DV2024 Sohbet Odası
-
@yusufalak, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam arkadaşlar bana cıktı. Çok şükür. Çok dua etmiştim. Darısı isteyenlerin başına.
Hayırlı olsun inşallah düşük CN numarısı vardır :D
-
Bizim kedinin iç/dış parazit ilacını almak için dışarı çıktım, geldim yemek yedim falan. Sonra dizi izleyeyim dedim. Aaa o da ne? Çekilişi unuttum 😂 Daha kontrol etmedim. Şu an okuduğum konular 16:44 falan. (20 sayfa gerideyim)
Umarım güzel haberler okuruz bakalım.
-
@Sedat, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yusufalak, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam arkadaşlar bana cıktı. Çok şükür. Çok dua etmiştim. Darısı isteyenlerin başına.
@yusufalak Tebrikler 👏👏 Kalan süreçte bol şans 🙏 Sonunda forumda birine çıktığını görmek çok güzel 🙂🙂
2016 dan beri hnbs mi benim ikinci bu yeminle elim ayağım boşaldı iyi sabır var sende
-
Ulan senin şans gibi
-
Bize de çıkmadı ama zaten planlarımı 2024 yazında orada olacak şelikde yapmıştım E1 ile . Tek yol GC değil moralinizi bozmayın arkadaşlar.
-
@yusufalak tebrikler hayırlı olsun
-
Banada çıkmadı bidaha başvurmayacağım,çıkacak beklentisi içine girmek bile insanı bazı kararlar vermekten alıkoyuyor .Umarım seneye hepinize çıkar :)
-
8'e kadar bekleyecem site acilmiyor. yenile yenile yoruldum. O kadar zaman bekledik bi 10 dakka daha beklerim.
-
Siteye girilemiyor maalesef.
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben hala bakamadım ya. Acaba çıktı da naz mı yapıyor anlamadım yani millet 40-50 kişiye baktım diyor çıldıracağım en sonunda.
Biz 2-3 dakika denemeyle baktık. Opera, Safari, tor, snowflake köprülü tor kullandım. Bir tek opera tarayıcısı hızlıydı. Diğerler yavaştı. Opera ile deneyebilirsin. Hadi iyi haberlerini bekliyoruz bizden bir cacık olmadı bari bir tanıdığımız var diyelim seneye 🙂
-
Çıkan arkadaşlar bir screen atsında görelim nasıl bir şey çıkıyor sayfa olarak :)
-
@yusufalak Tebrikler hocam. Kalan süreç için iyi şanslar. Benim de HNBS. 4 arkadaşımın da.
-
Yeni başvuru döneminde görüşmek üzere bu senede olmadı hayırlısı olsun.
-
site açılmıyor 19:00 dan beri iki farklı ve iki farklı lokasyondan deniyorum hala kontrol edemedim.siz nasıl kontrol ettiğiniz ?
-
5 de 0 sağlık olsun çıkan arkadaşlara bol şans 👍🏻
-
@RaVeNx Alışıyorsun zamanla ama umarım sen alışmak zorunda kalmayıp gidersin 🙂
-
@Sedat, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx Alışıyorsun zamanla ama umarım sen alışmak zorunda kalmayıp gidersin 🙂
İnşallah be abi vallahi şuan çok kötü hissediyorum ya
-
ilk sene ben ve eşime de 2 hnbs
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bizim kedinin iç/dış parazit ilacını almak için dışarı çıktım, geldim yemek yedim falan. Sonra dizi izleyeyim dedim. Aaa o da ne? Çekilişi unuttum 😂 Daha kontrol etmedim. Şu an okuduğum konular 16:44 falan. (20 sayfa gerideyim)
Umarım güzel haberler okuruz bakalım.
Ben de Edirne'de Kakava Şenliklerine götürdüm çocuğu şimdi yeni girdim eve 😃
Ben bakana kadar saat gece yarısı olur zaten forum bile patlamış yoğunluktan 😂
-
Koca forumda 1 kisiye cikti simdiye kadar :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum