DV2023 Sohbet Odası
-
@AYSY33 Ayşe hanım ilginize teşekkür ederim, sizin AP bitmiş hayırlı uğurlu olsun. Abd'ye giriş nasipse ne zaman :)
-
@NINJAKEMAL vizeyi basmadilar bir versinler daha 6 ay sürem olacak.Ali bey desek :))
-
Ah DV2023 Sohbet Odası bir zamanlar bütün sosyal hayatım sendin şimdi ise adını görünce içim cızlıyor 😢
Biz yine DV2024'ten devam tabi ki son olması dileğiyle. -
Merhabalar, Kcc den dosya durumu hakkında bilgi alanlardan (1. Tıp 2. Tıp vb) Haziran ayında submit yapıp 2. Veya 3. Tıp cvp alanlar varken Mayıs submitlerinden 1. Tıp olanlar var Excel sayfasında..sebebini bilen var mı bu durumun..
-
@artemis61 Haziran submitli olup 1. tip dışında mail alan hatırlamıyorum yanlış bakmış olabilir misiniz
-
Haziran submitli;
3.Tip mail alan 3 kişi,
2.Tip mail alan 1 kişi görünüyor şuan Excel listesinde -
@Apsaras-0 mail tip kısmı hariç diğer kısımlar sadece yöneticilerin müdahale edebileceği şekilde bazen dosyayı incelerken talihliler yanlışlıkla değiştirebiliyor.
-
Hata olabilir o zaman bu kısımda yani
-
@Apsaras-0 Ya kişi kendi rastgele mail bilgisi ile excel üzerinde oynamıştır, yada çok önce bilgi istemiş olabilir.
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
L Lossantosdy bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba Emre Bey,
Haziran tarihli olup 3. tip eposta alanlardan biri benim. Hata yok. Asıl başvuru sahibi Haziran, diğer aile bireyleri Mayıs'ta teslim etti; form açıldı.
-
@MuratA Murat Bey, 2023 süreci ile ilgili soruları lütfen aşağıdaki başlıkta soralım, 3. tip mail almanız normal, daha önce submit ettiğiniz formlardan birinin açılmaması yeterli bu durumda.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
Yani sizin submit tarihiniz 12.05.2022 oluyor bu durumda. Excel'de o şekilde düzeltiyoruz.
-
Bu ileti silindi! -
Slmlar DV 2023 için talimatlar maili alan varmı?bize hala gelmedi alan varsa paylaşabilir mi?teşekkürler
-
@uraz-mert Talimatlar (talimat değil de evrak talep) ile ilgili e-mail almayacaksınız. Artık o işlem rafa kaldırıldı. Sadece mülakat e-maili alacaksınız.
-
-
Bu ileti silindi! -
@Burcu-Boz Allah tez zamanda şifasını verir inşAllah
-
M mehmetraz bu başlıktan bahsetti
-
M mehmetraz bu başlıktan bahsetti
-
Cevap: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba confimation numarasını girip sorgulama yaptığımız yaptığımız yani kazandınız yazısını gördüğümüz sayfaya giremiyorum doğrulama kodu hata veriyor sonrada zaman aşımı diyor ne demek buu
-
Arkadaşlar basvurum tamamlandi da basvurdugum fotoyu sonra https://tsg.phototool.state.gov/photo burda kontrol ettim fotoyu kucultmustum photo rejected because of overly compressed dedi basvurum olmusmudur? LUTFEN YARDIM
-
@drmars Bu soruyu şu başlıkta sormanız gerekiyor.
DV2024 Sohbet Odası
Başvuru sonunda Success yazısını gördüyseniz başvuru tamamdır. Çünkü artık yapacak bir şey yok. Mükerrer başvuru yapamazsınız, elenirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum