DV2024 Sohbet Odası
-
Oralar soğuk ,sıcak yerlere gidelim diyorum oğluma.Oda tatile mi gidiyoruz
,benim eğitimim önemli diyor -
İyi geceler
-
Herkese Merhaba,
Daha once de bu gruplardan bir tanesine sorumu iletip cevap almistim. En guncel olmasi adina burayi kullanmak istedim, simdiden geri donusler icin tesekkurler. Greencard uzerindeki tarihim 27 Mayis 2018, 5 yilimin bitmesine 90 gunden az bir sure kaldigi icin birkac sorum olacak. LA'da ikamet ediyorum ve son 3 ay icerisinde ulkeden cikis yapmadim. Su an itibariyle zaman ve sartlar acisindan resmi olarak N-400 formunu yollamak icin dogru bir surede miyim ? Haziran ayinda bir aylik bir Turkiye programim olacak, ulke disinda olacagim bu donem vatandaslik surecine herhangi bir sekilde etki eder mi ? Asagi yukari belge gonderiminden sonra yemin torenine kadar ne kadarlik bir zaman sureci bizi bekliyor ? Son olarak bazi gruplarda girdigim linklerde 'page not found' yazisiyla karsilastim, ihtiyacim olan sayfalarin guncel linklerini paylasabilirseniz cok memnun olurum. Yardimlar icin simdiden tesekkurler!
-
Eger birisi bunun gercek oldugunu soylerse vazgecicem gitmekten Turkiye’ de kalicam.
Turkiye daha demokratik.
https://www.instagram.com/reel/Cp_NRZsqLPu/?igshid=YjNmNGQ3MDY=
-
@aemte, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
eyalet lotosunda 45 Simge Kutlu (Massachusetts)yarın için sunum hazırlıyor. 44için varmı isteyen?
Merakla bekliyorum ,masa şu bu o seti
.ortanca oğlum burayı istiyor,tam bi üniversite bölgesiymiş,çok iyi üniversiteler varmış.Artık bizde soğuktan donarız oralardaVallahi yapacak bir sey yok.Herseye göze alarak cocuklar icin bu yola çıktık.cocuklar ne diyorsa o.yapmak zorundayiz.baska caremiz kalmadı.yeterki ciksin su gc.
-
Kalmış 46 gün arkadaşlar.
O zaman ABD'nin 46. eyaleti (alfabetik sıraya göre) ve benim de öğrenciyken 3 ay yaşadığım Virginia, Virginia Beach'ten bir günaydın alalım

-
@johnserim sorunuzun cevabını bilmiyorum ama, LA dayım dediğiniz an uzaklara daldım, umarım bi gün bende LA yada NYC de olurum... Nasıl diye sormuyorum bile, çünkü biliyorum ki harika bir yer... İnşallah green card sahibi olurum bende...
-
Günaydınlar efenim...
1 gün daha yaklaştık, yaklaşıyoruz.

-
Günaydınlar... her sabah bu başlıkta bi neşe doluyor insan

Bu arada 40 OHIO bende :))
inşallah ilk eyaletim olacaktır kendileri :))))) -
Günaydınlar efenim günaydınlarr :)) Sunumları hazırlayan herkesin ellerine emeklerine sağlıkk
Bugün boşsa bugünü ben alabilirim :)) -
Günaydın ahaliya
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu şok yok ben yanlış anlamışım. kusura bakma şafak 17 sende
@clourpoint hiç dert değil

-
@johnserim selamlar, sorunuzun cevabını bilmiyorum ancak bu sayfaya yazarsanız bence daha sağlıklı cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum. https://yesilkartforum.com/forum/topic/133/abd-vatandaşlığı-başvuru-süreci-naturalization?page=1
-
Greencard ve Amerika hayali kuran herkese günaydın dileklerimizi iletelim...
-
Günaydınlar Efenim
-
Bu ileti silindi! -
Selamlar, UID numarası ne oluyor arkadaşlar 2023 tablosunda gördüm anlayamadım? Herkes birşeyler yazmış kafam karıştı valla. Çıkarsa burayı doldurmam için birisi gerekecek

-
Tünaydınlar hepimize eyalet sunumları başlamış çok güzel ama eyalet paylaşımlarına cevap yaparken alıntı değil de sadece cevap yazarsanız yarım sayfa olan iletiyi aşağı aşağı kaydırmayız güzel olur
-
Herkese tünaydın. Hepinize iyi günler diliyorum , bugünkü eyalet yazısını merakla bekliyorum.
-
@Furkan-Aydın excell tablasonu siz doldurmuyorsunuz. Siz talihli olursanız talihli formunu dolduracaksınız excelle işlenmesi adminler tarafından tamamlanıcak, dert etmeyin talihli formuda çok basit zaten
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum