Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Houston merkeze yakın oda ilanı

Benzer Başlıklar

• Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    96 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
  • newyork'ta veya nj'nin nyc'ye yakın bir yerinde oda bakıyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    8
    0 Oy
    8 İleti
    860 Bakış
    crazycellsC
    birkac hafta veya birkac aylik kalislar icin sanirim en uygun opsiyon airbnb olacaktir. Fakat oda/ev bakarken sitedeki yorumlari da kesinlikle ciddiye alin ve mumkun oldugu kadar "superhost"lardan kiralamaya calisin arkadaslar. https://www.airbnb.com/
  • Is ilani -Mall isi-

Taşındı İlan ve Duyuru
    7
    5 Oy
    7 İleti
    3k Bakış
    gkhanfeezG
    Var diye biliyorum çalışanlardan biri oralar gidiyoruz dedi bana Los Angeles da merkezleri
  • Texas

Sabitlendi Texas dallas houston texas
    76
    1
    3 Oy
    76 İleti
    13k Bakış
    kaanvercettiK
    Arkadaslarim arasinda kacaklarin Texas'da her an deport olabilecegi soylentiler arasinda. Sanirim artik polisler sadece registration insurance id sormak yerine statu de soracak diyenler var yabancilar icin. Houston'da yasayan arkadasim biraz tedirgin, kesin bilgisi olan var mi? Bulundugum eyalet olan Illinois'te 1 yil boyunca kacak yasadigini kanitlayabilirsen TVDL ehliyetini veriyorlar, Texas'da boyle bir sey olmasi biraz urkutucu. Bunun yaninda is olanagi konusunda da Houston'daki arkadasim zorluk cekiyormus, is bulmak eskisi kadar kolay degilmis. Garsonluk gibi islerde de isverenler uzun sure calisacagini vaadedersen calistiriyormus, dort bes aylik adamin yanimda isi yok kafasina girmisler. Gozlemlerime gore de Texas her ne kadar konaklama olarak yasam olarak ucuz gorunse de insurance benim yasadigim Illinois'e gore 2-2.5 kat pahali. Burada aylik 120 dolara yapabileceginiz sigortayi sanirim orada en ucuz yer 250 istiyormus. Kendi ehliyet yasimla, yasima gore kiyaslama yaptigim zaman. (tabii ki uzun ehliyeti olan yasi buyuk olan daha ucuza yapiyor olabilir, esit sartlar icin soyluyorum) Haber kaynagi olarak da bunu buldum: https://www.nationalreview.com/news/texas-passes-bill-allowing-state-police-to-arrest-deport-illegal-immigrants/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k