Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Depremzedeler göçmenlik (Green Card) süreçlerini nasıl kısaltabilirler?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
129 14 4.2k 12

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    24 İleti
    3k Bakış
    Michael ScofieldM
    Merhabalar Dün sifiliz(frengi)taşıyıcısı olduğumu öğrendim. Daha önce 2 kez kan verdim 3. Verdiğimde 2. Verdiğim kanda teşhis koyfular bu bulaşıcı hastalık greencard sürecini nasıl etkiler. Bilgisi olan yazsın lütfen
  • DV-2022 Green card sürecinde öğrenci vizesine başvurmak.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    231 Bakış
    crazycellsC
    @MustafaCinar, içinde söyledi: DV-2022 Green card sürecinde öğrenci vizesine başvurmak. @crazycells Üniversite veya community colleges. Okuldan kabul alip vize almayi deneyebilirsiniz. Bu basvuruyu DS-260 formunu doldurmadan once yapmanizi tavsiye ederim, eger DS-260 formunu doldurup gonderdiyseniz gocmenlik basvurusu yapmis oluyorsunuz cunku... DS-160 formunda buna dair sorular da var... Su basligi incelemeyi de unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri Bol sanslar.
  • Green card başvuru

14
    1 Oy
    14 İleti
    717 Bakış
    ?
    @dratay, içinde söyledi: Green card başvuru mrb arkadaşlar benim iki ismim var başvuruda name kısmına mehmet ali mi yoksa mehmetali şeklinde yazmam mı doğru forumda 2.ci ad olarak zaten geciyor. Yani ilk adiniz 2.adiniz (var ise) soyadiniz seklinde. 2.ad yok ise zaten orda kutucuk var onu isaretliyorsun.
  • Hamilelik ve Green Card Sureci

79
    0 Oy
    79 İleti
    10k Bakış
    gigi25G
    Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir? Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k