DV2024 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa abi sanirim biraz yasantiyla yasla da ilgili olabilir. ben ufaklik kaliyorum mudavimlerin yaninda hayatimin yarisi evde yatarak kafa dinleyerek gecti kismen iste calistim, macera isleri filan... hak veriyorum ve anliyorum seni
-
@celica Tabi kesinlikle yaşantı çevresel faktörler , tecrübeler v.s belli başlı şeylerin kalıplaşmasıyla şekilleniyor. Ben daha 28 yaşındayım ve benim jenarasyonun birçoğu eminim benim istediğim yaşantıyı istemeyebilir , ama ben 16 yaşımdan beri çalışıyorum ve gerçekten birçoğumuz gibi zor şartlar altında çalıştım ama yoruldum. Bugunlere gelmek beni yordu ve üzücü olan şey ise arkama dönüp baktığımda birçok yılımı sosyal hayatım olmadan hobilerimi gerçekleştiremeden geçti gitti. Artık kafa tak etti ve yeter dedi ve Amerika'da hayatımı devam ettirmek için VAZ-GEÇ-ME-YE-CE-ĞİM :)
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@justozkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@simurg9492, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Domates 32 lira olmus bu arada... Migros 6 kilo domates alirsan evine bedava getiriyor ustelik... Allahim ne zamanlara kaldik...
Geçen gün marketin birinde sıra olmuş, dedim herhalde kampanya falan var yanılmamışım girdim baktım.. Uzun süre duran satılmayan çürümeye yakın domatesler 10 lira altına düşmüştü millet saldırıyor, dedim durum vahim..
Ben kendimi bu toplumdan soyutlayalı çok olmuş. Artık kaldıramıyorum bu tarz şeyleri. Umursamaz veya Türk milletini düşünmediğimden vatanı sevmediğimden soyutlamadım, soyutlattırdılar. Dayanamıyorum artık kafam kaldırmıyor oturup iki muhabbet bile edemediğim üzüntü üstüne üzüntü duymaya. Haber bile izlemiyorum, gerekmedikçe insan içine karışmıyorum
Bende öyle soyutluyorum da sürekli karşıma çıkıyor, az önce yemek yerken tv ye bakıyım bi dedim haberlerde konuşma yapıyordu en fazla 5 dk izledim keşke izlemeseydim mide ağrısıyla odama geri döndüm, kafayı bırak artık midem kaldırmıyor
-
@hdemircanusa sendeki kararlilik bizde olsa 10 dil bilir olmustuk =D sebeplerin gecerli ve hakli ne diyeyim darisi 2024'un basina... Yazini okuyunca "Umutsuzluktan bogulmus olanlar korku hislerini kaybederler" sozu aklima geldi . Sun Tzu
-
@rupica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Dedim 1 2 gün fazla girmeyeyim foruma bir sindireyim sonuçları, maşallah kaç sayfa yazışmışsınız 😀
kaldığımız yerden devam ediyoruz :D
-
isten gelmissin, hemen ikindi - aksam serinligini firsat bilip arka bahcendeki sezlonguna attin kendini. kopeklerin kucagina zipladi ama yorgun oldugun icin iteleyip salona postaliyorsun hayvancagizlari. sezlongta yatarken iphone 18 acip yesilkartforuma birkac tecrube yaziyorsun =D ? nasil dus ???
-
@celica Çok teşekkür ederim , umarım 2024 seninde uğurlu senen olur ve umarım burada güzel sohbet ettiğimiz dostlarla, abilerle , kardeşlerle Amerika'da buluşup barbekü partisi vermek nasip olur :)
-
@celica hahahahha bak bu harika :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
isten gelmissin, hemen ikindi - aksam serinligini firsat bilip arka bahcendeki sezlonguna attin kendini. kopeklerin kucagina zipladi ama yorgun oldugun icin iteleyip salona postaliyorsun hayvancagizlari. sezlongta yatarken iphone 18 acip yesilkartforuma birkac tecrube yaziyorsun =D ? nasil dus ???
betimlemelerle beraber şu an yazdıklarınız 8k olarak zihnimde canlandı :) harika ötesi
-
@justozkan @hdemircanusa haha cok tesekkurler :D o gunler yakin
-
@celica Hadi bakalım umarım bu yıl bizim yılımız olur , @SUAT-GUNAY 2023 Orlandogücü'nün yılı olacak demiştik ama olmadı , O sene bu sene diyor yine yeniden Orlando diyorum :)
-
Bir arkadaş sayacı koymuş bile şurada dursun; https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20230506T19&p0=107&msg=Green+Card&font=cursive
-
@JesusLord 361 gün 21 saat :man_facepalming_light_skin_tone:
-
Arkadaşlar size sorum olacak green card başvurusu için yaş sınırı nasıl lise mezunu diyorlar ama o zaman da 18'i doldurmamış oluyoruz bazıları 18 yaşını doldurmak lazım diyor bu 18 yaşını doldurmak olayı başvururken mi yoksa sonuçlar açıklandıktan sonra vize alırken mi 18'i doldurmuş olmak lazım
-
@hdemircanusa abi bende orlandocu olabilirim hala degerlendiriyorum oradaki disney parka gitmek icin o hava limanina inis yapmayi planladik :D bakalim bekleyelim
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@celica Çok teşekkür ederim , umarım 2024 seninde uğurlu senen olur ve umarım burada güzel sohbet ettiğimiz dostlarla, abilerle , kardeşlerle Amerika'da buluşup barbekü partisi vermek nasip olur :)
Soğuk lagerde olcak mı? :D
-
@celica Orlando benim için gerçekten rüya gibi biryer , umarım Konuştuklarımızı yaşarız
-
@arbalet Tabi , isteyen istediğini içebilir sınır yok :)
-
Öğrenci pasaportu ile başvurabilir miyim?
-
@arbalet
baktıkça eriyorum , koordinatları belirleyip fırlatın beni buraya :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum