DV2023 Sohbet Odası
-
ben bu seneyi de pas geçiyorum ya çıkmayacak bana.
-
işin kötüsü o dönem buna itiraz edenlere her zaman olduğu gibi kimse destek çıkmadı, şimdi ise neden diyorlar. @nicky o kadar çok yazacak şeyim var ama gel gelelim susyoruz, susmak zorunda kalıyoruz. Siyaset olarak algılanmasın ama yönetim değişse bile ülkeye verilen zararın acısı ve telafisi için 10'larca yıl gerekecek.
Ama haklısın çalışana ve emekçiye karşı, ranta ve zengine dost bir dönemdeyiz, hatta kendinden olmayan herşeye karşı olan... -
@mhgulseren, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Başvuruda sadece soyismimi GULSEREN yerine GÜLSEREN yazmışım sorun olur mu
Normalde Türkçe karakterlere izin vermiyordu. Bu tür küçük hatalarda sıkıntı çıkacağını hiç sanmam. Gönlünü ferah tut sen.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Deme öyle be :/
-
@hadi-BE dedim bile saldım valla
-
@ayvalik10 pek green card çıkmış lise mezunu görmedim de ondan sordum , yine de teşekkür ederim
-
Countdown!
-
İ’m Gonna say that I swear selected really selected🇺🇸🇺🇸🇺🇸
-
Evettttt...
Mayıs ayında 3 bayram görücem dedim. İlki geldi, Şampiyon olduk.
Pazartesi ikincisi, haftaya da GC sonucu ile 3.bayramı görürüm umarım.
1 hafta içinde 3 bayram, daha nolsun
:) -
@mhgulseren, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba herkese bir sorum olacak benim ismim ............, başvuruda bilgisayar otomatik Türkçeye cevirmis ismimi ve ............ diye gitmis ismim acaba sorun olur mu? Sadece soyadımda bir harf Türkçe karakter ile yazılmış
Bilgisayar türkçe ye çevirip göndermemiş. Türkçe gönderemezdiniz zaten forumu. Sonrasında size türkçe göstermiş explorer. İngilizce olarak info dönünce sayfa soyisminizi ilk önce göstermiş.
Yani hiç bir problem yok. 😉
-
Arkadaşlar yarın 1 Mayıs işçi Bayramı.Bütün emekçi kardeşlerimin Bayramını kutluyorum.
-
Haklarından yoksun olunan bir millet hayallerini, hayallere konu olan memleketinden uzaklarda araması.. Çok ironik..
1 Mayıs Emekçi kardeşlerimizin bayramı kutlu olsun.. 👨🏻🔧👷🏻♂️🗽 -
@denizergün İlk gittiğimde ne iş olursa yaparım kafasındayım. Devamında orda yapabileceğim bir iş kurup 4 5 yıl çalışıp çabalayıp düzlüğe çıkartınca işin başına birini koyup gelecek gelirle dünya turu planım.
-
Bu sene bende ya kaçarı yok
Zımba gibi.com -
Bütün akranlarımın ve büyüklerimin1 Mayıs İşçi bayramını, ayrıca anne ve anne adayı olan güzel kadınlarımızın anneler gününü kutlarım.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hatta eminim😏yani kendim için öyle düşünüyorum senin için değil Ekrem yanlış anlaşılmasın 😀
-
Şu anda mülakatların gidiş hızındaki yavaşlığa bakarsak 25 bin üzeri riskli gibi olacak sanki. Ne dersiniz bu konu hakkında daha derin bilgisi olanlar?
-
@Rhonster sen içini kış tut yaz çıkarsa bahtına
son günlerde bende aynı moddayım -
benim 21 inci başvurum artık çıkmalı :)
2008 tarihi ve 5510 sayılı yasa ile tüm büyüyü bozdular maalesef, hepimizin geleceğini elimizden aldılar.
Sonra neden herkes yurtdışına gitmek istiyor deniyor.
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
işin kötüsü o dönem buna itiraz edenlere her zaman olduğu gibi kimse destek çıkmadı, şimdi ise neden diyorlar. @nicky o kadar çok yazacak şeyim var ama gel gelelim susyoruz, susmak zorunda kalıyoruz. Siyaset olarak algılanmasın ama yönetim değişse bile ülkeye verilen zararın acısı ve telafisi için 10'larca yıl gerekecek.
Ama haklısın çalışana ve emekçiye karşı, ranta ve zengine dost bir dönemdeyiz, hatta kendinden olmayan herşeye karşı olan...siyaset üstü konular bunlar. ben de çok doluyum ama susuyoruz malûm.. ülkenin fabrika ayarları ile oynandı, oynanıyor. sosyolojik ve ekonomik olarak ülkede derin problem ve iyileşmesi mümkün olmayan yaralar açıldı, açılıyor. sonumuz hayrolsun. 7 Mayıs bu hayra vesile olsun. dileyen herkes için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum