DV2024 Sohbet Odası
-
Herkese merhaba,ben Rehtan ,ilk defa greencard a basvurduk.esimle kendi kendimize heyecanlanip videolar izlerken burayı yeni keşfettim ve akışı çözmeye çalışıyorum . Çekilişe az bir süre kaldı umarım gerçekten gidecek kişilere çıkar.
-
İyi akşamlar
-
@Rehtan-Semay foruma hoşgeldiniz umarım hayal kırıklığına uğramazsınız ve dilediğiniz gibi olur :folded_hands:
-
@gariban umarım hepimiz için güzel şeyler olur 🍀
-
@sonar akşam yemeğini fazla kaçırmışım mide ağrısı ondan 😄
Öyle ekstrem bir heyecan stres olmadı şimdilik ama sabah biraz belki heyecan başlar oda uçağa binene kadar, hatta uçağa binene değil ailelerle vedalaşıp pasaport kontrolden geçene kadar -
@Rehtan-Semay Amin insallah
-
@Emre-Kurtulmuş Allah utandirmasin Yeni hayatinizda esine ve sana basarilar dilerim Allahtan
-
@Emre-Kurtulmuş iyi yolculuklar :airplane: :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
-
@Emre-Kurtulmuş iyi yolculuklar. Ben ilk kez yurtdışına çalışmaya diye uçarken beni nelerin beklediğini çok merak ederek endişelenmiştim.
Amerika uçuşum olsa,uyumakta zorlanırdım kesin. -
-
Baltalı ilah modunu açıyormuyuz arkadaşlar 😂😂 forumdan hiçkimseye green card cıkmayacak houstonda bizim yerimize hiç forumdan haberi olmayanlar parti verecek ve onları hiç tanımayacağız… seneye ise abd türkiyeyi lottery listesinden amerikaya kaçak girenler sebebiyle çıkartacak.. ve ülkedeki seçimde korkulan olacak 😂 hadi bakalııııım :)
meşaleyi yaktım
Atem totem ben seni
..
-
@selamibasaran daha önce gittiğim için bu sefer öyle bir stresim yok şimdilik. Uçuşu, inince yaşayacaklarımız vs az çok kestirebiliyorum. Gideceğimiz şehirdede daha önce 1 yıl yaşadım onun için çok yabancı bir yere gidecekmişim hissiyatı yok henüz bende. Eşim için durum farklıdır tabii. Dediğim gibi vedalaşıp pasaport kontrol sırasından geçince zaten içinizde ki hüzünde gidiyor sadece güzel bir heyecan kalıyor.
-
@Emre-Kurtulmuş uçuş saat kaçta? Ne güzel son geceniz bu ülkede çok şanslısınız..
-
@Emre-Kurtulmuş Abd de bir yil kaldım yazmışsınız mulakat için adli sicil evragini Abd dende aldınız mı?Bizde 1 yıl kadar Abd de bulundukta. Size hayırlı yolculuklar dilerim.
-
@Gül-Kazancioğlu ABD’de yaşayanların bu evrağa ihtiyacı yok
-
@Gül-Kazancioğlu onlar sicil kaydınızı görüyorlar amerikadan almanız gerekmiyor onun için
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sonar akşam yemeğini fazla kaçırmışım mide ağrısı ondan 😄
Öyle ekstrem bir heyecan stres olmadı şimdilik ama sabah biraz belki heyecan başlar oda uçağa binene kadar, hatta uçağa binene değil ailelerle vedalaşıp pasaport kontrolden geçene kadarİyi yolculuklaaaaaar 😊
-
@waterman öğlen 13:15 uçuşu darısı sizin başınıza 🙏
-
-
@Emre-Kurtulmuş Hayırlı olsun. İnşallah kolay vedalaşırsınız. Siz bu gece heyecandan uykuda uyuyamazsınız artık 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum