Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @hayyaatt çocukların doğum tarihi kaç? 1997 ve daha sonra doğanlar eklenebiliyor. 1997 öncesi doğumluları kabul etmiyor. Yaş ve doğumu tutmayan sayısı kadar çocuk sayısını eksik yazın. Yani 97 ve sonrası doğanları ilave edin.


  • Arkadaşlar doğruluğundan emin olamadığım bir durum var, bildiğim kadarıyla eğer greencard lotosunu kazanırsak ve formu doldururken evlilik durumumuz yoksa, hatta DS-260 formunu gönderdikten sonra evlenirsek, yani mülakat zamanından önce evlenirsek aynı şekile eşimiz içinde gerekli evrakları hazırlayıp, evliliğimizin nedeninin greencard olmadığını, birlikteliğin daha eski olduğunun ispatını sunduğumuz takdirde eşimiz yine sanki formu doldurmuş yada DS-260 ta yer almış gibi bizimle greencard alabiliyor. Bu doğru mu arkadaşlar ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    trump abd ' de doğan yabancı uyruklu bebeklere doğuştan kazanılan vatandaşlığı kaldırmak istiyor haberi çıktı.

    Bizim ünlüler için kötü haber

    😁

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @iacar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar doğruluğundan emin olamadığım bir durum var, bildiğim kadarıyla eğer greencard lotosunu kazanırsak ve formu doldururken evlilik durumumuz yoksa, hatta DS-260 formunu gönderdikten sonra evlenirsek, yani mülakat zamanından önce evlenirsek aynı şekile eşimiz içinde gerekli evrakları hazırlayıp, evliliğimizin nedeninin greencard olmadığını, birlikteliğin daha eski olduğunun ispatını sunduğumuz takdirde eşimiz yine sanki formu doldurmuş yada DS-260 ta yer almış gibi bizimle greencard alabiliyor. Bu doğru mu arkadaşlar ?

    iliskiniz eski olmasa da, gercek bir evlilik yaptiginiz surece bir sorun yasamazsiniz, esiniz de sizinle green card alir.


  • sayın @crazycells hocam beni büyük bir dertten kurtardın 🙂 demekki daha bekleyebiliriz, çekiliş çıksa bile en kötü 1 sene gibi vaktimiz var, çıkmazsa zaten vakit bol. teşekkürler bilgi için.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    🛑 Dvlottery sitesinde basvuru hatasi alanlar! 🛑

    Arkadaslar son gunlerde foruma ve facebook grubuna, cekilise basvururken hata alan arkadaslar yorum yapiyorlar. Twitter'dan bakinca da dunyanin cesitli yerlerinde hata aldigina dair yorum paylasan kisiler var. Ayrica twitter'daki yorumlardan anladigim kadariyla siteyle ilgili bazi problemler var ve KCC ustunde ugrasiyor. Lakin sizin bu aciklamalara dayanarak basvuruyu ertelemenizi tavsiye etmem, cunku hala basvuru yapabilmek mumkun. Surecin sonunda ekstra sure verilecek diye bir beklentiniz olmasin, her gun, gunun farkli saatlerinde birkac defa basvuru yapmayi denemenizi tavsiye ederim.

    ✅ Forumdaki yorumlara dayanarak, farkli web tarayicilarini, normal/incognito mode'lari, VPN servislerini, wi-fi/LTE verilerini kullanarak hem basarili hem de basarisiz basvuru yapanlar olmus... Dolayisiyla sorunun bu tur degiskenlerden kaynaklandigini cok dusunmuyorum, fakat genelde evli ve cocuklu basvurularin daha problemli oldugunu goruyorum.

    ✅ Su an anlayabildigim, basvurunuz ne kadar uzun surerse yani siz sitede ne kadar uzun kalirsaniz, baglantinin kopma ihtimali de o kadar artiyor ve basvurunun sonunu getiremiyorsunuz.

    ✅ Dolayisiyla herkese tavsiyem hizlica basvuru yapmaya calismalari! Basvuru yapmak hala mumkun, son 24 saat icinde yaptigim basvurular oldu, ben de site uzerinde uzun sure kalinca hata aldim ama basvuruyu hizlica yapinca sorun olmadan onay kodunu alabildim. Dolayisiyla 'basvuru yapmak mumkun degil' diyemeyiz, hala basvuru yapmak ve onay kodu almak mumkun.

    ✅Buyuk/kucuk harf farketmezsizin, hizlica bilgileri yazip, onay sayfasina dogru ilerlemenizi tavsiye ederim, eger bilgileri yanlis yazacaginizdan korkuyorsaniz yaninizda yazdiklarinizi kontrol eden biri de bulunabilir. Ayrica zaten son sayfada yazdiklarinizi kontrol ediyorsunuz, dolayisiyla telaslanacak bir durum yok.

    ✅Herkese basvurusunda bol sanslar dilerim! Ozellikle totem yapip son gunlere basvurusunu birakan arkadaslara da yasanabilecek sorunlardan oturu en yakin zamanda basvuru yapmalarini tavsiye ederim.

    ✅6 Kasim sali gunu basvurunun son gunu!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayhann @UnalS @hayyaatt yukaridaki aciklamayi okuyun isterseniz arkadaslar!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    trump abd ' de doğan yabancı uyruklu bebeklere doğuştan kazanılan vatandaşlığı kaldırmak istiyor haberi çıktı.

    Maalesef Trump anayasayi degistiremez, ayrica anayasaya uygun olmayan executive order'lar da yururlukte kalamaz.

    Dogumla vatandaslik hakki 14. amendment ile geliyor, amendment'lar da anayasanin bir parcasidir, bunu degistirmek icin hem senato hem de temsilciler meclisinin 2/3 'unun onay vermesi sonra da eyaletlerin 3/4'unun de bu degisikligi kabul etmesi gerekiyor. Su an Trump'in bu kadar destekcisi yok.

    Anladigim kadariyla son atanan yuksek mahkeme hakimine guveniyor ama boyle bir ise girisse bile yurutme ve yargi arasinda cekisme olacak demektir. Ama ABD'de yargi her zaman kazanir... 🙂

  • Yasaklı

    @crazycells anayasanın değiştirilmesine gerek yok.trump kararname ile değiştirebilir.


  • @crazycells çook teşekkürler 🙂


  • Merhaba, ben de son haftaya kaldık diye yorumları da okuyunca endişelendim ancak bu sabah hem kendi adıma hem eşimin adına başvuruyu hızlıca yapabildim. Fotoğraf çekme ile ilgili hazırlanan video oldukça işime yaradı. Hazırlayan ve paylaşan arkadaşlar teşekkürler.

  • ⭐⭐

    @crazycells haber içeriğinde kararname ile yapabileceği yazılmış..

  • ⭐⭐

    @crazycells Trump o soruya şöyle karşılık vermiş "Bana anayasada değişiklik yapmak gerektiğini söylüyorlar. Ama bilin bakalım işin aslı nasıl? Gerekmiyor! Bunu bir başkanlık kararnamesi ile halledebilirim"


  • @crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @ayhann @UnalS @hayyaatt yukaridaki aciklamayi okuyun isterseniz arkadaslar!

    EVET okudum okumasınada,4 çocuk olunca hızlı yapmam mümkün değil 🙂
    çocukların hepside 2010 dan sonra doğumlu.mecbur gireceğiz.


  • Dünden beri,sabah erken,öğlen ikindin gün içi,gün sonu,akşam,gece,gece yarısı,sabaha karşı,değişik browserlerden,VPN li,VPN siz vs. derken 120 den fazla deneme yaptım ama nafile,bir türlü kayıt ı sonlandıramadım.2.sayfadan 3.sayfaya bir türlü geçiş yapamadım.
    Artık şevkim kırıldı,sanırım Amerika bana özel gıcıklık yapıyor almayacak beni :=)
    işin şakası, Eşimle beraber ne kadar çok ama çok istesekte sanırım bize nasip değil.olmayacak..
    İşin çözümünü bulan lütfen yazsın.tşk.

  • Yasaklı

    @hayyaatt yurtdisinda yaşayan birine gönder fotoları. Skype üzerinden konuşarak birlikte doldurun.ben arkadaşın başvurusunu öyle yaptım.Almanya da site sorunsuz çalışıyor.


  • @izmir-tabyaları DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @hayyaatt yurtdisinda yaşayan birine gönder fotoları. Skype üzerinden konuşarak birlikte doldurun.ben arkadaşın başvurusunu öyle yaptım.Almanya da site sorunsuz çalışıyor.

    Yurtdışında tanıdığım kimse yokki iş yapacak..Keşke olsaydı


  • kendim,eşim ve 4 çocuğumun bilgilerini kronometre tutarak,YANDEX ve CROME de otomatik doldurttuğum halde en erken 2 buçuk dakikada tamamlayabiliyorum.Sanırım Bğlantının kopmaması için uzun bir süre. ve bağlantı kopuyor.
    Başka yolu nedir?


  • @hayyaatt DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    kendim,eşim ve 4 çocuğumun bilgilerini kronometre tutarak,YANDEX ve CROME de otomatik doldurttuğum halde en erken 2 buçuk dakikada tamamlayabiliyorum.Sanırım Bğlantının kopmaması için uzun bir süre. ve bağlantı kopuyor.
    Başka yolu nedir?

    @hayyaatt öncelikle kullandığınız browserların geçmişini temizleyiniz, telefonunuzda kullandığınız internetinizi paylaşıma açarak (hotspot) yine hızlı bir şekilde formu doldurdurmayı deneyebilirsiniz. Şevkiniz kırılmasın denemeye devam ediniz.


  • Olmuyorsa boşverin vardır ondan da bi hayır deyip geçin hayat boş zaten takmayın kafanıza 🤷🏻♂😀


Benzer Başlıklar

  • 13249
  • 6
  • 3
  • 21386
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

79
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum