DV2025 Sohbet Odası
-
@ugurtatar muhtemelen biraz zor olacak ama beyaz bir çarşafın üzerine sırt üstü yatırıp çekebildiğiniz kadar fotoğraf çekin. Sonra o fotoğraflardan birini düzenleyip uygun formata getirebilirsiniz.
-
Evliyim ama eş bilgileri istiyor, bu bilgiler olmadan nasıl başvurabilirim? Bilgileri girmek sorun değil de, fotoğraf istiyor. Eşimin rızası yok. Ben kendi başıma başvuramaz mıyım?
-
@katafalk2 eşinizin fotoğrafı ve bilgileri olmadan başvuramazsınız. Eşiniz gelmek istemiyorsa gelmeyebilir elbette ama siz bilgileri tam ve doğru girin lütfen. Aksi halde kazansanız dahi mülakatta elenirsiniz
-
@katafalk2 eşinizin bir adet vesikalık vs herhangi bir resmi varsa elinizde onu kullanarak başvurabilirsiniz
-
Bu ileti silindi! -
GC vizesini alıp "sizin fakir sohbetlerinizi çekemeyeceğim" diyerek tüm whatsapp gruplarından çıkmayı bana da nasip et Allahım..
-
@katafalk2 eşin ehliyet ya da kimlik yeniledi mi acaba eğer yenilemedi ise hemen resim çektir daha sonra yeniletmen gerekiyor dersin zamlar büyük olacak çünkü gibisinden ikna edebilirsin. yada senin resmini telefonuma duvar kağıdı yapıcam dersin tam karşıdan bir resmini çekersin. Arka kısmı beyaz olmasın sorun değil biz hallederiz.
-
@ayvalik10 :D
-
@ugurtatar benimde 2 haftalık ikizler var. Evde telefon ile kendim hallettim ve ilgili siteden onay alıp yükledim.
-
@ugurtatar Beyaz bir çarşaf, örtü vb. ve cep telefonu işinizi görür. Çocuklar için foto örnekleri zaten ilgili sitelerde var. kolayca halledersiniz umarım:folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
Herkese merhabalar, selamlar. İnşallah başta ben olmak üzere herkesin gönlünden ne geçiyorsa, neyin hayalini kuruyorsa ona kavuşması dileğiyle ilk paylaşımımı yapıyorum. Ve Yeşil kart forum ailesine katılmış bulunuyorum.
-
@Lalo-Salamanca hoşgeldiniz ailemize
-
@Hopes1 bence bu yıl katılımın zirve yaptığı yıllardan olabilir çünkü çevremde başvuru yapmayan kimse yok diyebilirim. normalde bunun çeyreği kadar olmuyordu.
-
@ayvalik10 Hoşgördük, hoşbulduk teşekkür ederim.
-
@ayvalik10 Hoşgördük, hoşbulduk teşekkür ederim.
-
yerimizi aldık bekliyoruz. bütün tuşlara bastı artık nereden gelırse... totem falan da yapmadık bu sene ama insan yine de acaba yapsa mıydık demiyor değil. umarım herkesin kalbine göre bir çekiliş olur ve gerçekten çok isteyenlere çıkar.
-
Arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkürler. Vesikalık bir şey bulmak mantıklı. Onu halledeceğim.
Peki diyelim ki çıktı, eşimi hiç sürece katmadan devam edebilir miyim?
@katafalk kullanıcı adı ile burada yer alırken yazmıştım, zamanında kendisine çıkmıştı ama süreci ilerletmemişti.
O yüzden o konuda kendisine baya kızgınım, bundan dolayı haberi olmadan süreci ilerletmek istiyorum.
-
Bu sene forum ölü gibi neredeyse, geçen yıl her gün birkaç sayfa okunacak yazı birikirdi şimdi bir hafta geçse bile 2-3 sayfa anca oluyor. Hevesim de hiç kalmadığı için başvurumu yapmadım hala.
-
@katafalk2 eşinizin tüm bilgilerini girmek zorundasınız ds-260 formuna, gelmeyecek olsa bile. Bilgilere eşinizle iletişim kurmadan ulaşabilirim diyorsanız olur elbette.
-
@katafalk2 sizinle gelmiyorsa sürece dahil olmaz vize mülakatına vs gelmez siz vize görüşmesine yalnız gidersiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum