DV2024 Sohbet Odası
-
@tolgasatir house a geçene kadar öyle bir garajimiz olmayacağından dolayı dedim :)
-
@tolgasatir yani elendi diyemem halâ ama adayı oldu 🤭 -32 nedir hep öyle değildir belki ya 🙈
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE hem depodan kazanıyorsun hem de diğer videolara bakarsan bit pazarına gidip ikinci bir kazanç oradan geliyor.
Abone oldum bakalım. Dalayım biraz videolarına.
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE aldığın şeyleri depolayacak yerin varsa yapılabilecek bir iş. Tx ta evlerin bodrum katı yokmuş onu öğrenince biraz depo işinden uzaklaştım diyebilirim :)
Depodan aldıklarını depolamak için sen de depo kiralarsın 😂
-
@Emrah-Borazan ben niyeyse hep house hayal ediyorum inatla :D
-
@hadi-BE çok masraf coook :))
-
@Simge-Kutlu bir kaç kar videosuna bakar :D
-
@tolgasatir bizim de hayalimiz o ancak kredi puani sorunsalından dolayı ilk 1 sene civarı house civarında dolasamayacagiz gibi gurunuyor :)
-
chicago da yaşayıp şu anda Türkiye gelen hatice ile irtibata geçersiniz ozaman istanbul da buluşursunuz en güncel bilgileri sizlere aktarır ayrıca haticenin kurduğu sadece bayanlara özel bir grupları var instagram grubu oradan tüm amerikada ki bayanlar birbirine yardımcı oluyor.
-
@Emrah-Borazan tamamen iyi düşünelim iyi olsun kafasından kaynaklı benim hayal :D yoksa realiteye dönersek 1-2 sene apartman gibi en azından ortama alışana kadar :)
-
@tolgasatir inşallah hep beraber aynı apartmanda sonrasında aynı mahallede house da barbeküler, derbi günleri dileklerimizle :)
-
@Emrah-Borazan inşallah bakalım :) oraya gidince gut olmayalım da :D
-
@tolgasatir eşime söyledim şimdi -32 de ölürüz diye cevap : alışırız ya 😄
-
@Simge-Kutlu chicago yaşayanlara bir şey olmadan yaşıyorlarsa sorun sıkıntı yok :D
-
-
@diablo_ercan dimi ama ya 😄
-
@diablo_ercan sgajaklala 😄😄
-
@Simge-Kutlu bence tam rakamı algılayamamış :D ben bir kere Ankara'da askerde iken -18 e maruz kalmıştım kulağım düşüyordu :D -32 canlandıramadım gözümde :D
-
@tolgasatir videoda da diyor ya 5 dakikadan fazla dışarıda kalmayın. Daha ne olsun. Hiç gerek yok alışmaya falan. Zorlamaya gerek yok :))
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan garajları genelde büyük oluyor gördüğüm evlerin ordan da yürünebilir gibi :) bir tek bit pazarında bu çıkan ürünleri satma kısmı beni geriyo :D
Çok hevesim vardı depo için ama eşim bulduğu şeyleri satmaz lazım olur diye saklar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum