DV2025 Sohbet Odası
-
An itibariyle başvurumuzu yaptık. Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar. :)
-
Merhabalar fotoğrafçının çektiği foto 600x600 fakat boyut olarak 159 kb idi eve gelince bi site bulup 30 kb düşürdüm otomatik sonra resmî siteye denemek için yükleyince şu hatayı verdi
Image is overly compressed please use a compression ratio that is less than
Nasıl çözmem lazım bunu acaba
-
@okanatan boyut olarak çok fazla sıkıştırmışsınız. Hiç sıkıştırma yapmadan photo tool uygulamasına yüklemeyi denediniz mi
-
@okanatan neden düsürdün ki sonuçta 240 kb kadar yolu var. Ancak hala içine sinmediyse aşağıdaki sieye giriyorsun resmi kalite arttır x2 yaparsan ozaman boyutu artacak
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@okanatan boyut olarak çok fazla sıkıştırmışsınız. Hiç sıkıştırma yapmadan photo tool uygulamasına yüklemeyi denediniz mi
Denedim şöyle uyarı verdi
Photo dimensions are 600x600
-
@okanatan okanatan mesajına bakar mısın
-
@okanatan ayarlandı mail attım sana
-
@okanatan fotoğraf boyutunun 600x600 olduğuna emin misiniz özelliklerine girip bakın
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@okanatan ayarlandı mail attım sana
Abi teşekkür ederim 🙏 -
@okanatan fotoğraf boyutunun 600x600 olduğuna emin misiniz özelliklerine girip bakın
@ayvalik10 abim halletti sağolsun
-
@okanatan biz aileyiz tabiki de birbirimize yardımcı olacağız
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@JesusLord Trump dede formunda
Trumpun zengin Amerikalı yaşam tarzı bizim için bir Amerikan sidili :D
-
Tekrar bir soru :)
Doğum yeri olarak sadece doğduğunuz şehri girin ilçe eyalet girmeyin yazıyor ama kimliğimde doğum yerim ilçe , kimlikte yazanı mı yoksa bağlı olduğu ili mi yazsam doğru olur -
@okanatan only birth city yazıyor. ilçe ismini yazacaksınız kimlikte ne yazıyorsa onu yazmalısın
-
Ben başvuru yaptım ama şimdi YouTube video karşıma çıktı fotoğraf ismini kendi ismimizi ve soy ismi yazmalıymişiz ama bende böyle CROPPED-IMG_2122.JPG sorun olur mu?
-
@Wefan-Maharramova ne alaka istediğin ismi yazabilirsin. Kesin kendi isim soyadını yazman zorunluluğu yok sadece özel işaret koymaman gerekiyor o kadar.
-
@aldaci-0 çok zor değil ya bir arkadaşınızdan fotoğrafınızı çekmesini rica edin. Sonra bilgisayara aktarınca boyut özelliklerine bakın en az 600x600 olması lazım eğer o kadar değilse resize edebileceğiniz bir siteden boyutlandırın ve resmi sitedeki photo toola yükleyin. Fotoğraf çekimi dahil 10 dakikanızı almayacak bir işlem
Şimdi benim fotolar 602x602 169 kb, diğeri 602x602 162 kb. Photo tool nasıl bir düzenleme yapmalı veya böyle uygun mu
-
@Wefan-Maharramova hayır böyle bir zorunluluk yok. Başvurunuzda birden fazla kişi varsa fotoğrafları karıştırmamanız için bir yöntem sadece. Fotoğraf adında TR karakter olmaması yeterli.
-
@okanatan kimlikte ilçe adı yazıyorsa ilçe adını girmelisiniz.
-
İnsan başvuru yaparken harfleri heceleyerek okur mu okuyormuş demekki 😂 başvuru yapıldı sonunda şükür 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum