DV2024 Sohbet Odası
-
@Bulliv teşekkürler darısı alamayanların başına :) az önce meşhur sarı zarfı teslim aldım.
-
@doganakca hazırlıktan kastım, eşim adli sicil kaydı alması gerekiyordu, dedik buradaki gibi 1 günde alırız (Rusya). 1 ayda adli sicil kaydı geldi(sicili olmamasına rağmen). zaten son ayda mülakat aldığımız için. Aşı şartı varmış gözden kaçırmışız kalan sürede 2 tane olmak imkansızdı. Bilet fiyatı tek yön 20-25 bin liraydı şuan 35 bin lira olmuş :) Yani bunları keşke daha önce yapsaydık. Fakat yapacak bir şey yok
-
@cgokhan hemen aç o zarfı . :D hihihi
. hayırlı olsun umarım. yolun açık olsun -
@defne ooo sen söylemeden açtım bile, teşekkür ederim :grinning_squinting_face:
-
belki bilmeyenler olur, tekrar yazalım da. sonra vebale girmeyelim sakın açmayın o zarfı!
-
Başvuru tarihleri açıklanmış, 5 Ekim 8 Kasım. Hayırlısı olsun hepimiz için
-
arkadaşlar şu an için Türkiye listede ve başvuru yapabileceğiz, önümüzdeki yılların değerlendirmesini DV2025 te yaparız, ama dilerim ki gerçekten ama gerçekten yeni bir hayata atılmak başlamak isteyenler için DV2024 hayırlara vesile olur, başvurmuş olmak için başvuranlar yerine gerçekten isteyenlerin ve bunun için gerekli birikimini maddi manevi yapmış olanların yüzü güler diyelim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Bu ileti silindi! -
Kılavuza nereden erişebiliriz
-
@cgokhan hocam Skyscanner'dan en uygun ayı seçerek bir bak istersen mesela şu an İstanbul - Houston arası 14 aralıkta aktarmasız şöyle bir uçuş mevcut. Skyscanner'ı bir incele derim.

-
@anlsenturk aynen teşekkürler buna baktım bende az önce sen yazmadan :) başka sitelerde 5500 liraya var bavul ıvır zıvır hariç onları ekleyince yine aynı fiyat ve en iyisi THY
-
@defne, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
belki bilmeyenler olur, tekrar yazalım da. sonra vebale girmeyelim sakın açmayın o zarfı!
o aşamayı yaşamadığım için soruyorum ne var o zarfta hiç araştırıp bakmadım şimdi siz böyle deyince merak ettim :D
-
@cgokhan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@anlsenturk aynen teşekkürler buna baktım bende az önce sen yazmadan :) başka sitelerde 5500 liraya var bavul ıvır zıvır hariç onları ekleyince yine aynı fiyat ve en iyisi THY
Gidiş dönüş bakmayı denedin mi ? genelde daha ucuz oluyor bu şekilde alınca, oraya giriş yaptıktan sonra dönüş bileti açığa alınıyor.
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@defne, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
o aşamayı yaşamadığım için soruyorum ne var o zarfta hiç araştırıp bakmadım şimdi siz böyle deyince merak ettim :D
meşhur sarı zarf havalimanında polislere teslim ediyorsun, alıp açma hatasına düşen biri yoksa içindekini yazan görmedim henüz. Muhtemelen evrakların sağlık raporun vs vardır, devlet sırrını göndermiyolardır :D
-
@cgokhan başvuru ekranında buna benzer bir seçenekte vardı aslında ama perde arkasındaki nedeni bilmiyoruz :/
-
@Elşen merhabalar. hiç bir arkadaşın tanıdığın akraban yok ise mutlaka bu forumdan yardımcı olabilecek biri çıkacaktır. veya alternatif başka yol öneren olur.
-
@tolgasatir bunu bilmiyordum bakayım :) bir ara THY'nin ABD uçuşları için kampanya gibi bir şeyi vardı ama hatırlayamadım
-
@cgokhan THY kampanyasını ne siz sorun ne ben diyeyim. Vatandaşa kapalı o kurum...
-
@Bulliv sadece turistlere olabilir sanırım :smiling_face_with_sunglasses:
-
@diablo_ercan Onun için bu türk qardaslarimizi 🇦🇿 🇹🇷Cox seviremde sayqilar abi ❤️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum