DV2025 Sohbet Odası
-
Tekrar güncelleme paylaşacağım. Dün Pegasus'un ucuz bilet kampanyası vardı.Ondan aileye uygun bir bilet bakayım derken İsrail bileti buldum. Normalinde 4k (tekyön) olan bilet ortalama 900 tl (tek yön)ye geliyordu kişi başı.Fiyat çok iyiydi ,bende ilk yarıyıl tatiline denk gelecek şekilde 4 kişilik bilet aldım. O nedenle Abd vize görüşmemi İsrail vizesinin ve seyahatinin faydalı olacağını düşünerek iptal ettim ve ileriki bir tarihe almayı planlıyorum. Umarım vize ücretini ödediğim tarih öncesine randevu bulabilirim. Bu bir risk diyorum ve riske giriyorum. :)
Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.@selamibasaran, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bir güncelleme paylaşayım. Mülakat tarihimi önce 3 mayıs 2024 Ankaraya çektim ve bugün kontrol ettiğimde 28 Eylül 2023'te İstanbulda boşluk vardı. Hemen o tarihe güncelledim. Bu süreçte hemen hemen her gün sabah akşam gece farklı saatlerde kontrol ettim. Bir formülü var mı bilmiyorum ama Amerika'da mesai saati başlangıcına yakın boş tarihler açılıyor diye bir tez yürüttüm kafamdan. Doğru yada yanlış olabilir bilemiyorum.
@selamibasaran, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bugün turist vize randevumu aldım 17/07/2024 tarihine verdi ,maşallah. Zam gelmeden almış oldum.Ankarada da randevu yok çıkıyor. İllaki geriye çekme ihtimalimiz olacaktır ama malesef çok acı bu şekilde olması.
-
@Uçan-hollandalı Çevreme bakıyorum baya çıkan var aslında ama bir bize çıkmıyor sanırım :)
Teyzemle konuşurken dün greencarda başvuruyorum dedim, onun kocasına taa 89 senesinde mi ne çıkmış öyle bir şey dedi, gitmiş sabun fabrikasında çalışmış tek başıma yatacak yeri yokmuş öyle anlattı. Başka bir arkadaşım vardı kocasının işyerindeki herkes başvurmuş onlara çıkmış gitmemişler. Youtube da takip ettiğim bir kurye vardı ona da çıkmış.
-
@newbie97 Moralim bozuldu 🤣 çıkıp ta gitmemek nasıl bir kafa yapısı anlamıyorum, ayrıca çevrende bu kadar kişinin şanslı olması da bayağı iyiymiş. İlk başvurudan hüsran çıkınca artık umut bağlamıyorum, çıkmazsa bir sonraki seneye ama çıkarsa işler değişir rölanti de devam
-
@selamibasaran Abi baya iyi fiyata bilet bulmuşsun valla.
İzmir den İstanbul’a bilet bakıyordum biraz önce 1500 TL civarında. 900 TL ye İsrail biletini senden duyunca şaşırdım 😂
-
@Uçan-hollandalı zamanında kazanıp da gitmeyen çok var çünkü insanlar hem bu fırsata inanmıyor hem de risk almak istemiyordu şu an bile green card dediğimde bilen sayısı çok çok az
-
@Uçan-hollandalı çıkıp gitmemek nedir ya cidden böyle duydukça sinirleniyorum.
Hani gitmeme gibi bir lüksünüz varsa neden başvuruyorsunuz ki? Hadi maddi açılardan veya başka bir sebepten falan vize görüşmesinde elenirsin yada mülakat alamazsın onu anlarım da hem başvuruyorsun sonra da canım istemiyor ya düzenimi bozamam diyip hak yiyorsun. Gerçekten pes ya
-
@Uçan-hollandalı umudunuzu kaybetmeyin elinizden geleni yapın bi de sokak hayvanlarına destek olun belki şansınız artar :)
-
@Kesinİzmirli yatırımcı olmak bunu gerektirir :) fiyat/performans bileti bulunca aldım.
-
@Neslihan-Yaşar Mahallede 3 tane kızım vardı besledim yeri geldi kucağımda yatırdım ama dv24 olmadı 🤣 artık dv25 e devam
-
@Uçan-hollandalı olacak merak etmeyin hayvan haklarını korumaya devam :)
-
@Kesinİzmirli Aynen öyle hocam, maddi durumdan elenirsin yine anlarım ama keyfi olarak formu dahi doldurmamak cidden şımarıklıktır, aslında farklı hitap şekilleri var ancak ortam müsait değil 😀 Umarım gelecek senelerde biraz olsun azalırlar
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Kesinİzmirli, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bu sohbet odası çok sessizleşti ya. Nereye kayboldu herkes 😂
Ah bir bilsem gün gelecek herkes başvurumu doğru mu yaptım soruları soracak sonuçlar açıklanmadan ds260 nasıl doldurulur soruları, şu ramazan bitsin bir şey kalmıyor diyenler, plaka sayanlar, kaynım da bu sene başvuracakmış dedikoduları felan hepsi başvurular açılınca hareketlenir diye düşünüyorum :)
Kamuoyuna duyrulur. Kaynımla küsüz.
😁 -
@Uçan-hollandalı ben de sordum niye gitmediniz diye çabalamışlar trump zorlaştırmış gidemedik dediler oysaki o sene giden var hatta youtube da kanal açmıştı karısıyla çocuğuyla gitmişti adam trump a rağmen
-
@newbie97 Sarı sırma saçlı Trump göçmenleri pek sevmiyor ama ona da bir çare bulunacak, biz gidene kadar Biden yaşarsa iyidir
-
@tahsinceltikci umarım vizenize ve hayallerinize kavşursunuz, güzel enerji sizinle olsun
-
Hepimiz için güzel bir süreç olur umarım. DV24 kazananıyım fakat CN çok yüksek. Ankara 23 kazananları gibi davranırsa çok zor bir süreç bizi bekliyor😢
-
@Kesinİzmirli eylül gibi ufaktan herkes toplanır.
biraz başvuru paralı olsun muhabbeti,
biraz keşke pasaport şartı geri gelsin, bu sene bana çıkacak hissiyatı dilekleri :beaming_face_with_smiling_eyes:
fotoğraf özellikleri nasıldı evde mi fotoğrafçıda mı çektirsek ben manzaralı çektirdim olur mu sağ tık özellikler yaptım istenen özellikleri tutmuyor olur mu :beaming_face_with_smiling_eyes:
kulağımda küpe boynumda kolye vardı geçerli olur mu.
bu sene ilk kez başvuruyorumcular
olumsuz konuşmayın, olumlu konuşunca çıkıyor evrene iyi niyetlerinizi gönderinciler (öyle olmuyor hiç boşuna kasmayın :beaming_face_with_smiling_eyes: )
sonsuz döngü soru kervanı başlar yakında -
@diablo_ercan kimseyi atlamamışsın eksiksiz liste valla
-
@diablo_ercan liste tam valla 😂😂
Evrene hep pozitif enerji gönderdik geçen sene de hiçbişi olmadı valla 😅 açıklamasına yakın, arkadaşlarla ev falan bakıyorduk. Bu sene daha sakin ve kontrollü hayaller kurmakta fayda var sonra yıkım oluyor
-
En iyisi başvuruyu gönderir göndermez istihareye yatmak :D başvuru sonuçlarını aylarca beklemek istemeyenler için garantili çözüm olabilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum