DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek 2. yildizimi floridadaki havuzlu villamda arkadasim ile elma suyumuzu yudumlarken almak istiyorum ins :D
-
@goyro666 hadi inşallah diyelim güzel mesajlar gidiyor bu gece evrene 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@waterman tesekkürler tesekkürler :fireworks:
-
@goyro666 kazandık ve Amerika ya gidip yerleştik :folded_hands_light_skin_tone: :beaming_face_with_smiling_eyes: amin :folded_hands_light_skin_tone: :hugging_face: evrene olumlu enerjiyi yolladık :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@dytmelek Amiinn :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :grinning_face: :grinning_face: 4 gözle bekliyor olacağım :beaming_face_with_smiling_eyes: hatta sonrasında gelince ilk fırsatta bir buluşma ayarlayalım orada :beaming_face_with_smiling_eyes: ben biletleri ayarlıyım bari :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Selly aynen biletleri erken almak epey avantajlı oluyor malum 😂😂
-
@Selly :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :grinning_cat_face:
-
@dytmelek kesinlikle şuan 18 bine yakın 1 kişinin uçak bileti. 2 yetişkin 1 çoçuk 1 golden şuan alınca çok avantajlı gidebiliyorum :face_with_tears_of_joy:
-
@dytmelek :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo:
-
@waterman acelemiz yok az kaldı :D
-
-
@diablo_ercan all arttiikkk bi yildizli kutlama yapalim sana da :cat_face_with_tears_of_joy:
-
ben CarGurus dan ikinci el araçlara da bakmaya başladım malum araba şart orada :):)
-
-
@diablo_ercan hahahahah nerden buluyon ya :D :D
-
@Selly valla sifir almayi düsünüyorum 2.el alip sonra sürekli masraf cikarmasindansa
-
@diablo_ercan yazık adama :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@goyro666 bunlar güvenilirmiş garanti falan veriyorlarmış. İlk etapta sınırlı bütçe ile gideceğimiz için biz o yüzden 2. el araba ile başalayıp sonra durumları toparlayıp 0 a yönelelim diye düşünüyorum. Malum burda da bizim masraflar çok olacak hatta belki 3 kişiye harcadığımız toplam masrafı Goldenretriever kızımıza tek başına harcayacağız. Bir de gittiğimizde her havaalanına iniş yapamayacağımız için indiğimiz yerden kalacağımız eyalete gidiş içinde bir ton masraf yapmamız gerekecek.
-
@Selly :D :D
-
@Selly haklisiniz eger sifira yakin ve dediginiz gibiyse tabiki deger :) ben tekim valla o yüzden masraflari hep tek kisi düsününce daha rahat oluyor :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum