DV2024 Sohbet Odası
-
@asariel, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sadikcagan Bu son sayışın olacak bak demedi deme
hay ağzın bal yesin
-
@karaçay öderiz kardes, starbaksın hesaplari komaz bize. O gun orda kim varsa oderiz o sorun degil de yas gelip geciyor. Bu sene olsa iyi olacak. Zaten gittin ettin diyene kadar 1 yil daha gececek. Emekli olucaz nerdeyse. Neyse emekliye turist vizesini kolay verirler belki

-
Ben de yillardir basvuruyorum, bu sene o sene diye bir his var icimde. Umarim hepimizin icin olur.
-
@animehime94 oda bile kiralasanız unutmayın birde depozitosu olacak onun için yinede zor bir süreç düşük miktarla gelecekler için. Yani olmaz diye bir şey yok tabii ki ama zorlu bir süreçle karşılaşırsınız. İş buldanız bile ilk paycheckinizi 2 Haftada alırsınız çünkü o sürecide hesaba katmak lazım
-
İyi geceler 🥰
Santa Monica, Los Angeles
🧿

-
@Emre-Kurtulmuş ben geliyimde arabada uyuyim orada bi yastık yeter
Depozitoda neymiş hepsi tırt. -
@Ozkan-aksan ve camı polisin tıklatmasıyla uyanırsınız

-
@Emre-Kurtulmuş yasakmı?
-
WC ye yakın biyere parkettimmi
No problem
-
Domuz eti satacam orada domuz gibi dolar gelcek çok kısa süre içimde Akara geççem.
-
-
@ilkerkaynar90

-
Çok az kaldı

-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar
o zaman pozitif enerjiye devam. Ben çoktan çekildi diye düşünüyodum. İbrahim hocam seninle de aynı zamanda gideceğiz mülakata. Konsolosluğun karşısındaki Starbucksta alevli latte ve cookie tabağı ısmarlayacam sana randevu saatimiz gelene kadar.Sende herkese aynı mavi boncuğu dağıtıyorsun. Milleti örgütleyip konsolosluk karşısındaki starbaksı mı zenginleştiricen napıcan

-
-
Silindi.
-
@bitkicel Şafak 23 ElAziz e Selam olsun
-
Arkadaşlar Pegasus bu ara bir kampanya yapacak ucuza bilet. Seyehat etmeyi düşünenler gece 12 den sonra kontrol etmekte fayda vardır. Ama seyahat tarihi Kasım diye söylentiler var. Bilginize arkadaşlar
-
Benim yaş 41 oldu bu son çekiliş. Yeter artık çoğunluğun istediği şeylerde bir türlü şansım olmadı maalesef
-
Tek avuntum evli olmamış olmak bu bir avantaj olarak sayılabilir mi bilmiyorum ama benim gibi 30 yaş üzeri başvuran biri için belki avantaj denilebilir
Avunduğumuz şeylere bakın akli dengemizi yitirdik sonunda 
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum