Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

J1 vizesi staj programları için kurulmuş ajanslar

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    312 Bakış
    İnfoİ
    Up. Bilgisi olan aydınlatabilir mı?
  • 0 Oy
    4 İleti
    305 Bakış
    D
    merhaba aynı şeyi merak ediyorum. bir mühendislik öğrencisi olarak şirketi kendim ayarladım, onay almam durumunda aracı acente veya sponsor olmadan kendim vize işlemlerini halletmem mümkün müdür? anlaştığım kurum konsolosluğun sponsorları arasında yok. Ayrıca listedeki sponsorlar ile kendim iletişime geçerek bana sponsor olmalarını istemem ve onlarla anlaşmam gibi bir şey mümkün olur mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • 0 Oy
    2 İleti
    350 Bakış
    crazycellsC
    @Kaan-0, içinde söyledi: WAT için ikinci J1 vizesini mülakata girmeden alabilmek mümkün mü? Merhabalar ben 2022 wat için j1 vizesi aldim ve 2023 te tekrar gitmek istiyorum galiba mulakata tekrar girmeden posta yolu ile pasaportu gönderip vizeyi yenileyebiliyormusuz boyle birsey varmi cevaplarsaniz sevinirim. Evet, vize kategoriniz degismedigi icin boyle bir talepte bulunabilirsiniz. Ama yine de DS-160 formu doldurup, vize ucreti odeyip, bir randevu tarihi almaniz gerekiyor. Daha sonra konsolosluga ulasip mulakatsiz vize talebinde bulunacaksiniz, eger durumunuzu vizeye uygun bulurlarsa posta ile belgeleri gondermenizi isteyecekler, eger uygun bulmazlarsa randevu tarihinde konsoloslukta mulakata gireceksiniz. ayrica su basligi da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4248/j1-vize-görüşmesi-yapmadan-yeniden-vize-almak/ Bu da konsoloslugun sitesindeki guncel bilgi: Renewing Your NIV As of January 26, 2021, applicants with prior visas may be eligible to renew their visa without an interview. If your visa expired within the last 48 months and your biographical information and visa category remains unchanged, you may not be required to have an in-person interview. Please visit our appointment scheduling website for further details: https://ais.usvisa-info.com/en-tr/niv https://tr.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/
  • J1 program sonlandırma (termination) ardından tekrar vize almak

Taşındı Uzun veya Kısa Dönem Staj Programları
    2
    0 Oy
    2 İleti
    580 Bakış
    Batuhan GündoğduB
    @Furkan-Akayküçük, içinde söyledi: J1 program sonlandırma (termination) ardından tekrar vize almak [18:54, 11.03.2022] Furkan: arkadaşlar merhaba internship için j1 vizesi ile 6 ay önce amerikaya geldim fakat çalıştığım yerde yarım kalan bir alkol şişesini aldığım için programım sonlandırıldı. Sponsor 15 gün içerisinde ülkeye dönmem gerektiğini 10 şubat tarihine kadar . ileride herhangi bir abd vizesi almamda sıkıntı yaşıyacağımı söyledi. bende söyledikleri tarihten önce 6 şubatta çıkış yaptım. Fakat şuan bildiğiniz üzere pasaportumda 2 yıl kuralı var bunu türkiyeden kaldırıp başvurabilir miyim tekrardan. 13 şubatta da ameliyat oldum ameliyat belgelerim var bunu sunabilirim dönme nedenim olarak. Ve türkiyeye döndüğümde tekrardan sponsora yazdım ileride vize alırken herhangi bir sıkıntı yaşamamalısın dediler. asıl sormak istediğim 2 yıl sonra başvurduğumda bie problemi yaşar myım bir kaç avukatla konuşmamın ardından mahkemelik bir durum olmadığı sürece konsoloslukta sıkıntı çıkacağını sanmıyorum dediler fakat kafam çok karışık . Ve 6 şubatta ülkeden çıktım fakat vizem 6 eylülde bitiyor fiilen halen devam ediyor gözüküyor. pasaporttaki vize bittikten sonra 2 yıl mı beklemem gerekiyor yoksa ülkeye giriş yaptıktan sonra mı acaba ? yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 Bahsi geçen iki yıl kuralı genellikle ABD'de yapacağınız vize statünüzü değiştirme işlemlerinde sorun yaratıyor.Internship programı biteli 2 3 ay olmasına rağmen vize alıp tekrardan gelen bir çok tanıdıgım var.Türkiyedeyken iyi yıl kuralınızı dert etmeyin diyebilirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k