Forum Müdavimi Olup "Green Card" veya "Amerika'da Yaşam" Konulu Youtube Kanalı Olanlar
-
@denizci10, içinde söyledi: Forum Müdavimi Olup "Green Card" veya "Amerika'da Yaşam" Konulu Youtube Kanalı Olanlar
eğer bir gün abd ye yerleşir ve youtube kanalı veya instagram hesabı açarsak (ki inşallah hepsi olacak) ve birisi bana müsaitseniz buluşalım der ben de buluşmazsam hatta cevap dahi vermezsem tüm forum camiası gelsin suratıma tükürsün. bunu da buraya yazıyorum...
Umarım yolculuğun videolarını çekersin. İyi yolculuklar
-
@Ozan-Okuyanoglu sosyete tırıda buradaymış
-
@Stiff Teşekkür ederiz. Elbette dikkate alacağız. Hep söylediğimiz gibi amatör bir ruhla başladığımız bu hikayede kendi çabalarımızla öğrenerek devam ediyoruz. Süreleri 30 dakika altına çekmeye başladık yavaş yavaş. İçerik yapımıza uygun olarak 25-30 arası süreye de sabitlemeye çalışacağız.
-
@hadi-BE merak etme hocam ben hem yolculuğun videolarını çekiyorum hem de insanların röntgenini çekiyorum. hepsi elimde evelallah. her şeyi herkesi belgeleriyle tek tek anlatacağım hocam merak etmeyin.
-
@denizci10, içinde söyledi: Forum Müdavimi Olup "Green Card" veya "Amerika'da Yaşam" Konulu Youtube Kanalı Olanlar
@hadi-BE merak etme hocam ben hem yolculuğun videolarını çekiyorum hem de insanların röntgenini çekiyorum. hepsi elimde evelallah. her şeyi herkesi belgeleriyle tek tek anlatacağım hocam merak etmeyin.
Teşekkür ederim 😊
-
@Seyahat-Ruhu takip ediyorum sizi :)
-
Başlarda ısınamadığım, bana göre yanlış genellemeleri olduğunu düşündüğüm bir youtube kanalıydı aslında @Seyahat-Ruhu . Ama izledikçe samimi ve içten olduklarını düşündüm. Daha çok bilgilendirme amacı taşıyor gibi dursa da bazı konuları çok net belirtmeleri gerekiyor, bazılarını da gizlemeleri😀. Turist vizesi ile gelip statü değiştirme arzusu her ne kadar yasal olsa da bu işlerin fazlalaşması vize alma konusunda sıkıntı yaratabilir. Bir de bu tür hayaller kuranlar için ceplerinde ne kadar parayla geldiklerini de söylemeleri lazım. 100 binle gelmek var 10 binle gelmek var. Örnek alacaklar için önemli bir bilgi olur.
Neyse yinede takip ettiğim bir kanal.
Selamlar -
@arnblt nekadar statü değişikliği yaparsa yapsınlar Amerika maceraları bitecek. Ya yatırım yapacaklar ya sponsor işveren bulacaklar yada greencard çıkacak bunlar olmadan ömür boyu kalmaları imkansız değil mi. Onlar meslekleri yönünden rahat dönüp kendi işlerini yapabilirler.çoğu kişi ABD’de tutunamazsa Döndüğünde çok şey kaybetmiş olacak.özellikle 35 yaş üstü kişiler.tüm birikimlerini kaybedip olan işlerini bırakıp sıfırdan başlamak helede evli çocuklu olan biri için çok zor.kaybedecek çok şeyi olanlar orada tutunmaya mecbur olduğundan daha azimli ve hırslı olurlar.ben kendim gider ve geri dönersem hayatım mahvolur onun için her zorluğa katlanıp orada yaşamam lazım
-
@enemy aslında bu yolla gelip vatandaşlığa giden de var. Önce dil kursu, üniversite, OPT,H1B ve green card. Bu ihtimal dışı değil ama yıpratıcı. Neyse kendileri için hayırlısı neyse o olsun.
-
@arnblt keşke eğitimle gelenlerin göçmenliği geçişleri Kanada gibi olsa diyor insan
-
tesekkurler hepinize... bir cok yeni kisi tanidim.
-
@arnblt tam anlamıyla bnm kafamdaki seyi yazmızsınız, düsününce evet çok zor ama okullara mail atıp soruyorum sertifika programları bile opt veriyor 1 sene sertifika sonra opt bakalım yasayım görmek için sabırsızlanıyorum...
-
Esimin de bir instagram sayfasi var, bu basligi gorunce ben de paylasmak istedim. Genellikle texas ile ilgili paylasimlar yapiyor.
-
2022 talihlisi olarak 3 çocukla massachusetts eyaletindeyiz. bilinmeyen fırsatları ve yaşanan zorluk ve avantajları anlatmaya çalışıyoruz.(https://youtube.com/channel/UCsQAgYqReS-KKCoR3imuFKQ)
https://instagram.com/zumrutay?igshid=YmMyMTA2M2Y= instagramda ise günlük hayat paylaşımı yapıyorum -
@zumrut hallowen videosu vardı sen misin iyi ki yazdın
-
@ayvalik10 evet dün çocuklar boston’da çikolata şeker topladı😊
-
@zumrut arada sırada youtube da karşıma videolarınız çıkıyordu. Forumda olmanıza sevindim. YouTubeda başarılı olmanızı diliyorum
-
@Muhtaradana çok teşekkürler. yeşil kart forum sayesinde şuanda buradayız
-
@zumrut Kanalınızı severek takip ediyorum. Çok güzel faydalı içerikleriniz var. Başarılar dilerim 🙏
-
@zumrut Zümrüt hanım takibe aldım sizi, çok severek izliyorum videolarınızı, doğal ve içten konuşmanıza bayılıyorum. Özellikle büyük oğlunuzun okula ve arkadaşlara alışma süreciyle ilgili videoları da bekliyorum, kolay gelsin :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum