DV2024 Sohbet Odası
-
@daydreamer eve bir geldim 8-10 sayfa birikmiş hepsini okuması ayrı zevkli :D
-
-
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@daydreamer eve bir geldim 8-10 sayfa birikmiş hepsini okuması ayrı zevkli :D
Ya zevkli de yetişemiyorum yetişemiyorum 🥴
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

orlandogücü neden uçağa alınmadı her ne kadar sesimiz çıkmasa da gizliden buradayız…
-
Zaten uçakta da yer kalmamış. Tamam tamam, anladım ben 😔
-
@omerozufacik Orlandoya direkt uçuş biletleri 6 Mayıs Saat 19:00da satışa açılacak ;)
-
@ayvalik10 abi ben cam kenarı rezervasyon istemiştim lütfen :D
-
Video küfür içerdiği için kaldırıldı(admin)
adam Ne kızmış ama kafasına göre haklı kocaman çorba yazıyosan herçeşit olacak aga!
-
@Ozkan-aksan abi sen niye konuyu siyasete çekiyorsun hahaha :D boşver abi herkes kendi cebini doldurma peşinde gel amerika konuşalım greencard odası ya :P
-
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız? Bir süredir giremedim okunmamış sayfalar birikti. Hafta sonu yakalarım herhalde sizi. İşler yoğun biraz bu aralar. Geri sayım da azaldı bayağı.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Simge-Kutlu aynı sıraya denk geldik 13 saat -32 derim artık sana 😂😂😂
-
@zazozu Uşak'a kadar geldik geliyor gelmekte olan :)
-
@diablo_ercan haklısın 👍
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ne kızmış ama kafasına göre haklı kocaman çorba yazıyosan herçeşit olacak aga!Biraz uygunsuz kaçmış, aramızda hanımlar var
-
@diablo_ercan walla en son geçen sene son kararımı verdim ABD ye ayak basar basmaz hemen araba satın alıp öyle başlıycaz hayata planım bu.
Sen ne yapcan? -
@Ozkan-aksan uçak amerika sınırlarına girince güzel bir oh çekeceğim içim kıpır kıpır olur. uçak iner bavul çanta ne varsa alınır sarı zarf falan teslim edilir sonra derin bir oh daha ve havaalanında çıkınca hem büyük bir sevinç hemde karışık bir üzüntü ve boşluk olayın şaşkınlığından ne kadar sürede çıkacağıma bağlı :D hangi adrese gideceksem taxi uber araç kiralama ne varsa bulup yola çıkarım. ilk önceliğim banka hesabı açmak ehliyet sonrası kendiliğinden gelir ama olayın heyacanı mutluluğu şaşkınlığı bende büyük olur.
-
@diablo_ercan ABD’ye girdiğim zaman yeri öpücem valla hiç bu kadar dayanamam herhalde uçak yolculuğunda meraktan uyuyamam 😂😂
-
Zenci life
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan ABD’ye girdiğim zaman yeri öpücem valla hiç bu kadar dayanamam herhalde uçak yolculuğunda meraktan uyuyamam 😂😂
ben 13 saat nasıl geçer ne zaman ineceğiz sabırsızlık diz boyu :D o günler gelse ne güzel olur be daldık hayallere
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum