Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k
  • ⭐⭐

@depresif Umarım siz bu sene Kazananlardan olursunuz , azminiz takdir edilesi ve örnek alınası , Canı gönülden sevinirim kazanırsanız 🇺🇸🙏

• ⭐⭐

@Bertilda Evli olanlar için farkı
    -Evli misiniz sorusuna Evet diyet Eş bilgilerini
    -Çocuğunuz varmı kısmına Evet deyip Bilgilerini eklemek 1 den fazla çocuk için ( + Add Another ) seçeneğini işaretleyerek diğer çocuğunuzun bilgilerini girmek olacak , başka bir farkı yok

• Çekiliş talihlisi evli ise eşler tek tek ayrı ayrı mı form doldurması gerekir yoksa tek bir DS260 iki içinde geçerli oluyor oluyor mu ? farklı bir durum var ise açıklarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.

• Bu ileti silindi!

• @hdemircanusa çok teşekkürler.Umarım isteyen herkese çıkar🙏

• ⭐⭐

@depresif Umarım 🙏

• ⭐⭐

Benim düşünceme göre bu yıl başvuru sayısı geçen yılın 2 katından fazladır. Ben bu yıl 8 başvuru yaptım duyan geldi ve hepsi çıkacağına o kadar eminler ki çocukları dahil pasaport çıkarttılar 🤦🏼

• ⭐⭐

@gariban Bütün umudunu geçen senelerde bırakan ben daha pasaport başvurusunda bulunmadım 😅

• @hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@gariban Bütün umudunu geçen senelerde bırakan ben daha pasaport başvurusunda bulunmadım 😅

@hdemircanusa bir bakarsınız hiç beklemediğiniz anda çiçek açar umutlar 😅 pes etmek yok 💪

• @gariban Tüh keşke Önce Sana Çıktıktan sonra Diğerlerini hesaba katsaydın 😎

• ⭐⭐

Merhabalar ds260 formunun türkçe kılavuzu ile forumdan temin ettim ve hazırladım orada bir kısım var hem şuan çalıştığım işin özel bir yetenek istiyor mu birde orada ne iş yapmakistiyorsunuz orada ne iş yapacaksınız diyor bunları doldururken ingilizce mi yazacağız türkçe mi? google translate kullanırsam yanlış ifade edebilirim kendimi?

• Merhaba, kafama takilan bir soru var çekilişi kazandik diyelim. Mülakat için askerlik belgesi gerekiyormuş. Askerlik tecilim temmuzda doluyor. Sınava hazirlandiğim için tecil ettirme hakkim olmayacak muhtemelen. Her hangi bir üniversiteye yazilamam çünkü çıkacaği garanti degil, çiksa bile vize alacağim garanti degil. Eğer bir okula yazilirsam okul başari puanım kırılmış olacak. Yoklama kacagi durumunda, askerlik belgesi alinabilir mi? veya askerlik belgesini almazsam mülkat için sorun çıkar mi?

• ⭐⭐

@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Benim düşünceme göre bu yıl başvuru sayısı geçen yılın 2 katından fazladır. Ben bu yıl 8 başvuru yaptım duyan geldi ve hepsi çıkacağına o kadar eminler ki çocukları dahil pasaport çıkarttılar 🤦🏼

Vallahi bencillikmi dersiniz ne derseniz deyin ben kimseye söylemedim, soranlara detaylı açıklama yapıp işte şu kadar masraf vs. anlatıp vazgeçirmeye çalıştım ki kendileri vazgeçti zaten işin iç yüzünü ögrenince,, 😃 çogunluk olarak bedava sanıp çıkar çıkmaz hiç bir şey yapmadan uçağa binip gideceklerini sanıyorlar 😃

• @T-C-Kubilay-Dikici olduğu gibi türkçe yazacaksın zaten konsoloslukta ki kişiler türkçe biliyor.

• @houey askerlik belgesi sorgulama başlığı var e devletten o evrağı alırsın evrak olarak yoksa sen bakaya kaldın asker kaçağısın konsolosluğun sorunu değil.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Vallahi bencillikmi dersiniz ne derseniz deyin ben kimseye söylemedim, soranlara detaylı açıklama yapıp işte şu kadar masraf vs. anlatıp vazgeçirmeye çalıştım ki kendileri vazgeçti zaten işin iç yüzünü ögrenince,, 😃 çogunluk olarak bedava sanıp çıkar çıkmaz hiç bir şey yapmadan uçağa binip gideceklerini sanıyorlar 😃

Ben hepsini bilgilendirdim çıkma ihtimalinin düşük olduğunu üstüne basa basa söyledim bana yıllardır çıkmıyor da dedim ayrıca hepsi yurt dışı için hazır kişiler zaten gitmek için can atıyorlar bir aile var aslında onlara çıksa çok sevirim tam uygun meslekleri var ve işlerinde başarılılar kesinlikle çok iyi olur onlar için o derece kıskanç değilim kendimden çok onları düşünüyorum 😊

• ⭐⭐

@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Ben hepsini bilgilendirdim çıkma ihtimalinin düşük olduğunu üstüne basa basa söyledim bana yıllardır çıkmıyor da dedim ayrıca hepsi yurt dışı için hazır kişiler zaten gitmek için can atıyorlar bir aile var aslında onlara çıksa çok sevirim tam uygun meslekleri var ve işlerinde başarılılar kesinlikle çok iyi olur onlar için o derece kıskanç değilim kendimden çok onları düşünüyorum 😊

bana soranlar emin ol Amerikayla ilgili GC ile ilgili hiçbirşey bilmeyen tayfaydı , instagramda görüp heves etmişler, yani dediğin gibi yurtdışına gidecek gidebilecek kişiler degil, Ayrıca kıskançlık degil ya olay , 🙂 yürek tükenmesi 😃

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@houey askerlik belgesi sorgulama başlığı var e devletten o evrağı alırsın evrak olarak yoksa sen bakaya kaldın asker kaçağısın konsolosluğun sorunu değil.

İzlediğim bir videoda e devletten o evrağin fotokobisini belge olarak çıkarttırın, gerekli demişti. Şu an tecilim var ama temmuzdan sonra bitecek. Eğer tecilim bitince dediğiniz gibi kaçak duruma düşülünce de alinabiliyorsa o evraği alirim ama kacak duruma düştüğüm için belge çıkmazsa ve doğal olarak askerlik belgesini götüremeyeceğim için eksik belge filan demezler umarim...
    Okula yazilip tecil ettirebilirsin diye düşünebilirsiniz ama seneye de sinava hazirlanacağim daha iyi bir okul için. (gc işi olmazsa planim bu yönde, gc garanti diye bunu riske atmak sacma olur, sans sonucta) Tercih yaptiğimizda OBP kiriliyor o yüzden acikta üniye yazilamam ne yazik ki. 😕

• Ds 260 formunun boş hali varmı acaba ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k