@ilhan-çolak NİSAN AYI VİZE GÖRÜŞMESİ !!! içinde söyledi:
VİZE SIRA NUMARASI 17100 LERDE OLAN KİŞİLER , MAİL ALDILARMI YAZA BİLİRLER Mİ ?
keyfinize gore baslik acamazsiniz forumda. Bu sorunun sorulabilecegi baslik zaten size birden fazla kez gonderildi.
Forumu, tum uyelere saygi gostererek kullanmalisiniz. Forum duzenine saygi gostermediginiz surece sorularinizin cevaplanmasini beklemeyin.
Herkes aptal mi; benzer problemleri tek bir konuda tartisirken, siz kendi sureciniz icin ayni soruyu surekli ayri bir baslikta ve buyuk harf kullanarak soruyorsunuz?






bu olay 2011 yılında oldu yani şuan sicil ya da arşivli sicil kaydımda çıkan hiç bir şey yok ama son yıllarda TR de polislerin gbt sistemi değişti onlar sorgulayınca eski dava kayıtlarını görüyorlar. Ben de senin gibi belirtip belirtmeme konusunda kararsızım şuan ds-260 formunda. Senin çoktan gittiğini farzediyorum acaba ne yaptın forumda belirttin mi bu durumu ?



