DV2024 Sohbet Odası
-
@Funny-Animal-Moments hatali olabilir. hepsini buyuk harfle yazin. Turkce karakter kullanmayin.
-
Bir tıkla aramızda 1 sene var. Akıl karı değil başvurmak. 1 senede neler olur neler. Evde yatıp bunumu bekleyeceğiz saçmalık
-
has not been selected ...acaba o liselilere mi çıktı
-
Eşimle başvurmuştuk, bu yıl has not been selected …
-
2 Kişiden de HNBS
-
İlk başvurumdu, olmadı, bu seneye kısmet değilmiş diyelim...
Her şeyin hayırlısı diye yazmıştık...
-
@waterman forumun en aktif isimlerindensin nezaman baksam senin adını görüyordum sana çıkmasını çok istiyordum. Şans olmayınca olmuyor ben Avrupa yolunu deneyeceğim mecbur.
-
Eşim ve benim için sonuç has bot been selected. Bir sonraki bahara.
-
@bostonlı aynen öyle oldu.
-
Has not been selected 😭
-
Bu sene çıksa da olur ,çıkmasa da olur havasındayım.Daha önceki senelerde aylarca heyacanla beklerken ,yıllar geçtikçe bu duruma geliyor insan😀yoğunluktan kontrol bile yapamadık daha
-
Sistemde hata olduğunu düşünüyorum bana çıktı diyen üyeye de inanmıyorum başka hicbiryerde çıkan yok 900 kişilik online forumda kimseye çıkmaması normal değil numaralarınızı kaybetmeyin birkaç gün sonra yine bakarız
-
Ben bulamıyorum sonucumu yardımcı olacak var mı acaba
-
ben de elendim
-
Siteye giriş yapamıyorum :(
-
Daha çıkan görmedik umarım sonuçlar hatalıdır
-
Eşimin ve benim ilk başvurumuzdu. HNBS x2 maalesef :/ talihlileri tebrik ediyorum, yolları açık olsun.. Seneye denemeye devam 🙏🏻
-
@gariban ben de inanmiyorum. bi insan en azindan kac binlerde oldugunu soyleyebilirdi onu bile soylemiyorsa inanmamak gerek.
-
@Hayri-Sozen Hocam imzaları güncelleyelim :crying_face:
-
bize de 2 HNBS çıktı. Seneye inşallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum