Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• Merhaba arkadaşlar, grupta yeniyim öncelikle talihlilere hayırlı olsun.
    Bu sene o talihlilerden biri de ben oldum fakar şuan ne yazık ki "randomly selected" yazısı var hala, mülakat tarihi gelmedi.
    DS formunu gönderdim, acaba yapacağım bir şey var ve ben mi kaçırıyorum yoksa bekleyecek miyiz?
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• merhaba dostum bu sabah yayınlanan içerikta grencard kotasının doldugu acıklandı konsolosluktan

• @furkandnr6 Merhabalar ds-260 formunu gönderdiyseniz bundan sonra mülakat almak için mail bekleyeceksiniz. Form içerisinden AOS ile ilgili başlıktan incelemeler de yapmanızı tavsiye ederim.

• @umutengül o geçen sene için değil mi? daha bu senenin belli olmadı diye biliyorum. Umarım doğru biliyorumdur..

• @yunoxxw ilginize teşekkür ederim, AOS'a bakacağım

• ⭐⭐

@Tuna-1 Yasal yolla yapılan göçlere çok bir etkisi olacağını sanmıyorum. Onun derdi daha çok kaçak girişler ve yasa dışı yoldan hak edinimi. He bu arada pasaport zorunluluğunu tekrar getirse fena olmaz :)

• Mülakata girmeyen/giremeyen aile bireyleri sonradan amerikaya gelip greencard alabiliyorlar mi?

• @furkandnr6 2024 süreci resmi olarak daha başlamadı ekim 1 itibari ile başlıcak ilk mülakatlar dağıtıldı 1 ile 200 arasına türkiye için numaranız güzel ama 2023 süreci ile konuşursam geç bir tarih olur

• @umutengül 2023 için geçerli bir durum

• Maalesef kota yüzünden bu verilen DV 2023 mülakatları iptal oldu herkese geçmiş oldun şimdiden umarım bi çözüm yolu üretebilirler. Merak ettiğim 1 Ekime kadar mülakat almazlar mı? yoksa Zaten yavaşın da yavaşıyız insanları ne kadar az mağdur etsek o kadar iyi diyerek DV 2024 mülakatlarını başlatırlar mı?

• @Yaşar-Baykal 1 ekime kadar mülakat almazlar mı derken hangi yıl kazananları için soruyorsunuz. DV23 içinse adamlar verdikleri mülakatları bile iptal ettiler, DV24 için soruyorsanızda süreç 1 ekimden sonra başlar yani mülakat veremezler bunun öncesinde DV24 için

• @symbi0te ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim

• @furkandnr6 doğru biliyorsunuz. DV2023 talihlileri için geçerli bir durum.

• ⭐⭐

@furkandnr6 Merhabalar, DV2024 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz. Paylaşmış olduğum bağlantıdaki tabloyu takip ederek sürecin gidişatı ve hızı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

• @Revolter güzel ve detaylı bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.

• @İlker-Bulak bunlarda hiç bir sorun yok. içiniz rahat olsun.

• Dosya numarası yüksek olan arkadaşlar Ankaraya güvenmeyin Ama vazgeçmeyinde
    Dosyanızı taşıyın taşımak için çabalayın erkendennbaşlayın.
    Ben vazgeçmedim sabrettim ,azmettim başardım sizde yapabilirsiniz hepinize bol şanş

• @furkandnr6 merhabalar cn iyi ancak dosya gönderim tarihiniz biraz geç olmuş Ankara’nın performansı bu yıl çok kötü idi siz dosya taşıma içinde şimdiden hazırlık yapın sürecinizde bol şanslar

• Merhaba DV2024 talihlisiyim dosyamı taşımak istiyorum ama nasıl yapılacağına dair en ufak bir bilgim yok, bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir mi? teşekkür ederim

• @Merve-Yalçın merhabalar.Forumda üstte arama butonuna dosya taşıma yazınız ve 2023 mülakat deneyimlerini ( link ) tek tek inceleyerek okuyunuz. Yine de ekstra sorularınız olursa DV2024 Aşamaları başlığında sorunuz.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    203k Bakış
    ayvalik10A
    @T.C.-Kubilay-Dikici Şimdi kampanya paylaştım uçak yolculuğu kısmında
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k