Bir öneri de benden, forum üyesi mi bilmiyorum ama güzel kaliteli videoları var. Özellikle kredi skoruyla ilgili son videosu çok iyi.
Youtube da aklı başında içerik üreten, konuşmasını bilen birilerini bulmak daha zor 5-6 yıl öncesine göre 🙂
40 yaşında radikal bir kararla Amerika'ya göç ettik. Ve şimdi bu yolculuğumuzun tüm detaylarını ve tecrübelerimizi benzer yollardan geçecek ya da geçmeyi planlayan veya sadece merak edenlerle paylaşıyoruz. Amerika'nın North Carolina eyaletindeki yeni hayatımızın öncesi/sonrası ve Green Card...

Seyahat Ruhu ☀️ Gonca (@seyahatruhu) • Instagram photos and videos
Fakat bazı videolar için 45-50 dakika bana çok uzun geldi. Mesela 6 tane madde sıralıyorsunuz, o 6 madde arasında 4. maddeyi az çok tahmin ediyorum. İzlerken az çok katılıyoruz, o kısmı geçmek istiyorum. 4. maddeden 5'e geçmek isterken videoda bir ayrım arıyorum. Bu tarz ufak dokunuşlar çok daha izlenebilir kılacaktır.
. Turist vizesi ile gelip statü değiştirme arzusu her ne kadar yasal olsa da bu işlerin fazlalaşması vize alma konusunda sıkıntı yaratabilir. Bir de bu tür hayaller kuranlar için ceplerinde ne kadar parayla geldiklerini de söylemeleri lazım. 100 binle gelmek var 10 binle gelmek var. Örnek alacaklar için önemli bir bilgi olur.