DV2024 Sohbet Odası
-
@Tiger-0, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Başvurular başladı mı
Hayır başvurular Ekim ayının ilk haftası. Henüz DV-2024 klavuzu bile açıklanmadı.
-
@hasnotben Video yoruma kapalı :D :D
-
pasaport gerekli diye okudum, yanlışım var ise düzeltin lütfen.
-
@emocan site de hala dv2023 var
-
@emocan nerede okudunuz acaba? görüntü atar mısınız lütfen?
-
Bir de ilk başvuru da çıkıyormuş var ya
-
@emocan selamlar, nerede okunuduz acaba DV2024 klavuzu henüz açıklanmadı.
-
@emocan kılavuz yayınlanmadan kesin konuşmak yalan olur.
-
şu kaçak geçenler yüzünden 55k kotamız dolar diyen arkadaşlar şöyle düşünün GC sadece bir vize türü Amerikanın göçmenliğe dair bir çok vizesi var iltica vizeleri H1B L vs vs bu liste uzar gider, emin olun onlar bu kapsama alınmaz. Sizin dediğiniz şuna geliyor bu durumda Turist vizesi yada ögrenci vizesi ile ülkeye girip zamanında çıkmayanları da bu sayıdan düşmeleri gerek. zaman bu kadar az iken insanları da germeyelim daha pozitif daha olumlu yaklaşalım :) burda beklerken ümitsizlik değil bir birimize ümit aşılıyoruz, bilgi aşılıyoruz arkadaşlık dostluk aşılıyoruz. GC süreci ile ilgili klavuz yayınlanır biz çıkartılmış olursak o zaman istediğiniz kadar komplo teorisi kurarsınız .
-
Sanırım klavuz yayınlanmadı hala..
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Sanırım klavuz yayınlanmadı hala..
Evet, yayımlanmadı.
-
@hasnotben ne zaman dönmüş bu? :))
-
@debbieLA77 1978 doğumluyum diyor, üniversite sonrası gitmiş yaklaşık 2002-2003 eder, 2019 yılında 50 eyalet görmüş ve güya dönmüş baya bi sene orada yaşamış USA vatandaşı abimiz.. :)
-
@Bulliv zaten yoruma gerek yok gitmiş oraya sıkıntıdan patlamış, buradaki gibi geyik muhabbeti yapamamış eee çok da yalnız kalmış hala da yalnız sanırım... bi de çok da şanssız bir arkadaş tam pandemi başında dönmüş şimdide patlamıştır zxaten.... ama 7 yıl kalmış eğer öle öğrenci vizesi çalışma vizesiyle kalmadıysa çeker geri gider hatta gitmiş bile olabilir... bu videoyu da oraya gitmersinler hayaller kurmasınlar diye çekmiş... şu mantık :)))) aşağıdakinin aynı
Cehennemde yeni bir zebani işe başlamış.
İlk gün kıdemli zebani tarafından gezdiriliyormuş.
Her yerde dev, yüksek kaynar kazanlar içinde yanan insanlar ve her bir kazanın başında zebaniler varmış.
Bizimki bakmış derin bir kazanın başında 5 zebani bekliyor.
– Bu ne demiş ?
– Bu Almanların kazanı, sürekli birlik olup yardımlaşıp üst üste çıkarak yukarıya tırmanıyorlar ve oradaki zebaniler de tırmananı tekrar aşağıya atıyor…
Biraz daha ilerlemişler dev bir kazan daha. Başında 3 zebani bekliyormuş.
Bizimki yine dayanamamış;
– Peki burada niye 3 zebani bekliyor?
– Bu da Amerikalıların kazanı, bunlar da arada yardımlaşıp çıkmaya çalışıyorlar ve görevli 3 zebani yukarıya çıkanı tekrar aşağıya atıyor.
Bizimki bakmış bir sürü dev kazan ve her kazanın başında çeşitli sayıda görevli zebani varken ileride bir kazan var ki;
başında hiç zebani falan yok. Hemen atılmış;
– Yahu bu kazanda niye görevli zebani yok, boş mu?
Kıdemli artık bıkkın bir şekilde cevaplamış;
– O Türklerin kazanı.
Görevli zebaniye gerek duymayız.
Zaten içlerinden birisi çıkmak için
çaba sarf ettiğinde
diğerleri birlik olarak
hemen onu aşağıya çekiyor. -
buradan baktım arkadaşlar, belki ben yanlış adrese girdim. Bir de siz kontrol edebilir misiniz ?
https://travel.state.gov..............English.pdf -
Merhaba,
Bu yıl düzenlenecek olan Green Card çekilişine başvurmayı istiyorum ancak aklıma takılan bazı konular vardı.
Birinci sorum başvuracak kişilerin mesleğinin onetonline.org'da yer alması ve 7.0'dan yüksek SVP puanının olması gerektiği "Green Card Çekilişi Başvuru Şartları" konusunda belirtilmiş. Ben resmi olarak 2017 yılından beri devlet kayıtlarında çiftçi olarak görünmekteyim (resmi çiftçi belgem var), meyve üreticisiyim. Ancak onetonline.org'da mesleğime yakın olan bir meslek göremedim veya benim gözümden kaçtı. Şu an ki mesleğime istinaden başvurabilirmiyim?
İkinci sorum ise mesleğimin kabul göreceğini ve Green Card başvurumunda olumlu sonuçlanacağını varsayarsak, sadece geçerli mesleğim üzerine olan mesleklerde mi çalışabilirim?
Teşekkürler.
-
@tolgasatir tek kelimeyle harikasın :))) aşağı çekme mantığı işte…taktım şu zebani hikayesine biraz önce paylaştığım ama acaip doğru, hatta bu kadar doğru olamaz🤣
-
@emocan bu 2023 bizim beklediğimizde 2024 yazacak yani öyle olmalı
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir tek kelimeyle harikasın :))) aşağı çekme mantığı işte…taktım şu zebani hikayesine biraz önce paylaştığım ama acaip doğru, hatta bu kadar doğru olamaz🤣
Bence bu ülkede bizi en çok yoran da bu. Herkes etrafındakini kendi bataklığına çekmeye çalışıyor demiyor ki tut beni de çıkar burdan ille de gel birlikte batalım. Biz zaten bataklıkta gövdemizin yarısına kadar çekildik ama en azından çoluğumuzu çocuğumuzu kurtaralım bu bataklıktan istiyoruz nasip olursa.
Ailemin bile yüzüne söylüyorum eğer olaki çıkarda gitmek istediğimizde biz razı değiliz derseniz sizden büyük bencil yok torununuzu gram sevmiyor ve düşünmüyorsunuzdur sakın seviyoruz ondan gitmeyin diyoruz demeyin diye şimdilik susuyorlar bakalı -
Bazı mesajları çıktı alıp odama yapıştırmak istiyorum vallahi. @debbieLA77
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum