Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Florida/ miami yardim !!!

İlan ve Duyuru
5 4 2.4k 1

Benzer Başlıklar

• Florida’da E2 Vizesi için Uygun Devren İşyeri

İlan ve Duyuru
    24
    1 Oy
    24 İleti
    896 Bakış
    A
    @charon birçok başlıkta yazıyor, bazı konularda biraz sivri dilli olsa da özellikle yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür kısmından sonrasına tamamen katılıyorum. Satılacak bir ürün varsa alıcısına göre kendini filtrelemesi lazım. Araba alacağım, Benim 80K param varsa 80-100K arası filtre yaparım biraz pazarlık payı koyarım, biraz bütçeyi zorlama payı koyarım aklımda birkaç marka vardır falan.... Satıcı hiç olmazsa fiyat - eyalet - sektör belirtilmiş olsa atışmalar bu kadar olmazdı, arayan yada mesaj atanlar daha net fikirlerle irtibata geçerdi. Teşekkürler
  • Florida’da Jinekolog Arıyorum

İlan ve Duyuru sağlık kanser jinekolog
    3
    0 Oy
    3 İleti
    241 Bakış
    MySeaM
    @snmsnm Gecmis olsun! Sizin hem oncology hemde gynecology alaninda uzman bir doktor/clinic bulmaniz lazim. Bu tur uzmanlari genellikle kanser merkezlerinde bulabilirsiniz. Digerleri bu alanda cok uzmanlasmis olmuyorlar. Eger primary doktorunuz veya family doktorunuz varsa, kendisinden sizi bu alanda uzman bir doktora refer yapmasini isteyin.
  • Florida Tarafında İnşaat Sektörüne İlgi Duyanlar

İlan ve Duyuru
    1
    1
    3 Oy
    1 İleti
    221 Bakış
    ayvalik10A
    Özellikle inşaat sektöründe çalışan ya da inşaat sektöründe iş arayanlar için bir fırsat. Ensesi kalın kişilerin buluştuğu party katılırsınız. Böylelikle çevreniz için inanılmaz bir pozitif etkisi olur. [image: 1698843642106-ekran-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC-2023-11-01-155713-resized.jpg] Nereden duydunuz derlerse alper behardan duyduk dersiniz https://www.youtube.com/watch?v=em01yiu16qg
  • Florida kalacak yer gc için göstermek gereken adres

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    366 Bakış
    crazycellsC
    @Onur-Demirel su basliktan bilgi alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k