DV2024 Sohbet Odası
-
@berolika Günaydınnn
-
@hasnotben Ne yaparsan yap aklının bir köşesinde başvurunu ve açıklanacağı günü hatırlayacaksın. Şu zamanlarda ekonomik ve gerginlik seviyesi aşırı yüksek bir an önce çıksın hevesi fazla. Ama sonucu ne olacağı belli değil. Bilgisayar oyunları ile aran iyiyse kafanı orada dağıt. sabır çok önemli.
-
@bostonlı ben de Boston düşünüyorum ama bir arkadaşımın kuzeni Seattle da yaşıyormuş sana yardımcı olur falan demişti orda bir ufak kafam karışmadı değil 😅
-
Günaydın Houston'lı ve Chicago'lu arkadaşlarım :))) Bende ikisi de var 🙂
-
O zaman liseteyi oluşturuyorum İstanbul buluşması için
@Sencerium +2
@ErdalK +2
@debbieLA77
@yenihayaletadam
@berolika
@goyro666 kalbimizde yaşıyor :)
@Selly +4
@tolgasatir +2,5 -
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
O zaman liseteyi oluşturuyorum İstanbul buluşması için
@Sencerium +2
@ErdalK +2
@debbieLA77
@yenihayaletadam
@berolika
@goyro666 kalbimizde yaşıyor :)
@Selly +4
@tolgasatir +2,5çok gelmek isterdim ama yurtdışındayım, nisan ayı son haftası istanbuldayım
-
Florida da cinayet olmuş. Durduk yere birini vurmuşlar. Bu ülke biraz sıkıntılılı ya.. bu tarz olaylar modu düşürüyor
-
@Blacksocks ya arkadaş böyle yazınca gülesim geliyor :) Türkiye bu konu da bir dünya markası sanki :D
-
@tolgasatir su gibi akıyor günler, gitmeden halledilecek o kadar çok iş var ki nasıl geçiyor zaman biz de anlamadık. Son durak Houston görünüyor ama öncesinde biraz gezeceğiz son kararı vermek için 🙏🏻
-
@dytmelek bende gün sayıyorum 11 Nisan a red yersem ama büyük çöküş olucak benim için :(
-
Herkese günaydın benim bir sorum var. Ben 18 yaşındayım, malum pasaport ücretleri aşırı arttı. Birde eylül ekim gibi üniversiteye başvuracağım. Şimdi sorum şu:
Ben eğer greencard çıkarsa pasaport çıkartacağım ama bunu geçici olarak çıkaracağım çünkü üniversite öğrencileri harçsız pasaport çıkarabiliyorlar. Bunun sonucunda ben mülakata ücretsiz çıkardığım pasaport ile gitmek istiyorum. Benim eğer çıkarsa ds-260 formunda vermem gereken pasaportun süresinin en az ne kadarlık olması gerekir? -
@tolgasatir Az kaldı zaman hızlı geçiyor, siz almış gibi düşünün. Olumsuzluklara yer olmamalı artık :)
-
@Selly ahahaha tamamdır listeyi hazırlayayım ben o zaman. Şimdilik şöyle genel bir dua edeyim Allahım forumdaşlarımızın özellikle de 2024 sohbet odası arkadaşlarımın Amerika hayalleri en kısa sürede gerçekleşsin, Mayısta toplu kutlama yapalım sonra da Houston mangal partimizi eksiksiz tamamlayalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@tolgasatir güzel düşünelim, inşallah o vize alınacak🙏🏻🙏🏻
-
@dytmelek inşallah bakalım :) bizde houston tayfa olarak bir toplu buluşma yapalım :) siz ne taraflara baktınız houston da ev için ?
-
@Rüştü-Gürbüz ya işte kendimizi kötüye alıştıralım da ne olur ne olmaz :)
-
@tolgasatir katy civarına bakıyoruz, okul puanları daha iyi görünüyor ama gidince bir süre airbnbde kalıp öyle yer tutacağız
-
@tolgasatir Haklısınız tabi kötüsünü düşünelim hayal kırıklığı olmaması için ama umudumuzu da kaybetmeyelim :)
-
@dytmelek aynen bende katy ve sugarland bölgesine bakıyorum okul puanları fena değil bu bölgelerin.
-
@tolgasatir Ne yalan söyleyeyim; sabah açtım haritayı ve zillow u sugarland a bakarak karşılaştırma yaptım güzel sugarland :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum