Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@mikael Ama olsun , birgün forumda sevinçten havalara uçaçağımız günlerde gelecek , benim başka ülkede gözüm yok

• ⭐⭐

@hdemircanusa aha işte bu 🙂 yerim idealleri 🙂

• Önceki başvurlarda ds260 ı aynı gün e dolduranlardanda mülakat sırası gelmeyenler olmuş, acaba sıra numarası mı formu hızlı doldurmak mı nedir sorun

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY 😆 😆 😆 😆 tabii , ilk market alışverişini de senatör eşliğinde yapıyorsun

• ⭐⭐

@hdemircanusa puahahahhh... sanırım sen de Walmart'cısın 🙂 aklına direkt market geliyorsa 🙂

• ⭐⭐

@delpooro İnşallah

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY Valla öyleyim , benim baldıza tembihledim , markete giderken hemen görüntülü arıyorsun diye , o sürekli Marshalls' a gidiyordu , dedim bu kafayı değiştir artık , ben walmart görmek istiyorum diye , saolsun benim yüzümden 20 mile daha fazla sürüyor 😆 😆

• ⭐⭐

@Cemda normal şartlarda belirleyici ds 260 doldurma tarihi değil zaten sadece. hatta öncelikli olarak değil. ama bu yıl işin o boyutu da karıştı.
    sonuç itibarı ile, "ds 260'ı ilk dolduran benim, ilk mülakat benim" mantığı doğru değil...

• @SUAT-GUNAY iklim yüzünden ya Urfa yazın hava zaten 40-50 arası 60 dereceyi gördüğü bile oldu
    Kısacası çölün şehirleşmiş hali bizde alıştık haliyle 🙂

30 derece de bile üşüyorum siz düşünün artık🙂

Sıcak eyalet olsun yeter

• ⭐⭐

@Sabri-FT haa bak bu önemli bir durum, belirleyici oldukça. kuzey taraflar senin için kapandı o zaman 🙂 texas, florida muhtemeller 🙂

• ⭐⭐

@Sabri-FT Benimde 1. önceliğim Sıcak olsun , yağmur damlası dahi görmek istemiyorum 😆 Orlando şimdilik istediğim tek yer

• @hdemircanusa inşallah

• ⭐⭐

@hdemircanusa geçen yıl Orlando walmart listesi bile yapmıştık yahu 🙂
    Costco uymaz, Walmart iyidir.

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY Aynen abi ben sıkıldıkça portakal suyu almaya giderim 🙂
    bu arada hiç alkol reyonunu gördün mü Amerika'da cin çok tüketiliyor mu acaba

• ⭐⭐

@hdemircanusa hocam alkol için ayrı dükkanlar da var, rakı dahi var. ama walmartta da var alkol reyonu.
    Cin de var rahat ol 🙂

• YouTube da rüknettinbey kanalı var orda sürekli cin içer , litre litre alır ama o Costco cu size uyardı bilmem 🙂

• @SUAT-GUNAY motosiklet kullanmayı seven biriyim yani benim için yillin çoğunluğu güneş olucak,kiş olmasın,yağmur olmasın öyle bir eyalet işte😅

Bu kriterlere uygun bir yer var mı🙂🤔

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY Yav burda bir cin denedim reyonda ilk defa görünce , bayıldım tadına, gittim markete , Ürünün devamı yokmu , maalesef delist ürün dediler , tadı damağımda kaldı yahu 😊

• ⭐⭐

@Sabri-FT Genel olarak Florida'nın istediğiniz her bölgesi bu koşullara uygun

• @hdemircanusa aynı bende sizin gibiyim yağmura bir türlü gelemiyorum nedense yada öyle aliştik😅

Orlando da hava durumu nasıl yillin geneli

Benzer Başlıklar

• 8674
  • 4060
  • 22191
  • 682
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |