DV2024 Sohbet Odası
-
@Rhonster :D pozitif ayrımcılık ve birazda damarımda akan adanalı kanı diyelim :D hemşo
-
@Guenron Anlık atayım mı ? zaman geçirmek için napıyorum :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Daha eklenecek şeyler var hatta ama vakit bulamıyorum
Bende kendimi FL tampa orlando delisi sanardım sen zır deliymişsin adam başlı başına konu açmış 😃 FL de en çok korktuğum iş sıkıntısı olur mu olmaz mı ondan çok endişeleniyorum ne düşünüyorsun sen ne iş yapacaksın orda muhtemelen bir çok kişide olduğu gibi uber eats falan başlayacağım sanırım sence ?
-
@Lossantosdy hayalimiz belli :folded_hands:
-
@hdemircanusa dallas ile georgia arasında yazı tura atıyorum
-
Nerdeyse son 2 gün kaldi.
Hergun ruyamda gc'yi kazandigimi goruyorum.
Bu yuzden kazanacagima inaniyorum.
Cok guzel bir kurtlar vadisi sözü ile bitireyim...Biz gitmeyi çoktan göze aldikta yanimizda kimleri götürücez onu düsünüyoruz. :D
-
@RaVeNx benden delisi gelmedi 😂 iş olanakları Tampa da iyi delivery işleri de fena sayılmaz hele festival zamanlarında baya i
-
@Gökhan-A hocam biri şehir biri eyalet yalnız 😂
-
@Gökhan-A Georgia Columbus’a taktım bende bu ara , Cumming de olan bir forum üyemiz de var hatta , en kötü gezmeye gitmek istiyorum
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx benden delisi gelmedi 😂 iş olanakları Tampa da iyi delivery işleri de fena sayılmaz hele festival zamanlarında baya i
Valla biraz kaba eti yırtmam gerekecek günde 12 saat falan borçla gidicem çünkü inşallah çıkar vallahi razıyım 13-14 saate kadar uzatırım burda 12 saat çalışıyoruz da ne oluyor sanki
-
23 saati saymazsak 1 gün kalmış :)
Hiç heyecanlı değilim çıkarsa sevinirim çıkmazsa da sağlık olsun der geçerim... -
bu senemi yoksa 20 sene sonra mı çıkacağını bilmediğimiz bir çekiliş için hayal kuruyoruz. acaba çekilişi kazanıp da mülakat beklerken gerçek olacağını bildiğin şeyin hayalini kurmak nasıl bir duygu olur ⁉️ allahım insallah yaşatır bizede en kısa zamanda.
-
@Rhonster farkındayım teksasta şehir belli ama georgiada şehir belli değil o yüzden öyle yazdım 😉
-
@hdemircanusa gitmişken temelli gidelim hayırlısıyla bir çıksın da
-
180 Günlük Süremiz 1 Güne düşürdük
Acısıyla Tatlısıyla bir Çekilişim sonuna geldik
..::: Şafak 0️⃣1️⃣ :::... Adana --->>> 🇺🇸
Nasibimizi arıyoruz Ya nasip olur Yada Nasip olur Ne Çıkarsa Nasibimiz
Her zaman söylediğimiz gibi
Allahım Green Kart Dv2024 ile başlayan sürecimi USA Citizen ile tamamlamamı Bana Ve Aileme Hayırlı Ve Mübarek eyle
Mevlam Ne Eyler Ne Eylerse Güzel EylerKALIN SAĞLICAKLA
-
@Gökhan-A İnşallah :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rhonster :D pozitif ayrımcılık ve birazda damarımda akan adanalı kanı diyelim :D hemşo
Toprağım, bende Adanalıyım 😅
-
@Rhonster konsolosluk aşamasında bana faydası olur mu bu durumun? belirtmelimiyim özellikle
-
@hdemircanusa Gönder gelsin bakalım bu bekleme sürecinde kim ne kadar aşırıya kaçıyor :D
-
@hdemircanusa Evet hatırlıyorum ama çok gereksiz konuşmalar arasında konu unutulup gitti. İklim, deniz kenarında olup olmama benim için çok önemli...
İç ısıtan cevaplarınız için sonsuz teşekkürler...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum