Sorulari dilediginiz sekilde dilediginiz bolumde soramazsiniz.
Gereksiz bir basligi yanlis bir kategoride actiginiz icin forumdan 72 saatligine cikariyorum, bu sirada forumu inceleyip nasil davranmaniz gerektigini gorebilirsiniz.
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim. kasım 7 de böyle bir mail gelmiş. tam olarak ne diyor. eksik evrak var gibi birşey anladım ama bunları nasıl göndereceğim?
gelen mail içerigi böyle
Dear SERKAN
The Kentucky Consular Center (KCC) has completed processing of your DS-260 Diversity Visa application form and the DS-260s of all accompanying family members.
In order to continue processing your case, you must submit electronic copies of the documents below in .jpeg or.pdf format to [email protected]. Use your case number as the subject of the email. The maximum email size is 30MB. If the total size of your attachments is larger than 30MB, send multiple emails using your case number as the subject of each email. Please send your documents for KCC review only after you have collected all of the required documents for yourself and all accompanying family members. Send documents only to the [email protected] email address; for any document processing questions use the [email protected] email address.
Documents photographed or scanned with a mobile phone are acceptable, but every document must be fully legible. Illegible or incomplete documents must be re-submitted and will delay processing of your case.
All documents not in English, or in the official language of the country in which application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate.
You will take original or certified copies of all documents you submit to KCC to your visa interview at the U.S. embassy or consulate. Submit the same documents to KCC that you will take to your visa interview. Any differences between the documents you submit electronically to KCC and the originals you present at your visa interview could cause delays in processing or refusal of your visa application.
Do not mail paper documents to KCC. Any paper documents sent to KCC will be destroyed.
For more information on required documents, refer to the Department of State's Diversity Visa webpage.
Documents Required for All Applicants:
• Copy of passport biodata page (no translation required)
• Birth certificate
• Military records for any applicant who has previously served in the military
• Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries
• If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record
Collect and submit your documents promptly. Your case will not be scheduled for a visa interview at a U.S. embassy or consulate until KCC has received and processed all required documents. Missing or illegible documents will delay processing of your case. Diversity visas are numerically limited and there is no guarantee a visa will be available. Only a consular officer can determine, at the time of the visa interview, if you are qualified to receive a Diversity Visa.
If you have questions about document submission, you may contact KCC at [email protected]. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
CA/VO/DO/KCC
Diversity Visa Unit
Phone: (606)526-7500
Email: [email protected]
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
Official - Privacy/PII
UNCLASSIFIED
Yeni sistem bu şekilde mülakat tarihiniz belli olmadan önce bazı belgeleri e-mail ile kcc ye göndermeniz gerekiyor, yoksa mülakat tarihiniz oluşturulmuyor
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri?page=1 ilk postu okuyabilirsiniz gerekli tüm bilgiler var
Tesekkur ederim gerekli olan
Belgeleri e-devletten indirip resim çekerek göndereceğim fakat evrakları İngilizceye hangi yöntemle çevirebilirim ?
@serkan Bu aşamada KCC sizden istenen evrakları toplayıp randevu gününüzü belirlemek için sıraya alır.
İngilizceye hiçbir evrağın çevrilmesi gerekmiyor. NVC dosyalarında geçtikleri sistem gibi artık KCC dosyaları için de evrakların yüklenmesini istemeye başladılar.
Sizin sisteme yüklemeniz gerekenler:
• Pasaportunuzun biyografik bilgilerinizi içeren ilk sayfası
• E-devletten alacağınız nüfus kayıt örneği
• Askerliğinizi yaptıysanız terhis belgeniz
• E devletten alacağınız ArŞİVLİ adli sicil kaydınız. Eğer sicilinizde bir kayıt çıkıyor ise, hangi yasanın hangi maddesine göre ceza aldığınızı bildiren mahkeme kaydınız. Sadece bir mahkeme kaydınız olması durumunda çeviri gerekir.
Gökçe
ilginiz ve yardiminiz icin tesekkurler gokce hanım
Bu sene DV Lottery işi pek çalışmayacak galiba. Söz konusu belgeleri Kasım başında göndermiş olmama ve Case numaram 5xxx olmasına rağmen halen konsolosluk randevu tarihi gelmedi. Kötü talih işte..
@grslarc KASım’da 2000leri mülakata çağırdılar. Biraz yavaş gittikleri doğru. Şubat’ta görüşmeniz olması muhtemeldir, en kötü Mart 
@gokce-taskiran Gokce hanim merhaba, ben askerligimi yapmadım ve herhangi belge alamiyorum edevletten benim için sorun olurmu askerlik tecilimde yok.
@hasta-la-vista-baby "Further DV Documents Required" diye gelen mail içinde söyledi:
@gokce-taskiran Gokce hanim merhaba, ben askerligimi yapmadım ve herhangi belge alamiyorum edevletten benim için sorun olurmu askerlik tecilimde yok.
Mulakat sureciyle ilgili sorularinizi su konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
Bunlarin hepsini uzun uzadiya bu konuda konustuk zaten. Maalesef her yeni email alan kisi icin yeni bir konu olusturamayiz forumda.
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum