[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@cemalkt, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera son bişey daha sorabilir miyim ? ben ds260 formunu otomatik çeviri yaptırıyorum chrome sayesinde bu sorun yaratır mı ? ve klavye mi ingilizceye çevirsem faydası olur mu ? teşekkürler.
Çeviri kullanmadan doldurun. Soruların anlamları değişebiliyor. Ds260 paketinde çevirisi var soruların, oradan destek alın. Klavyeyi İngilizce'ye çevirin, karakter hatası yapmamış olursunuz.
-
@gucarslan
Hocam merhabalar öncelik özverili yardımsever yaklaşımlarınız için teşekkür ederim şahsım adına. Kafama birbşey takılıyorBenim case number'ım 338xx lerde gidememe gibi bir durum olur mu sizce rica etsem aydınlatabilir misiniz ?
-
@gucarslan Çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
-
@ayşebirkadın, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan TARİHLERİM SIRASI İLE ŞÖYLE:
08.09.2016 – 15.11.2017 ESKİ EV ADRESİ
15.11.2017-18.10.2019 ŞUAN OTURDUĞUM EV
18.10.2019 – 10.03.2020 YURT TARİHİM.08.09.2016 tarihinde 16 yaşının altında mıydınız? Gün/ay olarak kaçırıyor olabilirsiniz 16yı.
-
Mülakat için parayı nasıl bulabilirim önerisi olan ? Yada ne yapabilirim?
-
@FlyingAllAroundWorld süreci yaşamadan böyle çıkarımlar yapmamanızı tavsiye ederim :)
özellikle de son üç dv sürecinde yaşananları düşündüğünüzde.. -
@tohma31, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar,
Foruma yeni katıldım,
şanslıyım ki green cardı ilk başvurumda kazandım. Lakin kafamda bir kaç soru var , ben şimdi nişanlıyım 28 ağustosta düğünümüz var ve nikahı ozaman planlıyorduk.
Lakin şimdi şartlar değişti , ds260 formunu da dolduracağım ama örnek veriyorum 1 1.5 ay sonra nikahlansak ve ozaman forumu güncellemeye kalksam , o güncellediğim tarihmi doldurduğum tarih olarak baz alacak? sizce bu durumda napmalıyım tecrübeli veya benim gibi durumda olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi rica etsem.Son submit tarihiniz baz alınır. Siz şimdiden kendiniz için bekar olarak formu doldurup submit edin, sonrasına sürecin gidişatına göre bakarız. Ancak formu doldurmak için evlenmeyi beklemeyin.
-
@Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@frodo_2023 Ya bende son aşamaya geldim cn number la pasaport numarasının olduğu yere tam girdim numaraları tıklıyorum submit diye etmiyor sonra otomatik şekilde attı böyle saçma bir sistem yok ya vallaha
Sıfırsız yazmalısınız case numberı submit ederken.
-
Merhabalar bu sene green card kazananlardanım. Ds260 formunu doldururken amerikadan bir adres istiyor green cardın yollanması için fakat yazabileceğim bir adres yok ne yapabilirim bir önerisi olan var mı acaba
-
@ayşebirkadın, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan
Formu doldururken ilk kendi şuan otrduğum evi yazdım. Ben bu evde 15.11.2017 tarihinden beri oturuyorum.
Yurt tarihimde 2020 çıkışlı olduğum için mi kabul etmiyor sizce?
Nolur yardım edin işin içinden çıkamadım bir türlü.Yurttan sonra tekrar eve dönüşünüzü yazıyor musunuz yoksa yurttan sonra ev adresiniz yok mu?
-
Evlilik kanıtı dediğimiz şeyler fotoğraf mesaj beraber yapılan aktive vb gibi şeyler mi ?
-
@gucarslan ben ds260 formunu chrome çevirici ile kullanıyorum sorun olur mu ?
-
@batuhansucu, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar bu sene green card kazananlardanım. Ds260 formunu doldururken amerikadan bir adres istiyor green cardın yollanması için fakat yazabileceğim bir adres yok ne yapabilirim bir önerisi olan var mı acaba
Ben de böyleydim, videodaki gibi no avaible, none tarzında şuan belli değil cevapları verdim. Sorun olmuyormuş. Açıkcası sağ olsunlar facebookta adresini paylaşanlar oldu ama yazmak istemedim. Sonuçta şuan adresimin belirsiz olması çok normal değil mi, çekiliş bu, çıkıp çıkmayacağı garanti değildi ki. Böyle soru sorulması bile bana doğru gelmedi, mülakatta kararlaştırınca orada belirteceğim, bu yüzden sorun olursa da olsun kafasındayım.
-
Bu ileti silindi! -
@cemalkt amerikan yasalarına ve uluslararası anlaşmalara göre chrome tarayıcı kullanmanın hiçbir yasal sakıncası bulunmuyor.
-
@batuhansucu boş geç. Mülakatta verirsin adres onuda girişte değiştirebilirsin.yada forumda aktif olursan mülakattan önce buradan adres konusunda yardımcı olanlar çıkabilir
-
@batuhansucu tebrik ederim,hayırlı olsun
Bu başlığın ilk iletisindeki ds260 form doldurma belgesi ve videosunda anlatıldığı gibi doldurup şimdilik bir ABD adresi olmadan ds260 formunuzu submit edebilirsiniz.Eğer formda aktif bir üye olursanız, Abd de yaşayan form üyeleri size adres konusunda yardımcı olacaktır.Birde aşağıdaki görseldeki gibi imza kısmınızı doldurun lütfen nasıl yapacağınız aşağıdaki linkte anlatılıyor⬇️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin -
@phenex, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Form doldurmak gerçekten uğraştırıcıydı, saati falan yoktu tamamen keyfi ne zaman isterse o zaman açıldı bende. Tek tavsiyem bence hatalı sayfayı yenileyip baştan açmaya çalışmayın yani her zaman yeni bir link ile sayfaya yönlenin ve giriş yapmaya çalışın.
Bir şey soracağım çevremde dillendi ve gitmezsem kötü hissederim. Case number 278xx yani 27K. Gitme ihtimalim çok mu düşük, bu sıralamayla ya da üstü sıralamayla gidenler varsa yazarsa sevinirim, umutsuz olmayım mı, tamamen kısmet her şey zaten formu doldurdum bu aşamadan sonra tamamen beklemek ve normal hayat akışıma dönmek benim için.
Ayrıca adresim olmadığı için formda adresleri no available yaptım yani adres belirtmedim.27k iyi ya da kötü diyebilmek için elimizde daha fazla sayısal veri olmalı. Örneğin 2018de 27k current bile olmamışken 2020'de pandemiye, yasaklara, konsolosluğun kapalı olmasına rağmen giden 52k var. Ama dv21'de current olsa da 100xx olan var, gidemedi bu yasaklardan. Ben dv21'de 15k idim, evrak onayı bile alamadım. Ama Mayıs'ta form submitlemiş, sonrasında bazı olaylarla evrak onayı alıp gitmiş 33k var aynı dönemden.
Sayısal verileri geçtim, kcc'nin her sene çalışma şekli değişiyor. Bu sene ne olur bilemiyoruz. Sürecin takipçisi olup ona göre rota çizin. -
Tamam Allaha şükürler olsun sonunda gönderdim ds-260 ı valla çile çektim ya
-
@Hokkabaz36 tebrikler 👏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum