DV2024 Sohbet Odası
-
Gidelim de atsın be. (Yeter ki gidelim) 🤪 onun canı sağ olsun. Ufaklikla aramızda bir cirmigin lafı olmaz :)))
-
-
Ben ve annesine karşı sakinde çok naif ama yabancıya karşı baya psikopat oluyor haberin olsun :)
-
Ben onların doğasına karisamam :)) sonuçta onun yaşam alanına ben dışardan dahil oluyorum o yüzden saygı duyarım haklı kedi ne işim var orada gideyim daha iyi :))
-
@Emrah-Borazan :) artık bilmem
-
Asıl kedi black panther gibi koçum benim (oku bunları kediye belki aramızda bir sempati oluşur) :)))
-
kimsenin hayır diyemeyeceği buluşacağımız yer ahanda burası

-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Miss gibi İzmir varken ne İstanbul'u yahu di mi @Lossantosdy :)))
izmir tabiki daha güzel :) istanbula hiç gitmedim ama izmir karşıyakaya gitmiştim beğendim güzel şehir
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben ve annesine karşı sakinde çok naif ama yabancıya karşı baya psikopat oluyor haberin olsun :)
yaa ona ben kurban olurumm , kuzumm ben öyle severim ki beni kesinlikle tırmıklamaz onu mıncırdarım ben :D ayy krizim geldi şimdi sokaga çıkıp kedi bulmam lazım :D :D
-
@Lossantosdy deniycem galiba 🤭 teşekkürler
-
@goyro666 Amerika'ya gidince bı sure sağlıksız bulduğum herşeyi yemek istiyorum 🙈 bu istek sadece bende mi var arkadaşlar ahajakk
-
@Emrah-Borazan Hadi bakalım herkes tarafıni seçsin sjajajakak
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@goyro666 Amerika'ya gidince bı sure sağlıksız bulduğum herşeyi yemek istiyorum 🙈 bu istek sadece bende mi var arkadaşlar ahajakk
belki inanmazsınız ama bu yaşıma kadar hiç hamburger yemedim, onuda ilk orada yemek istiyorum :) ki bende öyle düşünüyorum :D
-
@Sencerium tamam abi şimdi oldu 😄😌
-
@ayvalik10 işte bu abi ya 👏👏👏
-
@Lossantosdy ciddi misin ya vallahi şaşırdim tercihin mi öyle yani sağlıksız diye falan mı yoksa beğenmeyecegini mi düşünüyosun önyargı mı benim şalgam meselesi gibi ☺️
-
@Lossantosdy bu arada ben de hayatımda hiç kokoreç yemedim yalnız onu yemeyi de hiç mi hiç düşünmüyorum. Hiç işkembe çorbası da içmedim mesela ki onu da yemeyi hiç düşünmüyorum 😄 amaaa olur da GC çıkarsa Türkiye'den gitmeden bı paça çorbası denemek istiyorum bugüne kadar hiç denemedim çok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum 🤭
-
@Simge-Kutlu paça için sirke ve sarımsak sevmiyorsan hiç başlama
-
@Lossantosdy boşver hamburger sen buradan başla
-
@Simge-Kutlu kokoreç yemek için niyet ettiğin zaman sana getiren kişi sana söylemesin ozaman anlamazsın bir de sade yeme karışık yersen domates biber olunca daha kolay yersin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum