DV2024 Sohbet Odası
-
Sakinleşmek için biraz alkol almalıyım yine heyecan yaptım son saatler :(
-
@umutcetnkaya evet kesinlikle bekar için anca yeter o para hatta zorlar bile
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sadikcagan başlığı var baksana ne güzel araştırdım yazdım 😂
Baktım abd nin 48.büyük şehri :)
-
@dytmelek galiba sezon sonuna abla biraz para lazım
-
Bu ileti silindi! -
@umutcetnkaya, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Cemda o parada yetersız tek gıdıcek adama belkı uygun olur ama evlı adam ıcın 20 bın dolar altı kurtarmaz oda tutamıycak dırek ev olması lazım araba alıcak sıfıra yakın dusucek bu sefer gonul ısterkı cıkan herkes maddı olarak rahat gıtsın ama olmuyor tabı her zaman
4 kişilik bi aileye 20k dolar yeterli olurmu
-
Süleyman Soylu:
''Dünyanın bize tahsis ettiği yeşil pasaport miktarını aşmak üzereyiz. Bütün yeşil pasaportlar hususi pasaportlara dönebilir.''
Yeşil pasaportlu arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun :\
-
@sadikcagan Hocam biz 2 kişiyiz. İstediklerimizi ve kendimizi biraz da garantiye alalım diye düşündüğümüzde 15k alalım diyoruz.
-
@sadikcagan gıdıcegın yee baglı ama konsoloslukta yeterlı gormeyebılır 30 k en az sızın ıcın 15 k her bırey ıcın 5 k ekleyerek hesaplayın ama ucuz bır yere gıdıceksınız kabul gorebılır
-
@Atlantis00 Bu tam bir kabus demek. Ama kimin umurunda ki değil mi?
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Mümkün değil uyuyamazsın , sen şimdi gözlerini bi kapatıcan , hemen kazandığın anı hayal edeceksin , sonra mülakat felan gidiş serüveni hayali , sonra o istediğin ev o istediğin araba derken bi oraya kıvranacak bi buraya kıvranacaksın 😂
Vallahi mis gibi de uyudum, yeni uyandım 😅😅
-
-
Valla GC çıksın da ghettodan başlamaya da okeyim sonra istediğim yere giderim
-
@Atlantis00 bende de yeşil pasaport var greencard çıkmasa otostopla Avrupa'yı gezmeyi düşünüyorum 😂
-
@sadikcagan pahalı bir yere gitmezsen artar bile
-
@Guenron Bir arkadaş foruma yazmıştıda aklıma geldi şimdi çok gülmüştüm :D "Amerikaya gideyimde fayans yapıştırıcısı gibi kalırım" diyordu.
-
@Uçan-hollandalı Cidden öyle Uçan Hollandalı'ya yapışan Bootstrap Bill Turner gibi yapışırım, ayrılmam
-
Will değil mi yaw o
-
arkadaşlar ben green card a başvurmadım ancak başvuran bütün arkadaşlarıma bol şans diliyorum gönlünüzce olsun
-
Çekilişi bekleyen arkadaşlar için totem şarkısı youtube
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum