DV2024 Sohbet Odası
-
Ds 260 formunu doldururken pasaport gereklimi bir bilginiz varmi acaba çünkü pasaport lar halla daha elimize ulaşmadı
-
ben geldim Washington DC yi gördüm parası olan gitsin çok güzel yer :D
-
@Mert-Şentürk “other travel documents” seçip pasaportu sonradan ekleyebiliyorsunuz.
-
Arkadaşlar ds- 260 formu sonuçlar açıklandıktan hemen sonra mı aktif oluyor yoksa belli bir süre sonra mı?
-
@Murat-4 yani ben formu doldursamda tekrar yenilemek için peki herhangi bir zaman gerekiyormu yoksa istediğim gibi değişiklik yapa bilirmiyim
-
Silindi.
-
@Murat-4 Mulakat tarihiniz belli olduktan sonra dosyaniz konsolosluga gecmis demektir ve DS260 formunu konsolusluk acabilir.
-

Merhaba, öğrenci pasaportumun bu yıl haziran ayında 25 yaşına gireceğimden dolayı geçerlilik süresi dolacak, DS - 260 formunda mevcut pasaport numaramı girmem durumunda Ek'te görünen sebepten dolayı sanırım yeni pasaport başvurusu yapmam gerekiyor bu durumda DS - 260 formuna eski pasaport numaramı girmem sorun yaratır mı? Pasaport süremi, Ek'te görünen sebepten dolayı uzatamayacağımdan, yeni pasaport aldıktan sonra DS - 260 formunda güncelleyebiliyor muyum?
Önerilerinize de açığım, iyi forumlar.
-
@OnurS bunlar cok ufak tefek sorunlar , doldururken other travel document kısmı var onu seçip pasaport bilgisi bile girmenize gerek kalmıyor. Sonuçlar açıklandığında talihli olursanız sizi yönlendirecek bir çok kişi mevcut :)
-
Pasaportumuz yok daha başvurmadık olurda greencard çıkarsa ds260 doldururken hemen elimizde olması gerekiyor mu yoksa ds260 formunu doldursak pasaport elimize geldiğinde ekleme yapsak olur mu konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi
-
Forumda konu başlığının hemen üstünde sayaç vardı, göremedim. Kaldırılmış olabilir mi :D
-
Pasaportumuz yok daha başvurmadık olurda greencard çıkarsa ds260 doldururken hemen elimizde olması gerekiyor mu yoksa ds260 formunu doldursak pasaport elimize geldiğinde ekleme yapsak olur mu konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi
-
@Darko bazen bug oluyor. sayfayı yenilersen çıkar :D
-
Da 260 doldururken pasaport numarası gerekecek mi
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Florida'da bir UberEats sürücüsü öldürülmüş.
UberEats, Doordash, Uber, Lyft gibi işleri ABD'de yapmak için bile 2 kez düşünmek lazım. Bireysel silahlanmadan mütevellit herkesin silaha sahip olduğunu unutmamalıyız.Ayın 10 undan görüntü paylaşmışlar police cam ile amerikada çoğu yer güvensiz.. banka çalışanı bankadan kovulunca tüfeğiyle birlikte bankayı basmış ilk müdahaleye giden polislerden birisinide başından vuruyor. Sakıncalı video malesef paylaşmak istemedim. Yani sadece meslek vs değil amerikada bireysel silahlanma yoğunluğunda silahsızsanız zaten savunmasızsınız demektir.
Çoluk çocuğun bile elinde silah var yada ulaşabilir.. uyuşturucu maddeninde yoğun kullanımını düşününce aslında bireysel güvenliğinizin alınması konusunda gerekli tedbirleri önemseyip almak en garantili yol diye düşünüyorum.https://amp.cnn.com/cnn/2023/04/11/us/victims-louisville-kentucky-bank-shooting/index.html
-
@ilkerkaynar90 bir arkadaşım ile sohbet esnasında 'degil green card, green card artı üstüne para versen ABD ye gidipde yasamam' demişti, sırf bu bireysel silah kullanımı yüzünden. Düşününce haksız sayılmaz sanırım.
-
Arkadaşlar birşey soracam bankada birkaç miktar para olmasi diye birşey vardi onlari ne zaman istiyorlar göstermizi birde üniversitede yeni bitirmiş öğrenciyseniz banka hesabiniz ve o kadar para olmasi gerek mi?
-
@umut-arda-adıgüzel 3 post yukarda cevabı var lütfen okuyalım biraz konuları
-
@ebaris86 ama şöyle de bir gerçek var Türkiye de bir amerika olmasa da bu konu da çok püri pak bir ülke değil trafikte bile tartıştığı kişiyi çekip vuruyorlar ve ceza da almadan serbest kalıyorlar.
-
Merhaba arkadaşlar, çekiliş sonuçlarını öğrenmemize çok kısa bir zaman kaldı. Çoğu insan gibi ben de sabırsızlıkla bekliyorum, umarım talihli olan herkesin vizesi onaylanır. O hayalleri erteleyen Has been not selected yazısını görürsek yine bir parça umuda tutunmaya devam edeceğiz. Amerika'da olan olmayan olmasa dahi burada paylaşım yapan birilerine yardımcı olan bilgilendiren tüm forum kullanıcılarına teşekkür ederim herkese iyi forumlar sağlıklı günler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum