DV2024 Sohbet Odası
-
Herkese iyi geceler. Her gün çekilişi düşünüyorum :smiling_face:
-
Üniversite yıllarımdan beri sürekli başvuruyorum bir tek geçen yıl başvurmadım çünkü çıksada gelemezdim, kimsenin hakkınıda gasp etmek istemedim.Bu yıl tekrar başvurdum.Ülkemi seviyorum çok seviyorum,belki hiç bir ülkede olmayan maddi ve manevi zenginlikler var fakat kullanamıyoruz halk olarak.Gitmek istiyorum çünkü Türkiye’de çalmadan çırpmadan yıllarca çalışıp alamayacağım arabaları alabileceğimi bildiğim için.Gitmek istiyorum rahat ve konforlu bir yaşam planım var.Türkiye’de şartlarım kötü değil Allah’a şükürler olsun mutluyum ama gitmek istiyorum işte ve bu forumda benim gibi düşünen insanların mesajlarını okuduğumda yalnız olmadığımı görmek beni mutlu ediyor.Hayal edin şansınız hayalleriniz kadar büyük olsun.Ama bu yıl benim için gitme yılı buradan söyleyeyim 😂 Hepinize bol şans yeşilkart forum ailesi 😘
-
Günaydııııııın ☀️
-
Günaydınlar olsun millet, bakın fazla yazamıyorum çünkü düştük bi dizi belasına 😂😂
-
@Ping-PONG bu paylaştığın videoya karşı tekrar seni new york geri getirecek video aşağıda
-
@diablo_ercan bu manzara ile değil aşağıdaki manzara ile uyanamazsın
-
@debbieLA77 New York gezilecek bir yer ya çok yaşanılası durmuyor :)
-
@Ping-PONG ben şu ara istanbul trafiğinde özellikle kurye motorcuların ve yemek dağatan motorcuların hiç bir kurala tabi olmadıkları düşüncesinden aşırı sıkıldım , keyif için sürenler ve bunu yaşayanlar gerçekten her kurala uyuyor her güvenlik önlemini alıyor görünce anlıyorsun bu adam motoru bilerek kullanıyor diye ama diğerleri tam bir keşmekeş bir gün bir tanesinin kanına gireceğim diye aşırı korkuyorum.
-
@Lossantosdy ne izliyordun :)
-
Kalan 45 gün ve ABD'nin alfabetik sıraya göre 45. eyaleti olan ve benim de doğası nedeniyle çok beğendiğim;
Ancak, ABD içindeki en düşük GSYİH'ye sahip olan Vermont eyaletinden herkese günaydın :)Doğası gereği her fotoğrafı bir kartpostal gibi adeta :D

-
@abrakadabra bu güzellikleri koruyor olabilmeleri çok güzel bir olay bence
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika yazmamissiniz ama ben viski eşliğinde 😅 keyifle okudum ellerinize sağlık :)
Teşekkür ederim :)) Düzelttim bile :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika bütün bu bilgilere ek çok pahalı green kart kazananı için ilk etapta tercih sebebi pek olamaz gibi ama yine de seviyoruz kendisini
:)Katılıyorum ilk etap için doğru bir tercih değil ama ayrı bir bağ var kendisiyle aramızda kopamıyoruz :))
-
@BuroSulu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika Elinize sağlık :clapping_hands:
Çok teşekkür ederim :))
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika Emeğinize sağlık.güzel olmuş
Çok teşekkür ederim :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika Elinize , emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederim :smiling_face:
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Adamlarda ağaç kesme ve beton kültürü bizdeki kadar gelişmemiş, ondandır :D
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hello New York! :statue_of_liberty: :united_states:
çok güzel olmuş ellerine sağlık :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_smiling_eyes: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Adamlarda ağaç kesme ve beton kültürü bizdeki kadar gelişmemiş, ondandır :D
Bizde olsa koftiden yangın çıkartıp sonra yerlerine yüksek yüksek binalar dikerlerdi :face_with_tears_of_joy:
-
@berolika ya olmaz mı tabiki vardır... ben amerikanın hemen hemen bütün eyaletlerini seviyorum galiba... bi tek chicagoya gittiğim zamanlarda çok üşümüştüm burnum kanamıştı falan soğuktan o yüzden oraya karşı bir tedirginliğim var ama yine de taşı toprağı altın bana göre türkiye istanbul değil artık oralar valla ben pek buralarda yapabilecek biri değilim aslında sıkışıp kaldım burada :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum