DV2020 bekleme odası
-
@mcan başvurular ekimde başlıyor. onlar acenta reklamı
-
@Mrfirat teşekkürler forumda yeniyim.
-
herkezin şansı da bahdı da açık olsun inşallah.
-
@crazycells emeğine sağlık kardeşim.yine herkezden gayretlisin. hakkını helal et.
-
Bu sene bende başvuru yapacagim. Daha once bir defa denemştim.olmamişti
-
@yekta DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu sefer herkes alacak o sene bu sen
Senin ne işin var burada 😂
-
Herkese selamlar, umarım gönlünüzce olur...
-
@tanti hahhahaha başlamayın yine kazananlar gelmesin falan diye :))))
-
@yekta DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti hahhahaha başlamayın yine kazananlar gelmesin falan diye :))))
-
-
@tanti geldim yettim beyaaa :) valla 20 güne yakın Avrupa topraklarındaydım :) havası mis, insanı medeni :) kaçtım istanbul kalabalığından.
-
@heleniki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti geldim yettim beyaaa :) valla 20 güne yakın Avrupa topraklarındaydım :) havası mis, insanı medeni :) kaçtım istanbul kalabalığından.
@heleniki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bulgaristan’da mısın yani 😂😂
-
@tanti yok beyaaa Lüleburgaz'daydım :) Avrupa'nın başkenti :)
-
@yekta sen geçen yıldan torpillisin o yüzden sana lafımız yok ama kazanıp tribe girenler gelmezse iyi olur
-
hayırlı olsun herkes için.
-
@reader burdamısın ??????????
-
hadi bismillah. :)
-
Kürkçü dükkanı misali yeniden forumdayız... herkes için hayırlısı olsun...
-
Hayırlı uğurlu olsun.. Üye olduğum günden itibaren bu başlığı bekliyordum. İlk ve tek bekleme odam olması ümidiyle..
-
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@yekta sen geçen yıldan torpillisin o yüzden sana lafımız yok ama kazanıp tribe girenler gelmezse iyi olur
mafia is here :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum