DV2025 Sohbet Odası
-
@Thyateira ben resimlerin ayarlanması için tek bir site açıklamıştım. Bu siteden aynı anda 6 farklı işlemi yapıyorsun demiştim acaba sizler görmediniz mi
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Thyateira ben resimlerin ayarlanması için tek bir site açıklamıştım. Bu siteden aynı anda 6 farklı işlemi yapıyorsun demiştim acaba sizler görmediniz mi
Fotoğraf ayarlaması ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Daha önceden kazananların nasıl fotoğraflar ile kazandığına dair konuşuyoruz.
-
merhaba 7 kasım da Türkiye saati ile kacta kapanıyor başvurular?
-
Bu ileti silindi! -
@AE123 nereden başvurduğunuzun bir önemi yok.
-
Merhaba birşey sormak istiyorum diyelim ki DV25 kazandık benim şuan için akitf 4bin gün ödenmiş pirimlerim var 4 yıl daha aktif çalışırsam emeklilik için pirim dolmuş yaş bekliyor olacağım dv 25 kazanan bir kişi kazandığını varsayarsak 3 yıl en fazla türkiyede duracak diye hesaplama yaptım şimdi amerikaya gittiğimizde tr sadece primleri ödeyerek günü işlete biliyor muyuz yada örnek veriyorum oturum abd ama ben türkiyede aktif bir iş yerinde sigortam yatsa soran olursa danışmanlık hizmeti verdiğimi ve maaş aldığımı söylersem olur mu?
-
@T-C-Kubilay-Dikici mümkündür.
-
@T-C-Kubilay-Dikici
Buna devlet memuriyetinde isteğe bağlı iştirakçilik deniyor. İstifa sonrası (belirli şartlar sağlanıyorsa) kalan primler dışarıdan ödenip emekli olunabiliyor. Özel sektörü bilemiyorum. -
@T-C-Kubilay-Dikici isteğe bağlı ödeyebilirsin. İkinci dediğin olmaz.
-
Silindi.
-
Merhaba bir sorum olacaktı okul kısmında ben 1 tane üniversiteyi bırakıp yeni bir üniversiteye başladım şu an yeni bir üniversitede okumaktayım bu durumda high school degree olan lise mezununu mu seçmeliyim yoksa Some university courses olan üniversite terk kısmını mı seçmeliyim cevaplarsanız çok sevinirim aklım çok karıştı.
-
@Raskolnikov-0 high school en az olması gerekiyor ondan neden üniversite okuyorum yazmadın diye kimse hatalı demez ondan kafan rahat olsun her ikisi de olur.
-
@ayvalik10 Çok sağolasın abi
-
Bu ileti silindi! -
@ozkan-akbulut selam bir soruyu bir yerde sordunuz size cevap yazdık fakat aynı soruyu birden fazla yerde yazarsanız cevapları nereye yazılacak karışır. Ondan dolayı buradaki iletiyi silerseniz seviniriz. Diğer tarafta ki uygun başlıkta idi.
-
bugun fotograf çektirmeye gidiyorum 9 kez başvurum olucakk
-
@fredyjones vesikalık olarak kendine mail attır oynama yapmasın onlar. Daha sonra resmi boyutları 620 x 620 yaparak resmi site de ayarlar otomatik olarak 30 saniye de hazır oluyor.
-
bir kere daha hayal kurmak için.. dv2025.. bu sefer hayaller gerçek olsun..
-
Bu gidişle bu sene mayısa kadar 1000 sayfayı geçemicez gibi herhalde 300 400 bin bandında olur başvuru sayısı bu sene
-
Sayaç başvuru bittikten sonra mı belirecek? O olmadan eksik hissediyorum:(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum