DV2024 Sohbet Odası
-
@hashirama neyce konuşuyorsunuz siz ya :D
-
@Ranje geçen sene bende bir dönem kopmuştum çünkü muhabbet kendi kendine dönmüyordu :) ama bu sene her girdiğimde 3-5 sayfa ilerliyor konular :)
-
@hashirama onun da etkisi vardır illa ki ama muhabbet hiç sekteye uğramadı bu sene sırf chicago ve houston çekişmesi bile tuttu :D
-
@tolgasatir çok derin mevzular abi. Siyasetten daha derin ve daha karmaşık konular 😂
-
@tolgasatir abi Ciciago ve Houston cekismesine beni Houston a yaz safımız belli olsun 😂
-
@hashirama Aynen Konohanın gölgesi olmuş durumda.
SPOILER UYARISI!
Biraz Spoiler aldım Boruto'dan. Naruto Kurama'yı kaybetmiş benim için başlamadan bitti Boruto bu yüzden. -
@tolgasatir ben de okuyorum deminden beri anlamaya çalışıyorum bi ara Maduro falan gördüm dedim heralde Venezuela hakkında konuşuyolar meğer o da Madaro muymuş neymiş asdfghjklşi
-
@hashirama Hahaha valla bizim için öyle. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Ranje Konoha Acıbadem var noodle ve sushi'leri güzel tavsiye ederim :D
-
@hashirama zaten çok chicago cu yok bir @Simge-Kutlu bi inat ediyor -32 ye gideceğim diye :D onun dışında pek yok zaten :D
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir abi Ciciago ve Houston cekismesine beni Houston a yaz safımız belli olsun 😂
Naruto / Houston diyerek saflarımızı belli edelim :backhand_index_pointing_left:
-
@sytahmt Onlar da kesin Naruto'dan almışlardır ismi. Merak ettim şimdi :D
-
@tolgasatir beni de Chicago saflarına dahil edin şu an ben de orası önde götürüyo :D
-
@hashirama Houston'a yazın ustam beni de
-
@sytahmt çok soğuk ya :D
-
@paşa Ooo hocam efsane bir ekip kuruluyor şu anda :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@tolgasatir abi soğuğun çaresi var da sıcağın yok kalın giyiniriz napalım çok güzel şehir namıssız :D
-
@Ranje evet baryon mod diye bir şey var Naruto olecekken onu kullanıyor kurama söylüyor onuda sonunda kuruma ölüyor narutoda kakashi gibi bir şey oluyor 😂
-
@sytahmt :beaming_face_with_smiling_eyes: Hocam bir Erzurum veya Kars soğuğu gibiyse dayanılmaz ya. Sıcak iyidir klimayla bir püfür püfür.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hashirama zaten çok chicago cu yok bir @Simge-Kutlu bi inat ediyor -32 ye gideceğim diye :D onun dışında pek yok zaten :D
Chicago'nun girişine bundan asıp @Simge-Kutlu &@sytahmt in aklını çelebiliriz belki :face_with_tongue:

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum