DV2024 Sohbet Odası
-
@hasnotben o da 1-2 ay gelip takılıp çıkmayınca küsüyoruz :beaming_face_with_smiling_eyes: ben bu sene resimden elenenlerdenim bildiğim halde buradayım aklım yapma diyor ama alışkanlıklar müsaade etmiyor
-
@hasnotben Güçlü bir banka hesabı, yurt dışında bir tanıdığı ya da yurt dışında geçerli olabilecek güçlü bir CV'si olmayan bir kişi için Green Card en önemli fırsatlardan biri. Onun dışında çok az seçenek var yazdığım durumdaki bir insan için.
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@GYATist Aslında GC yi B planına koymak daha doğrusu. Çünkü A planında kendinize hayatınızda GC yokmuş gibi bir düzen kurmanız gerekiyor. B planında da GC olmalı. Çünkü GC ihtimali bu yıl itibariyle yüzde birin altında seyrediyor. Eğer bu oranda bir umudu A planı yaparsanız finalde üzülürsünüz. Elbette hepimizin hayali GC ile farklı bir yaşama yelken açmak ama işin aslında geçmişe bakarsanız birçok kişinin profili geçmiş yılların Has not been selected yazısı ile doludur.
Aslinda zaten devam eden bir hayat planım var. GC nin a sini b sinin csi ni merak etmiştim.Kesinlikle bu hayatımın merkezinde değil. Olamaz da zaten. İhtimal yok denecek kadar az. Başka vize türlerinden gitme ihtimalim var zaten. Bu sadece daha az masraflı diye başvurdum. Sadece benim gibi sizin alternatifleriniz veya düşünceleriniz neler onu merak ediyorum.
-
@gariban basıl yani dv24 başvurusunda mı sıkıntı oldu
-
@GYATist ben de sizin gibi düşünüyorum. Hayatımın merkezine koymadan ağır ağır ilerliyorum.
-
@hasnotben şöyle ki 1 aydan az kalmışken de insan hayatının merkezine koymadan edemiyor, ona göre uzun vadeli plan bile yapamıyorum ben 🙈
-
@Bberturk evet ben de bu sıralar böyleyim. Süreci ilk kez takip ediyor olmamdan olabilir sayacı bazen alıp önüme bakıyorum.
-
@Hakan-Kızıldağ koronadan itibaren son 2-3 senedir. kazananlar için görünürde ds260ı hızlı dolduran numaraya bakılmaksızın ön sıraya geçiyor. buna istinaden bana göre (garantici olmak adına yani) riske girmemek adına 10 yıllık pasaport bulundurmakta fayda var. (işte efendim kazanayım sonra bakarız pasaport çıkartırım bir yere kaçmıyor bilmem ne... sıra numaram düşük nasıl olsa garantiyim beklerim falan RİSK RİSKTİR YANİ. şu son dönemde pasaport başvurularında pasaportların eve gönderilme işlemi uzun bir süreç. "GÖZLEMLEDİĞİM KADARI İLE" )
-
@Bberturk gördüğüm kadarıyla b1 randevunuz var. Şubat ayında red almış biri olarak size tavsiyem donanımlı gitmeniz ☺️
-
@hasnotben yok benim hatam fotoğrafı tarayıp shopladım
-
@gariban olsun bekleyin belki onaylanır.
-
@hasnotben zaten çıkmayacağına dair bir inancım var ama çoğu bayan gibi fallara bayılırım 3-4 kişi de aynını söyledi başvurun çıkacak ve gideceksin diye 2007de ilk söylemişlerdi, hatta dedim bu gc olamaz turist vizesi denedim o da ret. Hatta 2 ay önce çıkmasın artık istiyordum şu an sadece merak (Kediyi merak öldürüyor) :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Burada daha önceki yıllarda shoplu fotoyla kazanan biri vardı diye hatırlıyorum. Belli olmaz yani.
-
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Burada daha önceki yıllarda shoplu fotoyla kazanan biri vardı diye hatırlıyorum. Belli olmaz yani.
ben hatırlamıyorum ama varsa öyle bir durum fotoğraf işi hikaye, fotoğrafı shopladı diye elenmek yok o zaman
-
@Bberturk gördüğüm kadarıyla b1 randevunuz var. Şubat ayında red almış biri olarak size tavsiyem donanımlı gitmeniz ☺️
Donanımdan kastınız nedir? Bilgilendirme yapabilir misiniz?
-
sorulara önceden bakıp mülakatta net cevaplar vermeniz. Bir arkadaşım geçen yıl neden çocuklarınız yazmadınız sorusuna bir an duraksadılar diye alamadıklarını söyledi.
-
@hasnotben zaten çıkmayacağına dair bir inancım var ama çoğu bayan gibi fallara bayılırım 3-4 kişi de aynını söyledi başvurun çıkacak ve gideceksin diye 2007de ilk söylemişlerdi, hatta dedim bu gc olamaz turist vizesi denedim o da ret. Hatta 2 ay önce çıkmasın artık istiyordum şu an sadece merak (Kediyi merak öldürüyor) :beaming_face_with_smiling_eyes:
Turist vizesi bir ay önce arkadaşında onaylanmadı. Geri dönmeme ihtimalinin var demişler. Adam devlet memuru eşi çocuğu burada red verdiler.
-
sorulara önceden bakıp mülakatta net cevaplar vermeniz. Bir arkadaşım geçen yıl neden çocuklarınız yazmadınız sorusuna bir an duraksadılar diye alamadıklarını söyledi.
Mülakat soruları genellikle nereye neden gidip ne zaman donecegimiz gibi şeyler değil mi? Yoksa daha spesifik sorular var mı? -
@GYATist forumdan mülakat başlıklarını inceleyebilirsiniz. Tüm sorular 3 aşağı 5 yukarı aynı
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
good morning yani günaydın ufaktan ingilizceye başladık :D
Gu-morning hacı 😅😅
siyahiler gibi yuta yuta söyledin :beaming_face_with_smiling_eyes:
Harf kalabalığına gerek yok :) ayrıca beyazım ama siyahileri severim iyi insanlar :) surilerden bin kat iyidir 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum