@Rüzgar merak etmeyin sayin @Rüzgar , her yil oluyor bu...
ilgi bekledigimden cok oldu 🙂 o nedenle bundan sonra da boyle aktiviteleri foruma aktaracagim...
Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz.
Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim.
Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu.
İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
Klima Santrali Ustası Aranıyor
Çalışma Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
İş Tanımı
Firmanin Phoenix, AZ’de bulunan fabrikasında görevlendirilmek üzere; klima santralleri (AHU),
havalandırma sistemleri ve mekanik tesisat alanında deneyimli Klima Santrali Ustası aramaktayız.
Görev ve Sorumluluklar
Başvuru ve İletişim
Başvurularınızı özgeçmişiniz ile birlikte aşağıdaki iletişim bilgilerine gönderebilirsiniz.
E-posta: [email protected]
Web sitesi: www.gmcair.com
Merhabalar size mail attım.
ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
Selamlar,
Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
Merhaba,
Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum
Türkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir.
E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım.
Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir.
Teşekkürler.
@BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
@caglaror, içinde söyledi: Austin TR Yazilimcilari Toplantisi
Gecen haftalarda mangal tadinda bir toplanti yapildi. Aileler de katildi.
Merhaba bu toplantı grubu ile ilgili bilgi alabilir miyim Austin de yaşıyoruz eşim yazılımcı
Selamlar. Ben Selin. Kensington, Brooklyn’deki merkezi konumdaki odamı 10 Aralık- 25 Şubat tarihleri arasında kiralıyorum. Aylık ücreti tüm faturalar dahil, 1350 dolardır. Oda güvenli, temiz ve sakin bir muhittedir. Aynı zamanda Coney Island Avenue (merkez, ucuz alışveriş), Ditmas Avenue, Cortelyou Avenue (Cafeler, barlar) Ocean Parkway gibi önemli yerlere, Q ve F trenlerine ve otobüslere sadece yürüme mesafesindedir. Single family house içerisinde ferah, geniş, full döşeli bir odadır. Fiyatlar tek kişi üzerindendir. Tarihler esnektir. Kişi sayısı üzerine gerek olursa konuşulacaktır. İlgilenenler bana buradan ulaşabilir. IMG_9918.jpg IMG_9915.jpg IMG_0300.jpg IMG_9936.jpg IMG_0289.jpg
Boston’da E-2 Yatırımcı Vizesine Uygun Satılık Turk Restorani ve Coffee Shop
Herkese merhaba,
Boston’ın gözde ve merkezi bir lokasyonunda, yıllardır başarıyla işletilen bir Turk restoranı ve hemen yanındaki butik kahve & tatlı dükkânımiz satışa sunulmuştur. Sağlıklı, ev yapımı lezzetler ve özgün tatlı-kahve konsepti ile güçlü ve sadik bir müşteri kitlesine sahip bu işletmeler, kârlı ve oturmuş operasyonlarıyla öne çıkmaktadır. Satış, tüm ekipman, marka hakları ve mevcut operasyonla birlikte devredilecektir. İşletmeler, E-2 yatırımcı vizesi başvurusu için gerekli tüm kriterleri karşılamakta olup, geçiş sürecinde satıcı tarafından tam destek sağlanacaktır.
Ilgilenenler bana ulasabilir.
Merhabalar
Haftanin birgunu yaklasik 5-6 saatlik IT destegi verebilecek ( bilgisayar destegi- acil durumlarda uzaktan telefonla destek verilecektir.) takim arkadasi ariyoruz. Ogrenciler, part-time is arayanlar da iletisime gecebilirler.
Saygilar..
Merhaba, İngiltere'de Edmonton bölgesinde yer alan cafe için "chef" aranmaktadır. İşveren, sponsor olmayı kabul ediyor. Vize almak üzere aşağıdaki şartların karşılanması zorunludur.
En az b1 düzeyinde İngilizce bilgisi (IELTS sınavı ile belgelenecek)
Chef olarak en az 2 yıllık deneyim
Cheflik ile alakalı Sertifika & Diplomalara sahip olanlar ayrıcalıklıdır
tüm süreç için masraflar 4000 - 5000 pound (+ uçak bileti masrafı) aralığında olacaktır, bunu karşılayabilmeli.
Başvurulacak vize (skilled worker visa) işlemleri ortalama 4 ayda tamamlanır. Tüm işlemler, avukat aracılığıyla gerçekleşecek ve hem işveren hem çalışmak isteyen arkadaşlar sözleşme imzalayacak. 5 senelik çalışma vizesi aldıktan sonra İngiltere'de süresiz oturum hakkı elde edersiniz, aileniz varsa sizinle gelebilir.
iletişim bilgilerim:
WhatsApp: +1 (984) 2211334
veya forum üzerinden mesaj ile ulaşabilirsiniz.
@Minerva Maas ve diger benefitler?
merhaba sayın @mysea! senelik maas ortalama olarak £22.000, deneyime gore yukselebilir (asgari ucret senelik £17.300), isveren size standart sekilde Turkiye'deki SGK sistemine benzeyen bir saglik sigortasi yapacak haftada 40 saat calisma suresi var, 50 saatten fazla calisirsaniz overpay alacaksiniz.
merak ettiginiz diger sorulari ve ayrintilari isveren ile kendiniz de gorusebilirsiniz. zaten bu sartlarin hepsi sozlesmede de yer alacak.
İngiltere de bu fiyata çalışacak kimseyi bulamazsın hele ki bu skill e sahip olanın yıllık yarı maaşı o kadardır.
£22,000 yaklasik $27,600 yapiyor. Aylik $2,300 yapiyor ki bu brut maas. Birde bundan vergi vb kesilecek...
Ingiltere'yi bilemem ama ABD'de restaurantlarda asci olarak calisan kacak Meksikalilar bile bundan cok daha fazla para kazaniyorlardir.
@TMG Sözleşme yapıyorlar, ayrılma halinde tazminat vardır.
"senelik maas ortalama olarak £22.000, deneyime gore yukselebilir (asgari ucret senelik £17.300), isveren size standart sekilde Turkiye'deki SGK sistemine benzeyen bir saglik sigortasi yapacak haftada 40 saat calisma suresi var, 50 saatten fazla calisirsaniz overpay alacaksiniz."
İngilterde asgari saat ücreti 25 yaş üstüne 8.72 pound. buda 8.72x40x52=18.137,6 yapar yıllık. %20 vergi düşülünce Yaklaşık net yıllık maas 14.500 pounda gelir. Yıllık 22.000 den vergi düşülünce 17.600 kalıyor yıllık olarak.
İngilteredeki ortalama maaş şartları düşünüldüğünde fena değil gibi ama sözleşme yapacak olmanız (karşı taraf açısından haklı) ve haftada 50 saat üzerinde çalışırsanız mesai ücreti alacak olmanız üzerinde düşünülmesi gereken noktalar. Haftada yasal 40 saatin üzerinde 50 saat çalıştırıldınız , sözleşme yaptığınız için 10 saatlik çalışmanızın karşılığını alamazsınız.
Merhabalar Sayin @Sefer-Çavuş ve Sayin @MySea ,
Yillik 12.500 icin vergi odenmeyecek, sonrasi icin ise yuzde 20 vergi aliniyor. Yani 22K maas icin odenecek vergi miktari yaklasik olarak 2000. haftada 50 saat uzeri calismaya overpay alinmasi genel bir kural, sozlesmede aksi belirtilemez.
Ayrica calisma vizesini alacak kisinin esi de calisma iznine sahip olacak, yani ailece goc etmek ve calismak isteyenler icin oldukca iyi bir firsat; cunku 5 yil sonra sinirsiz oturum iznine sahip oluyorsunuz, toplamda 10 yil sonra da Ingiltere Vatandasligi hakki doguyor.
Burasi buyuk bir kafe degil, ayrica ilan da genel bir ilan, yani 25 yasindaki biri ile 45 yasindaki birinin alacagi maas ayni olmaz ama yine de iki kati fiyat beklentisinde olmamak daha dogru olur. Eger 10-15 yillik basarili ve tecrubeli bir sefseniz, o durumda bence de daha buyuk restoran zincirlerine veya otellere basvuru yapmak sizin icin daha iyi olur. Neticede herkes kendi hayatina gore pro & con hesabi yapacak; ama bu kafede gun sonunda buyuk bir mutfagin yonetilmesi gerekmeyecek.
Isveren acisindan bakildiginda UK'den birini almak yerine sponsor olmayi da kabul ediyor, yani 4 ay vize islemleri suresince chef'in gelmesi icin bekleyecek; eger art niyetli biri olsaydi "minimum wage policy" uygulayip asgari ucret teklif ederdi. Ayrica kafenin Ingiltere ici ilani de sartlar benzer.
Merhaba, iş arayışı devam ediyor mu? @Minerva