Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

Road trip demişken Antalya'da olan var mı? Haftaya iş için Antalya'ya gelicem varsa forumdan birileri oturalım çay, kahve içelim 😃

• ⭐⭐⭐⭐⭐

heyecan dorukta son düzlüğe girdik chicago - houston yanına yarışacak eyaletleri bekliyorum bakalım 6 mayısta kim kazanacak

• ⭐⭐

@ayvalik10 biz kazanacağız 🙂 buradaki hoş sohbet ve aile ortamımız orada da devam edecek ve güzel günler göreceğiz 🎉🥳

• ⭐⭐

Ouray, Colorado iyi günler diler 🙂

d1maw6-1.jpg

• ⭐⭐

@abrakadabra Dağlara geeel dağlaraaaa 😃

• Çıksın da gideyim artık da yeter

• ⭐⭐

Selamın hello arkadaşlar nasılsınız 😅
    valla bıktık yaa çıksın da gidelim artık, bıktık yaa😅

• @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

İyiyiz sizleri sormalı iyisinizdir umarım 😃 Valla Mayıs Mayıs diye diye geçiyor günlerim saatlerim dakikalarım 😂

• ⭐⭐

@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

İyiyiz sizleri sormalı iyisinizdir umarım 😃 Valla Mayıs Mayıs diye diye geçiyor günlerim saatlerim dakikalarım 😂

Çok şükür iyiyim yağmur yağıyor, dizi açtım izlicem, Mayısı normalde de severim zaten, eşimin doğum günü 21i,, gc de çıksın da tam bayılayım Mayısa 😅

• ⭐⭐⭐

@Lossantosdy Romantik insan ya 🙂

• Ben bir şey sormak istiyorum aslında ama uygun olur mu olmaz mı bilemiyorum tereddütteyim biraz o yüzden affınıza ve hoşgörünüze sığınarak soruyorum GC çıktığında vize alabilmek için en az $10-15k para gerekiyor bu para şu an 280k Türk Lirası ediyor. Başvururken biraz da birikime dayanarak halledebilirim diye düşünmüştüm ama şu an baya tereddütteyim. Sizlerin de bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum açıkçası nasıl olabilir sizce?

• @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Çok şükür iyiyim yağmur yağıyor, dizi açtım izlicem, Mayısı normalde de severim zaten, eşimin doğum günü 21i,, gc de çıksın da tam bayılayım Mayısa 😅

Mayıslar hep güzeldir 😃 Şimdiden mutlu güzel yaşlara o zaman inşallah GC çıkar da eşinize hediye olur 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@berolika mülakatta sadece para geçmiyor. Tapu - araç ruhsatı gibi demirbaşlarda geçiyor. Paran azdır ancak mülakata gitmeden bir aracın satışını yada tapuyu sana geçirirler mülakattan çıkınca tekrar geri satarsın. Parayı 1 ay ödünç alırsın daha sonra mülakattan geçince geri iade edersin. Sonuçta mülakatta evrakları görmeleri yeter bu arada ungan sağlık raporu uçak bileti gibi amerika da yeniden hayat için gerçekten de maddi yönden bulamayacaksan hiç başlama çünkü hiçbir parayı geri alamıyorsun. Bu gazdır gidiyoruz ama arada sen bir frene basıp bir soğuk duş alıp kendine geldikten sonra otur düşün. Mülakat zamanı sorun değil ödünçle yürür işler ancak germek hayat işte sana kalmış bir şey

• ⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Lossantosdy Romantik insan ya 🙂

🙂 teşekkür ederim efendim 🙂

• ⭐⭐

@berolika @ayvalik10 Mesela ben. En fazla 5k gösterebileceğim. Ancak 1 motor 1 araba 1 de ev gosterecegim. Yeterli diye düşünüyorum 😉

• ⭐⭐

@Lossantosdy bizim de 20 Mayıs evlilik yıl dönümü 😃 inşallah güzel bi hediye olur 😃

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Emrah-Borazan ben @berolika yazısını yazarken sen yazmışsın.

• ⭐⭐

@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Lossantosdy bizim de 20 Mayıs evlilik yıl dönümü 😃 inşallah güzel bi hediye olur 😃

Hadi inşallah 🙏

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@berolika mülakatta sadece para geçmiyor. Tapu - araç ruhsatı gibi demirbaşlarda geçiyor. Paran azdır ancak mülakata gitmeden bir aracın satışını yada tapuyu sana geçirirler mülakattan çıkınca tekrar geri satarsın. Parayı 1 ay ödünç alırsın daha sonra mülakattan geçince geri iade edersin. Sonuçta mülakatta evrakları görmeleri yeter bu arada ungan sağlık raporu uçak bileti gibi amerika da yeniden hayat için gerçekten de maddi yönden bulamayacaksan hiç başlama çünkü hiçbir parayı geri alamıyorsun. Bu gazdır gidiyoruz ama arada sen bir frene basıp bir soğuk duş alıp kendine geldikten sonra otur düşün. Mülakat zamanı sorun değil ödünçle yürür işler ancak germek hayat işte sana kalmış bir şey

Çok haklısınız abi işte ben de biraz ondan bahsediyorum yani herhalde zaman yaklaştıkça falan bazı şeyler dank ediyor ayaklar yere değmeye başlıyor... Neyse hele bir sonuçlar belli olsun da duruma göre tekrar bir oturup düşünürüm. Teşekkür ederim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@abrakadabra ne zaman dağ manzarası görsem bu video geliyor aklıma

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |