DV2024 Sohbet Odası
-
SMS olarak cep telefonlarına sonuç gelecek di mi?
:) -
@Uçan-hollandalı Bu arada GC heyecanından 1 milyarlık videoyu görmemişim
-
@Uçan-hollandalı amerikan arabasi alacaksan yeni model olmali yoksa cok problem cikartir. :D
-
Yıllardır düzenli olarak başvururum (+6 Yıl) , umarım bu sene bana da çıkar.
Son saatler yaklaşırken Herkesin dualarının kabul olmasını dilerim.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin. -
aracinin aracisi 30 milyon dolar indiriyo haber tasidigindan.
malum kisi de uluslararasi bir ihale de dosya eksikligi bahanesiyle koca sirketi safdisi birakiyor ve ihale de daha onceden ogrenmis oldugu teklif bedelinin 1 milyarini cebe indirip normalde 4 milyarlik ihale 3 milyara sirkete veriliyor.
ozeti bu.
-
@basketbirtutku Sigorta kaydı olan her işi forma kayıt etmeniz en iyisi olacaktır hocam, ilerde hiç belli olmaz gözünüzün üzerinde neden kaş var diyerek reddederlerse gerçekten buna üzülürüm ben de.
-
Merhaba arkadaşlar dv ye başvurdum ama şimdi denemek için confirmation numaramı yazıyom bulunamadı yazıyo? Bilgisi olan var mı
-
Tamı tamına 1 saat 17 dakika sonra birileri burada sevincinden zıplıyor olacak :)
-
@Hayri-Sozen işin en gıcık tarafıda oy verenler bizden once başvuracak 😡
-
@Hayri-Sozen Nasıl paralar bunlar aklım almadı ..Bence seçimi kaybetmemek için herseyi yaparlar yoksa işleri zor
-
@kugutex aynen oyle
yurtdisinda sol parti, yurt icinde sag parti :D
-
city of birth kısmına ilçeyi mi ili mi yazıcaz
-
@kugutex Sokak röportajları beni felaket yarıyor :D Geçen gün bir videoda dilenciye soruyorlar adayınız kim diye o da long man ı seçiyor
-
Arkadaşlar bazı insanlara direk komplo teorisyeni, büyük resmi görmüşsün gibi ifadeler yapanlar var bu kadar agresif olmaya gerek yok. Geçmiş excel tablolarına bakıyorum da kazananların çok büyük bir çogunlugu daha ilk başvurusunda kazanmış. 5-6-7. başvurusunda kazananlar yok gibi birşey neredeyse. Bu çok ilginç bir istatistik degil mi sizce de? Yani bu Allah'ın hikmeti midir :) Tabiki bazı soru işaretleri oluşuyor insanın kafasında.
-
Oo buralar baya hızlanmış 😃
Ben geç kalacağım ya saatinde bakamayacağım bu sefer farklı işler çıktı, şimdiden tüm forum müdavimlerine bol şans.Umarım çok fazla tanıdık yüz güler bu sefer :) 🙋🏻♂️
-
Belli bir algoritmasi var bence
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
SMS olarak cep telefonlarına sonuç gelecek di mi?
:)Hayır abi, bu sefer direkt arayacaklar ve Green Card'ı da uçak bileti ve işbaşı mektubu ile birlikte eve getirecekler 🙋🏻♂️
-
@Batuhan-Türk 2024 için başvuru yaptıysanız daha açıklanmadı, bulunmadı yazısıyla karşılaşmanız normal.
-
@Spacesong dogru bir onerme. neden oyle bilmiyorum ama ilk basvuruda kazanan sayisi daha fazla.
-
@Hayri-Sozen Aynen o yüzden ikimiz de kazanıyoruz 1 saat 13 dakika sonra :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum