DV2024 Sohbet Odası
-
@Ozkan-aksan abi sen niye konuyu siyasete çekiyorsun hahaha :D boşver abi herkes kendi cebini doldurma peşinde gel amerika konuşalım greencard odası ya :P
-
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız? Bir süredir giremedim okunmamış sayfalar birikti. Hafta sonu yakalarım herhalde sizi. İşler yoğun biraz bu aralar. Geri sayım da azaldı bayağı.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Simge-Kutlu aynı sıraya denk geldik 13 saat -32 derim artık sana 😂😂😂
-
@zazozu Uşak'a kadar geldik geliyor gelmekte olan :)
-
@diablo_ercan haklısın 👍
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ne kızmış ama kafasına göre haklı kocaman çorba yazıyosan herçeşit olacak aga!Biraz uygunsuz kaçmış, aramızda hanımlar var
-
@diablo_ercan walla en son geçen sene son kararımı verdim ABD ye ayak basar basmaz hemen araba satın alıp öyle başlıycaz hayata planım bu.
Sen ne yapcan? -
@Ozkan-aksan uçak amerika sınırlarına girince güzel bir oh çekeceğim içim kıpır kıpır olur. uçak iner bavul çanta ne varsa alınır sarı zarf falan teslim edilir sonra derin bir oh daha ve havaalanında çıkınca hem büyük bir sevinç hemde karışık bir üzüntü ve boşluk olayın şaşkınlığından ne kadar sürede çıkacağıma bağlı :D hangi adrese gideceksem taxi uber araç kiralama ne varsa bulup yola çıkarım. ilk önceliğim banka hesabı açmak ehliyet sonrası kendiliğinden gelir ama olayın heyacanı mutluluğu şaşkınlığı bende büyük olur.
-
@diablo_ercan ABD’ye girdiğim zaman yeri öpücem valla hiç bu kadar dayanamam herhalde uçak yolculuğunda meraktan uyuyamam 😂😂
-
Zenci life
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan ABD’ye girdiğim zaman yeri öpücem valla hiç bu kadar dayanamam herhalde uçak yolculuğunda meraktan uyuyamam 😂😂
ben 13 saat nasıl geçer ne zaman ineceğiz sabırsızlık diz boyu :D o günler gelse ne güzel olur be daldık hayallere
-
@ayvalik10 benide şöyle boş bi koltuğa yerleştiriversen😂😂
-
😀😆😀😀😂😀😃😂
-
@diablo_ercan simdi kazandık vizelerimiz basıldı hiç tek tek gitmekle uğraşamam kim varsa toplayıp havalimanında bulusucaz koca uçağı kapatıp gidicez yol boyu ABD hakkında sohbetler derken geldikkkk😂😂
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 benide şöyle boş bi koltuğa yerleştiriversen😂😂
cam kenarı derdin yoksa yan yana gidelim :D cam kenarı benim ama ahahhaha @ayvalik10 bizide ekle abi
-
@diablo_ercan valla uçağın kargo bölümünde bile giderim ne cam kenarı hiç sorun yok 😂😂😂
-
her uçak muhabbetinde bu film aklıma geliyor :D https://www.youtube.com/watch?v=SNWIR_-Vsiw&ab_channel=FreshPotatoes111
-
@diablo_ercan maşallah şeytan Rıdvan gibi adamsın en ince ayrıntısına kadar kurulmuşsun yani👍
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bize dev sol lazım bence 😊
O tarihlerden bugünlere onbinlerce Esat Oktay’ lar doğdu.
Temennide bulunurken bunu da göz önünde bulundurun derim. 😉
Yazdım yazdım sildim.
Yazdım yazdım sildim.
Yazdım yazdım sildim.
Dayanamıyorum…Kurduğunuz cümlenin sonu Şafak Operasyonu ile biter.
Dev Sol dediğiniz yapı - DHKP- C Türkiye ve ABD. Dahil olmak üzere tüm Dünya tarafından terör örgütü olarak kabul edilmiştir.
Terör sevici misiniz???

-
@daydreamer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Nasıl yetişicem ben şimdi bu kadar dedikoduya? Aşkolsun ya, gelmiş geçmiş en geveze DV grubusunuz ha
(ve emin olun hepsini biliyorum)
Eskiden İnternet yokken kurtuluş parkında toplanılıp kağıt haritalardan eyaletlere filan bakılırdı mesela...O dönemler Kurtuluş parkında bulunmadığınızı söyleyin bana 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum