Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İrlanda Critical Skills çalışma izni

Avrupa
27 10 2.1k 10

Benzer Başlıklar

• İtalya’ya Taşınana 28 BİN EURO ve Oturum İzni!!!

Avrupa
    3
    1
    5 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    sicilya adasi italyan mafiasinin dogdugu yerdir..demek italyada zenginlesmis
  • Bulgaristan ve Diğer Avrupa Ülkelerinde Oturum İzni

Avrupa
    10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    R
    @goksel, içinde söyledi: Bulgaristan ve Diğer Avrupa Ülkelerinde Oturum İzni @rabbit62 TC vatandasiyla derken iki tarafta Türk olarak mı is bulup gittiler hocam. İşi bulan kişiler TC vatandaşı, kuzenlerim ise çifte vatandaş. İki ayrı çift olarak bir çift Fransa'ya diğer çift ise İsveç e gitti. Yaklaşık 1 ay sonra ise TC vatandaşı olan eşler hem çalışma hem oturma izinlerini almış ve çalışmaya başlamışlardı.
  • Polonya'dan Oturum İzni Almak

Avrupa
    13
    0 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    P
    Merhaba , Polonya ' dan yakın zamanda oturum izni / çalışma vizesi almış olan var mı aramızda ?
  • Karadag'da Oturum izni ve Vatandaslik

Taşındı Avrupa
    31
    1
    5 Oy
    31 İleti
    9k Bakış
    B
    Karadağda çalışmak ile ilgili bir bilgisi olan varmı? ben Türkiyedeyken beni işine kabul edip çalışma izinleri, konaklama gibi konularda yardım sağlayan bir kuruluş var mı bilen var mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k