DV2024 Sohbet Odası
-
@Chromium Ucuza şebeke bulursanız birlikte geçeriz hocam
-
@Hayri-Sozen
CN kismina 2024 yazmissiniz hocam onu duzeltin tekrar gonderin bakalim :D -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@mikael sözleşme bitince tamamen serbestsiniz ….
Başvurmalı mıyız?? Siz başvurdunuz mu?
-
@enestalha sayfanın tam yüklenmesini bekle ondan sonra bilgilerini yaz sorun ortadan kalkacaktır, bol şans
-
@Ping-PONG @tolgasatir gençler sizden hiç ses gelmedi, hadi biriniz o iş tamam deyin bee 😃
-
@CA-Yolcusu Forumda kafalar gitmeye başladı bence biraz ara verelim hepimiz
-
Henüz açamadım siteyi. :/
-
has not been selected
-
@JesusLord sabrederim diyorsanız evet
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@enemy yok ABD liker bu tarz işlerde pek çalışmıyor çalışanlarda liseli çocuklar üni parasını biriktirmeye çalışan onlarda parayı biriktirip gidiyor bizzat gözlerimle gördüm Yuba City In&Out burger de çalışan yaşı max 16 17
Hocam sizi de çok yorduk ama son bi sorum var. Siz eb3 vizeyi aracı şirketle mi aldınız? Aldıysanız ortalama fiyatlar ne kadar yada verirseniz siz ne kadar harcama yaptınız?
Sizce Türkiye'den eb3 vize başvurusu yapmak mı mantıklı yoksa dil okulu ile abd'ye gidip orda statü değişikliği mi daha mantıklı?
-
Kıymetli dostlar.. tükendim..
Çıkan arkadaşa yeni hayatında tüm güzellikleri getirsin..
-
Bakan arkadaşlar nasıl baktı hala açmıyor
-
@Cemda Dogru, ben puslu gormeye basladim artik. Gidelim bi temiz hava alalim :D
-
@cetinakkaya hayırlı olsun, Annenize cıkınca siz alamıyorsunuz malesef bosuna umitlenmeyin. Anneniz üzerinden almanız 10 yıl sürer once vatandaş olması gerekiyor.
-
adımı soyadımı hiç bir şekilde kabul etmiyor, noktalı noktasız büyük küçük halbuki son çıkan sayfanın kaydını almıştım orda ne ise onu giriyorum yine de çıkmıyor
-
@nicely o nerden çıktı 21 yaş altı bekar çocuklarda alıyor greencard
-
@nicely 21 yaş altı içinde böyle mi oluyor?
-
@cetinakkaya alırsınız yok öyle bişey
-
HAS NOT BEEN SELECTED eşime de bana çıkan arkadaşları kutlarım şans yanlarında olsun sanırım bir daha katılmayacğım.
-
@nicely aynen o nerden çıktı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum