-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
Elimde yıllar yıllaaar öncesinden kalma 2 farklı vesikalık fotoğrafım vardı. Birini geçen sene kullandım uğursuz çıktı, diğerini bu sene kullanıyorum. Sanırım fotoğraf rekoru bende belki 7 sene öncesinin vesikalığını kullandım başvuru esnasında. Elimde yüzümde değişen kılcal kırışıklık varsa vardır yoksa hiç yoktur. Olmadı mülakata makyaj yapıp giderim genç görünmek için hele bir çıksında

-
@newbie97
Kullanmış olduğunuz vesikalık fotoğraf başvurudaki istenen fotoğraf ölçüleriyle uyumlu değil bilginize. -
@devrim09 təşəkkür ederim cevap yazdığınız için evet yakın zamanda değiştireceğim nerede doğduğumla bağlı hastane bi evrak alıp vericem düzelticekler sadece bi şey aklım da kaldı viza mutlakatinda yanlış yazılan bilgiyi göre bilirler mi?
-
Bu ileti silindi! -
@Wefan-Maharramova
Birşey değil.Düzelttirirseniz bir sorun olcağını sanmıyorum. -
@devrim09 Gayette uyumlu hocam vesikalığı aldım önüme telefonla çektim sonra bilgisayara atıp paintten kırptım sonrasında ise photo toola atıp 600x600 yaptım bal dök yala oldu miss gibi zaten resimde kulaklarım felan da gözüküyor, nötr yüz ifadem de var
-
@newbie97 Amaaan zaten ciddi anlamda sistemin fotoğraftan birilerini elediğine inanmıyorum. İyi yapmışsınız valla
-
@GizemYılmazz Nasip işleri bunlar yani nasipte varsa çıkar ama hayatım boyunca gram şansım olmadı her konuda. En iyisi adak adayıp evrene pozitif enerji göndermek yoksa olmuyor %0,5 kadarcık şansım ha var ha yok
-
@hadi-BE @waterman @diablo_ercan Bu sene kesin kazanıyor muyuz simdi

-
@newbie97
Dediklerinize göre bir problem görünmüyor.Bol şanslar dilerim. -
An itibariyle eşim ile beraber hayatımızda ilk kez green kart başvurumuzu tamamlamış bulunmaktayız. Bizim için çok büyük bir karardı ve umarım Mayıs’da yüzü gülenlerden oluruz. Herkese bol şans diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@Uçan-hollandalı şuan gidiyoruz
-
@newbie97
Fakat ben bir yanlışlık olmaması açısından fotoğrafçıda çektirmiştim beyaz arka planda bunuda belirteyim. -
@devrim09 Arka planı kirli beyaz ne tam beyaz ne de tam gri benimkinin. Böyle ufak detaylara inanın takılmıyorum hadi bizim ülke gelişmiş her köşe başında fotoğrafçı varda afrikadan yada asyanın ortasından başvuru yapanların böyle imkanları olmuyor eldeki imkanlarla çekim yapıp yüklüyorlar onlarda bir sorun çıkmıyorsa inanın bizde de çıkacağını zannetmiyorum. Elimde biyometrik fotoğrafım yoktu çektirmekle de uğraşmak istemedim doğrusu forumu okuyunca. Arkada ağaçlar olan mezuniyet fotosu konsoloslukta kabul görüyorsa bizimkiler hayli hayli görür bence
-
@diablo_ercan Ahahahaha

bunlar felaket ya. Birde sertifika rüşan vardı o da çok iyi -
@bocekli yunanistan çekilişe katılmaya uygun bir ülkeydi en son ama DV2025 kitapçığını izlemedim hala uygunlarsa doğum yeriniz orası olduğu için oranın kotasından çekilişe katılmanız lazım. Bu soruyu hangisini tercih edersiniz olarak sormuyorlar eğer sizin doğum ülkeniz çekilişe katılmaya uygun değilse anne babanızın doğum ülkesinden faydalanabiliyorsunuz
-
Geçen sene mangal planı kuran büyük bir grup vardı ne yaptı onlar yapabildiler mi mangalı?
-
@Tuna-1 Kimseye çıkmadı o gruptan. Daha doğrusu forumda aktif onlarca kişi vardı hiçbirine ya çıkmadı yada çıkanlar puf diye kayboldu ortadan
-
@Tuna-1 çok zor bir çekiliş boşa hayale kapılıp kimse ümitlenmesin. pozitif veya negatif enerjiymiş bilmem neymiş hiç biri işe yaramıyor hepsi boş iş. Bak işte olumsuz konuşuyorsun olumlu konuş evrene pozitif olumlu şeyler gönder aynen aynen sonuç ekranı öyle söylemiyor

-
@diablo_ercan Kesinlikle öyle, yok pozitiflikmiş vesaire bunlar tamamen insanın kendini kandırması zaten bunu en iyi sen biliyorsun hocam
ha nedir eğer olursa tadından yenmez tabi. Birde bunun en komik tarafı 15 saniyelik sonuç ekranı için aylar geçiyor ve pc başında böyle sap gibi kalıyor ya insan işte o tam komedi
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
117
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k