DV2024 Sohbet Odası
-
@HAYALİNİYAŞA
2024 kılavuz yazısı
2023 kılavuz yazısı

başka komplo teorin var mı bu arada pasaportun varsa diyor zaten
-
Selam arkadaşlar. Bu sene ilk başvurumuz olacak. Burayı keşfettiğimden beri kitap gibi her gün okuyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Telegram grubu var mı acaba önceki senelerde varmış sanırım.
-
@cgokhan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@A-Samoglu kalkıp başka birinin şansını etkileyecek bir girişimde bulunmayız sanırım yanlış anlaşıldım. Ben sizi düşündüğüm için yazdım. Piyangonun size çıkması dileğiyle.
Yanlış anlaşılacak bir yorumunuz olmadı aksine bilmeye hakkınız olduğunu düşünüyorum. Burası bir aile ise bu konularda konuşmalıyız zaten. Sorduğum soruya uygun olarak belirtme ihtiyacı hissettim. Çıkar ya da çıkmaz orası şans ama tamamen uygun ve hazır olmak adına belli hazırlıklar yapıyoruz. Gerek mali açıdan, gerek eyaletler ve vize formlar hakkında bilgi sahibi olmak, yabancı dil konusunda da yeterli olabilmek ve diri kalmak adına çaba sarf ediyorum. İyi dileğiniz için teşekkür ederim. Umarım tüm forum üyelerimiz en yakın zamanda hayaline kavuşur.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@A-Samoglu keşke herkes senin gibi düşünse keşke geçen sene atarak pasaport bilgilerini sisteme giriyor. Çekilişte çıktı tabiki de bilgiler yanlış bu şekilde gerçektende başkasını hakkını ele geçiren kişilerden yüzler ce hatta binlerce vardır. Ondan bu duruma alışın. Herkesin kaderi kısmeti kendinedir.
Çıkıpta gitmeyenler var hocam . Anlatıpta sinirlerinizi hoplatmayayım burada.
-
@A-Samoglu kafa şöyle işliyor. Gel vatandaş gel amerika da yaşam ve çalışma izni almak istemez misin ücretsiz hem de bana adı - soyadı - eğitim - doğum tarihi ne mezunusun bir tane de resim tamam bu kadar basit. Herkes gönderiyor. Bir şekilde çıkıyor sonra hadi gidelim diye şirketi arıyor ozaman geliyor bombalar. Önce ungan sağlık muayenesi - sonra 330 dolar - 220 dolar dedikleri an balon sönüyor sen yoluna ben yoluma güle güle deyip kalıyor peki gerçekten de isteyen kişi ALLAH nasip ederse seneye nidalarına başlıyor. Ne haberler okuduk burada haberim var.
-
Green card çekilişine başvuruyorum maksat başkalarına çıkmaması bana çıkarsa gitmeyeceğim diye twit atanlar var.
-
@A-Samoglu kafa şöyle işliyor. Gel vatandaş gel amerika da yaşam ve çalışma izni almak istemez misin ücretsiz hem de bana adı - soyadı - eğitim - doğum tarihi ne mezunusun bir tane de resim tamam bu kadar basit. Herkes gönderiyor. Bir şekilde çıkıyor sonra hadi gidelim diye şirketi arıyor ozaman geliyor bombalar. Önce ungan sağlık muayenesi - sonra 330 dolar - 220 dolar dedikleri an balon sönüyor sen yoluna ben yoluma güle güle deyip kalıyor peki gerçekten de isteyen kişi ALLAH nasip ederse seneye nidalarına başlıyor. Ne haberler okuduk burada haberim var.
Pasaport şartının kaldırılması kötü oldu. Cebinde kuruş parası olmayanlara göre değil bu iş. Amerika da iş bulma ,barınma- yeme içme ,seyahat -vize türlü türlü harcamalar var. Öncesinde hazırlık yoksa dediğiniz yerde en basitinden sağlık raporu harcamalarında patlar o iş.
-
@okuyankaşif eğer kazanırsan ozaman kuruluyor fakat telegramda olupta bu forumda olmayan farklı hiçbir bilgi yoktur.
-
@Lossantosdy aşağıdaki yazımı okursan bu normal bir şey
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5562
inceledim konuyu , ama ben photo toolsa atınca hata vermiyor sadece şöyle çıkıyor X fotoğrafınızın kırpılması gerekmez. fotograf boyutları 600x600 yani bi sıkıntı görünmüyor gibi dimi
-
@Lossantosdy evet gerekmez yazdığı için artık şu resim olayını aklından çıkarabilirsin.
-
Evde çektiğim fotonun arka planında gölge oluyor, arka planı photoshop kulanarak beyaz yapsam sıkıntı olur mu? @ayvalik10
-
Bu sene kendisi başvuru yapmayıp başkalarına başvuru yaptıranlar üzerinden de büyük vurgunlar dönecek. Nasıl olsa pasaport şartı yok başvuru yapacak adam eğer çıkarsa gönder bakalım bana 10.000-20.000 TL sonuçta senin adına başvuran benim ve onay numaran da ben de. Kötü oldu bu pasaport şartının kalkması
-
@sytahmt Daha bir form dolduramayan da gitmesin bence Amerikaya, bir tek başvuru değil ki eğer kazanırsa bir sürü evrak işiyle formla uğraşacak.
-
@Özgür-Can keşke ama öyle olmuyor işte
-
Lise değil üniversite mezunları+ iş tecrubesi gibi şartlar getirseler başvururken pasaport şartı bir nebze olsun yoğunluğu azaltıyordu
-
@sytahmt 10.000-20.000 olsa öpsün de başlarına koysunla. :)
Geçen sene o rakamdı.
TUIK verisine göre günceli 35.000.-40.000 arası alırlar....Aman alsınlar kimseye iş yaptırmamayı öğrenirler. Sonuçta adamlar her sene kişinin iradesi dışında bu bilgilerle başvuracak.
Kişisel hiçbir veriyi paylaşmamayı acı yoldan kafalarına vurula vurula öğrenirler... ;)
Çift kayıt elenme sebebi...
-
@piriyatel, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Lise değil üniversite mezunları+ iş tecrubesi gibi şartlar getirseler başvururken pasaport şartı bir nebze olsun yoğunluğu azaltıyordu
Çekiliş mantığından çıkar o zaman kalifiye göçmenlik vizesi statüsüne girer o noktada.
-
@piriyatel böyle yapan ülkeler var, mesela kanada, almanya gibi. Ama greencard daha fırsatçıl bir yapı sağlıyor. Üniversite bizim ülkemizde olduğu gibi her ülkede kolay değil,(afrika gibi) iş tecrübeside farkı soruları doğuruyor meslek veya nerede çalıştığın gibi. Bence yapısı gayet adilane ve fırsatçı. Ben sadece pasaport zorunluluğunun kalmasını ve başvuru için 1-2 dolarda olsa bir ücret olmasını isterdim. Artık umut edip bekleyeceğiz.
-
@piriyatel Diversitynin mantığına aykırı maalesef bu dediğiniz, kaldı ki ülkemizde üniversite mezunu olmayan genç sayısı bir elin parmağını geçmez hale geldi sayılır maalesef
-
@ayvalik10 soruyu sorduktan sonra diğer sayfalarda gezerken cevabı buldum 😊 teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum