DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan 637nci sayfaya gelmişiz vitesi 6ya taktık son gaz devam. bazen hiç konuşulmuyor, bazen de içeri su almaya gittiğin der o sırada 10 sayfa birikmiştir. :D
-
Güüünaayyydınnnn Millett :) nasılsınız
@Selly aramıza hoşgeldin arkadaşım -
USA Yumurta krizi başlamış Tavuklar streçe girmiş Tavuklar Hastalıktan ölmüşler Yaşayanlarda bütün iş bize kaldı ne olcek şincik diye yumurtlamayı bırakmışlar
Yeni işimiz belli oldu Ticaret @ArtıkÇıksın #ArtıkÇıksın -
@diablo_ercan alt tarafı dün akşam biraz erken yattım :))
-
@Lossantosdy Günaydınlar Efenim sabahın köründe işe geldik çalışıyoruz ne yapalım sizleri sormali :)
-
@goyro666 bilmiyorum ki 😂 teşekkürler the may the luck be with you too 😂
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Günaydınlar Efenim sabahın köründe işe geldik çalışıyoruz ne yapalım sizleri sormali :)
kolay gelsin bizde evde çalışıyoruz ne olsun işte aynı :)
-
@Lossantosdy günaydınlar efenim günaydınlar sabah dozumuzu aldık macera dolu amerika şarkısı ile güne başladık. Sizler nasılsınız 😂
-
Son 105 günden selamlar arkadaşlar 🙋🏻♀️
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Son 105 günden selamlar arkadaşlar 🙋🏻♀️
Bana baya hızlı geçti süre ya 😅
-
@hellboyesk kimler gidecek ise o kişiler için ds260 formu doldurulacak ondan tek başına gideceksen çocuk için istemezler. Aynı şekilde doktor randevusu için de tek gideceksiniz.
-
28/12/2022 tarihli bir habere göre TX nüfus artış hızında patlama yaşanmış arkadaşlar koşun biz eksik kalmayalım :)
-
@paşa Chicago yu düşünüyordum ama tx dönmeye başladı ibre bakalım 😂
-
@paşa acele etmeliyiz biz gidemeden eyaleti dolduracaklar 🤣🤣
-
@Emrah-Borazan %60 daha inşaat olmamış bir eyaletten bahsediyoruz. Eski evleri doldursunlar bizlere yeni yeni gıcır gıcır evler kalacak.
-
@ayvalik10 orada da şöyle bir sıkıntı çıkıyor ortaya, okul puanı..
Yeni yapılanmanın çevresindeki okulların ya puanı olmuyor yada çok düşük oluyor. Bu da çocuğu olanlar için ayrı bir sıkıntı
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@paşa acele etmeliyiz biz gidemeden eyaleti dolduracaklar 🤣🤣
@Emrah-Borazan vallahi ayıp ediyorlar bakın hepimiz aslında kazandık ama biz nezaketimizden ödün vermeyip iş resmiyete binsin diye kibarlığımızdan 06.05.2023 tarihini bekliyoruz. :grinning_face_with_sweat: TX'in haritasına her baktığımda burası yeşilkartforuma ait diye evrene mesaj yolluyorum :):love-you_gesture:
-
Mesajlara iletildi raporu da gelmiyor ki inşallah yerine ulaşıyordur :))
-
önceki msjlarda bi arkadaş pc falan götürmeyin elektrik girişleri uygun degil demişti, götürmek zorundayım çünkü herşeyim bu laptopta güvenip bırakacagm kimsede yok, anneme güveniyorum ama sagolsun kardeşlerim yiğenlerim görse 2dk da içine ederler.. neyse ben danimarkaya giderken götürdüm hiç bir sorun olmadı prizlerde gayet normaldi taktım oldu, ama ABD de farklıysa çevirici vs. alınır yani
-
@Lossantosdy dizüstü prizleri 2 parçalı olduğu için prize giren kısmını değiştirebilirsin. Zaten adaptör aparatın üstünde ki voltaj değerlerine bakarsın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum