Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Öğrenci Vizesi Randevusunu Turist Vizesi Randevusuna Çevirmek

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
2 2 167 1

Benzer Başlıklar

• F-1 öğrenci vizesi süreci DS-160 formu soruları

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f1 vizesi
    9
    3
    1 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    ekuler cuhaE
    Merhabalar, 21 martta dubaide vize görüşmem var ama randevu alırken yazmış olduğum ds160 formuna muhtemelen yanlış girdiğim bir bilgiden dolayı ulaşamıyorum yani formumu tamamlamamıştım. Randevuyu iptal etme şansım maalesef bulunmuyor yeni bir ds160 doldurmam işimi çözecek midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Yeniden eğitim vizesi almak.

2
    0 Oy
    2 İleti
    166 Bakış
    crazycellsC
    @ilkerbkr, içinde söyledi: Yeniden eğitim vizesi almak. Ya ben birsey sormak istiyorum Ben 2018 yılından 2019 yılına kadar ingilterede 1 senelik dil eğitimi aldım Şimdi ise amerikaya dil eğitimi için yeniden başvurmak istiyorum Sizce amerika 1 sene zaten İngiltere de dil eğitimi almışsın şimdi neden dil eğitimi almak için gitmek istiyorsun diyip Red verebilir mi yoksa 3 4 tane Avrupa ülkesi görmemi ve İngiltere de 1 sene kalmamı olumlu yönde görüp onay verebilir mi? Eğer başvuru yapmak istiyorsam nasıl bir bahane bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim peki ingilizce egitimi almak istemenizin nedeni nedir? Bir de 1 yillik egitimin neden gerekli olmadigini dusunuyorsunuz? Bu iki soruya cok net cevap verebilmeniz lazim...
  • 2 Oy
    4 İleti
    749 Bakış
    mydreamM
    @yakisikligenc34 sizi etiketlemeyi unutmuşum. :)
  • F1 vizesi sponsorluğu ve sponsorluk işlemleri

13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    Bir Ülke Bir BilgiB
    Merhabalar . Uluslararası Ticaret ve işletmecilik 2017 mezunuyum . Şuanda aktif olarak babamın şirketinde çalışıyorum . Maddi birikimim bulunmuyor fakat F1 vize kategorisinde dil eğitimi almak istiyorum . Amerikan vatandaşı olan amcamı sponsor olarak göstermeyi planlıyorum . Bu konu ve durum vize almam için yeterli olacak mıdır yoksa engel teşkil edebilicek bi durum mudur ?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k