DV2024 Sohbet Odası
-
@erselmert imkanın varsa 10 yıllık al en azından yenileme derdin olmaz ne zaman eline ulaşır konusunda süre olarak tutarsızlıklar var kimine 1 haftada kimine 4 ayda ulaşıyor bence bir an önce 10 yıllık al elinde bulunsun gelecek zamlardan etkilenmezsin. yatırım aracı gibi de düşünebilirsin pasaportu.
-
@sadikcagan çıkarsa çıkar çıkmazsa kendimi resetlemek için sırbistan yada mısıra 1 haftalık tatilim hazır bekliyor hiç öyle çıkmayışın üzüntüsüyle arabesk yaşayamam
-
@Gökhan-A Tatil için Mısır'a giderseniz eğer toplam maliyeti yazabilir misiniz tatilinizin sonunda? Mısır konusunda çok fazla yorum yapılıyor maliyet konusunda en azından 1. Ağızdan duymuş oluruz
-
Merhaba arkadaşlar. Abdnin gren card için verdiği mülakatları yanı sıra numaralarını nerden bakabiliriz. Link atabilir misiniz. Ve telegrem grubuna da katılmak istiyorum yönüyücilerden rica ediyorum beni de telegram grıbuna katabilir misiniz
-
@Atlantis00 gidiş dönüş uçak bileti ve konaklama 10 -12K tl arası değişiyor fazlası kişinin orada yapacağı kişisel harcamalar atv müze dalış yeme içme falan yani 1 kişi totalde 15 - 17K tl öngörü bu yönde tabi edilen tecrübe ne kadar olur gidersem onu da yazarım ama '' umarım gerek kalmaz da rezervasyonları iptal ederim '' :D
-
Kaldı 5gün 4saat 53dakika bugun ev sahibimle davalık olduk kiramı 8 ayda zamlanacak kiramı 2400'den 8500çıkarmak istedi ve bu aydan başlayacağını akabinde ocakta 2024'de tekrar zam yapacağını iletti kabul etmezsem çık dedi bende hukuken çözelim dedim oda imzamı taklit ederek tahliye taahhütnamesi imzalayıp icra başlatmış savcılık'dan suç duyurusunda bulunacağım bu nasıl bir vicdandır ya allahım inşallah şu çekilişin sonucu olurda şu ülkeden çıkar giderim
-
Merhabalar, evet son güne kaldık artık, zaman bitti el ele verip dua edelim mi bugün
-
@ayvalik10 ya başvuru sırasında aklıma gelmedi benim eşim adını değiştirmiş başvuruda başka isminiz var mı kısmına yok yazdık direk mülakatta elenme sebebi değil mi?
-
@T-C-Kubilay-Dikici 10 yıl mahkeme kararı olmadan seni kimse çıkaramaz son yaptığın kira sözleşmenin üzerinde 5 yıl geçmeden de enflasyon üzerinde zam yapamaz 5 yıl dolduysa sadece kira tespit davası açabilir o kadar rahat ol.
-
Zaten fotoğraf da taranıp shoplandı her türlü gidik benim başvuru 🤣😂
-
@gariban ds 260 doğrusunu yazarsın mahkeme kararı ile değiştirdiyse yeminli tercüman dan bu mahkeme kararını ingilizce yaparsın. Mülakatta sorarsa ozaman unuttuğunu ancak ds 260 doğrusunu yazdığını söylersin.
-
@gariban Fotoğraf benim de sıkıntı ya yükleme yaparken bi hata almadım ama şimdi taratınca 20:1 hatası veriyo :/
-
@Guenron içini rahatlatacak başlığı ben 2 yıl önce yazmıştım hatta ispat ederek tek bir şey sorucam sen resmi photo tools dışında düzenledin şimdi photo tools koyunca hatayı aldın dimi
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561
-
Bu ileti silindi! -
bence resimden elenmezsin dostum. bir talihli mülakatta resimden elenmişti okuduğumda kendi resmi yerine aile bireyinden bir kişinin resmini yüklemişti, mülakat aşamasına kadar geldiyse resme kımse bakan olmamış demekki
-
bu sene rekor başvuru var diye düşünüyorum .konsolosluk bune yaw diyecektir kesın
-
arkadaşlar banka da gösterilecek miktar ne kadar ortlama? gbreencard çıkarsa şayet..
-
@ayvalik10 Kral inan hatırlamıyorum hangisi bu göze yeşil çizgi falan getiriyodun o siteden yaptırdım. İnşallah sıkıntı olmaz gerçektende
-
@STK-TRCN İnşallah gerçekten de öyle olmaz. Evin duvarıda çektim fotoyu keşke bi fotoğrafcıya gideydim :D
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum