DV2024 Sohbet Odası
-
Geçmiş çalıştığımız yeri mi yazıyoruz yoksa şuan çalışıyorsak onu mu yazıyoruz çünkü ben işten çıktım açıktan okuyorum da sadece öğrenci diyip okulumu yazsam oluyor mu
-
@this-time89 Belki de dediğiniz gibidir hocam haklı olabilirsiniz.
-
@Esra-Erol forumda şöyle bir yazı mevcut, sanırım önceki senelerde yapılan uygulama kaldırılmış:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1449/current-olduktan-sonra-gelen-mail/6 -
@Serap-2 nesi yanlış pasaportu mülakat aldıktan sonra girebilirsin?!
-
@selamibasaran Mülakat aldıktan sonra evet
-
@Serap-2 bende öyle dedim zaten. 🙂
-
@asariel çıkmaz ise eb3 kovalayacağız hocam artık.
-
Gitmek istediğiniz eyaletler ve nedenleri hadi bakalım?😏
-
"Vallahi Selected" diye bağırmak istiyorum akşam
-
Merhaba herkese öncelikle hepimiz için hayırlısı neyse o olsun:)
Ben bir şey sormak istiyorum sistemde onay numaramı girdiğim zaman onay numaranız hatalı diyor başvuran bir kaç numara daha denedim onada hatalı diyor acaba neden? -
herkese bol şans, ilk defa katıldığım için aşırı heyecanlıyım. umarım herkesin istediği bütün hayalleri gerçek olur :)
-
Merhaba arkadaşlar foruma ilk kez yazıyorum
İlk başvurum ama sıfır heyecan son 1 haftadır California totemi yapıyorum güne Los Angeles baskılı tişörtle başladım 😄
Şu şarkıyı da buraya bırakıyorum herkese bol şans 🌴🌴
https://youtu.be/buT2gdKx9Ms -
@adarden DV2023 Çünkü orası akşam 19:00 da açılacak
-
@Cemda yaa🫣ben heyecandan sabahtan beri bakıyorum😬 çok teşekkür cevap verdiğiniz için
-
-
Saatler kala az da olsa heyecanım var. Belki bu sene olur :)
-
@adarden hocam daha sonuclar acıklanmadı. saat 19 da acıklanacak
-
Daha önce vize başvuru süreciyle alakalı sürece dair olan odayı okumamıştım. Bugün göz atınca meselenin GC çıkması değil, düşük CN ile çıkması olduğuna bir defa daha kanaat getirdim. Görüşmeye gidemeyip GC çıkmasındansa, hiç çıkmaması belki daha olumlu birşey diye şimdiden kendimi telkinlemeye başladım. Büyük ihtimal sonuçlara yarın bakarım zira zaten bakmak pek mümkün olmayacak.
-
@ozz Vallahi bastım vallahi bastım diyen internet meme’i gibi 😅
-
@Lossantosdy LoL oynayabilirsin.Kanser olmaktan zamanı da unutuyosun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum