Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

photo tool fotoğrafımı kabul etmiyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
45 25 6.6k 13

Benzer Başlıklar

• üst üste 2 yıl ayni fotoğrafla kayıt.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    419 Bakış
    crazycellsC
    @Aslanaze, içinde söyledi: üst üste 2 yıl ayni fotoğrafla kayıt. Merhaba, Ben üst üste 2 yıl aynı fotoğrafla kayıt yaptırdım ve bu yıl bana greencard cıktı. Vıze görüşmesinde bana sorun cıkarmı, vizeyi iptal etme olasılığı ne kadardır ? Ne gibi önerilerde buluna bilirsiniz ? Cevaplandırırsanız çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler Mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
  • photo tool nasıl çalıştırılır

8
    0 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    ayvalik10A
    @Burak-10 mesaj yazdım sana
  • Hep aynı fotoğrafla başvurmak elenme sebebimidir?

9
    0 Oy
    9 İleti
    8k Bakış
    E
    @vecihi slmlar belki faydası olur diye eklemek isterim 2019 yılında çektirdiğim aynı fotoğrafla 2019, 2020 ve 2021 basvuruları yaptım 2021 de yaptığım başvuruyu kazandım.. hersey şans 🍀 Ha kazandığımı zamanında farketmediğim için DS 260 ı dünyada en son dolduran kişi olarak mülakat tarihi alamadım tabi o ayrı :) ..hersey kısmet🍀..
  • Photo Tool çalışmıyor?

2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    surada cevap verdim, bilginize: https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır/77
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k